A ja stałam z Evcią:) W białym szaliku:):) i okularach.agua777 pisze: A to już teraz wiem,komu Thomas pokazywał "Odkręcanie" transparentu,stała tuz obok Was,było fajnie i spokojnie:))
pozdrawiam dziewczyny stojące obok !!!
Nie zrobiłyśmy obciachu:)[/quote]
A moze dalabys awantara zeby ludzie Ciebie poznali. Jak nie wiesz jak to sie robi to posli mi zdjecie ja sie tym zajme zeby mialao wlasciwa wielkosc. Albo wytne Ciebie ze zdjecia zrobionego na Aftershow Party.
rut pisze:Całą drogę powrotną do domu ręce mnie świerzbiły jak tylko wpadnę to pierwsze co robię to piszę swoje wrażenia ,jak się okazało to serwer padłi internet nie działał więc nie mogłam nic zrobić. Dopiero teraz mam możliwość.
![]()
Koncert walentynkowyza nami i muszę napisać,że to były najpiękniejsze walentynki w moim życiu.Przeżyłam wspaniałe chwile ,ale to że dostałam zaproszenie na zdjęcie grupowe z Thomasem przeszło moje najśmielsze oczekiwania i za ten gest dobrego serca ogromnie dziękuję Patrykowi
![]()
Łza poleciała i to nie jedna na piosence '' Soldier'' czemu tak się stałonie wiem....
Ponieważ zauważyłam,że nie wszyscy byli zadowoleni mam podzielone zdanie na temat sektora FAN.
Moniko, kolo mnie staly ale tylko zadowolone osoby. Bawilismy sie dobrze. Koncert byl za krotki. Ja musialam niestety sala koncertowa przed koncem koncetu oposcic. Co do pod excytowania ktore przerzywalas zam to. Koncerty tak przerzywalam 20 lat temu. Teraz jesterm spokojniejsza, ale nie calkiem spokojna. Pamientam lzy w drodze powrotnej z koncertu i nie przespane noce pokoncertowe. To mi ale po jakims czasie przeszlo.rut pisze:Całą drogę powrotną do domu ręce mnie świerzbiły jak tylko wpadnę to pierwsze co robię to piszę swoje wrażenia ,jak się okazało to serwer padłi internet nie działał więc nie mogłam nic zrobić. Dopiero teraz mam możliwość.
![]()