11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!

Post autor: Evaalex »

agua777 pisze: A to już teraz wiem,komu Thomas pokazywał "Odkręcanie" transparentu,stała tuz obok Was,było fajnie i spokojnie:))
A ja stałam z Evcią:) W białym szaliku:):) i okularach.
pozdrawiam dziewczyny stojące obok !!!
Nie zrobiłyśmy obciachu:)[/quote]

A moze dalabys awantara zeby ludzie Ciebie poznali. Jak nie wiesz jak to sie robi to posli mi zdjecie ja sie tym zajme zeby mialao wlasciwa wielkosc. Albo wytne Ciebie ze zdjecia zrobionego na Aftershow Party.
rut pisze:Całą drogę powrotną do domu ręce mnie świerzbiły jak tylko wpadnę to pierwsze co robię to piszę swoje wrażenia ,jak się okazało to serwer padł :( i internet nie działał więc nie mogłam nic zrobić. Dopiero teraz mam możliwość. :D

Koncert walentynkowy :) za nami i muszę napisać,że to były najpiękniejsze walentynki w moim życiu.Przeżyłam wspaniałe chwile ,ale to że dostałam zaproszenie na zdjęcie grupowe z Thomasem przeszło moje najśmielsze oczekiwania i za ten gest dobrego serca ogromnie dziękuję Patrykowi :wink:
Łza poleciała i to nie jedna na piosence '' Soldier'' czemu tak się stało :?: nie wiem....

Ponieważ zauważyłam,że nie wszyscy byli zadowoleni mam podzielone zdanie na temat sektora FAN.
rut pisze:Całą drogę powrotną do domu ręce mnie świerzbiły jak tylko wpadnę to pierwsze co robię to piszę swoje wrażenia ,jak się okazało to serwer padł :( i internet nie działał więc nie mogłam nic zrobić. Dopiero teraz mam możliwość. :D
Moniko, kolo mnie staly ale tylko zadowolone osoby. Bawilismy sie dobrze. Koncert byl za krotki. Ja musialam niestety sala koncertowa przed koncem koncetu oposcic. Co do pod excytowania ktore przerzywalas zam to. Koncerty tak przerzywalam 20 lat temu. Teraz jesterm spokojniejsza, ale nie calkiem spokojna. Pamientam lzy w drodze powrotnej z koncertu i nie przespane noce pokoncertowe. To mi ale po jakims czasie przeszlo.
Ostatnio zmieniony śr lut 15, 2012 19:33 przez Evaalex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Evaalex pisze:Co do pod excytowania ktore przerzywalas zam to. Koncerty tak przerzywalam 20 lat temu. Teraz jesterm spokojniejsza, ale iue calkiem spokojna. Pamientam lzy w drodze püowrotnej z koncertu i nie przespane noce pokoncertowe. To mi ale po jakims czasie przesuzlo.
dokładnie Evaalex tez tak miałam 20 lat temu...to pewnie mija z wiekiem... :lol: na moim filmiku jest ta sytuacja zarejestrowana z "odwracaniem" (ok.1.10)i pojawia się fragmentami kawałek mnie,mąż stał obok jak nakręcał.Pozdrawiam Was
http://www.youtube.com/watch?v=C_5-kIwz ... re=mh_lolz
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Evaalex

Paradise pisze:
Evaalex pisze:Co do pod excytowania ktore przerzywalas zam to. Koncerty tak przerzywalam 20 lat temu. Teraz jesterm spokojniejsza, ale iue calkiem spokojna. Pamientam lzy w drodze püowrotnej z koncertu i nie przespane noce pokoncertowe. To mi ale po jakims czasie przesuzlo.
dokładnie Evaalex tez tak miałam 20 lat temu...to pewnie mija z wiekiem...
http://www.youtube.com/watch?v=C_5-kIwz ... re=mh_lolz[/quote

Nie powiedzala bym ze to z wiekiem mija, ale z iloscia przerzytych koncertow.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Evaalex pisze: dokładnie Evaalex tez tak miałam 20 lat temu...to pewnie mija z wiekiem.
Z wiekiem nie mija!
Evaalex pisze:ale z iloscia przerzytych koncertow.
Też nie działa.I oby nigdy nie przestało działać :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Evaalex

michal.czeslaw pisze:
Evaalex pisze: dokładnie Evaalex tez tak miałam 20 lat temu...to pewnie mija z wiekiem.
Z wiekiem nie mija!
Evaalex pisze:ale z iloscia przerzytych koncertow.
Też nie działa.I oby nigdy nie przestało działać :lol: :lol: :lol:
Mi przeszlo po 15 koncertach
Awatar użytkownika
Didi115

Post autor: Didi115 »

słówko o tych którzy nie potrafili się zachować, aby siedzieć razem z resztą siedzieliśmy trochę dalej a za nami przyszło pijane bydło które myślało chyba że jest samo.wrzaski i krzyki i spieprzony efekt kiedy Thomas śpiewał z publiką swój największy przebój MT You`re my heart....Ale nawet to nie zmieniło mojego zdania o koncercie było super z resztą dla mnie po tylu latach"fanatyzmu" to jest to że do dziś nie mogę ochłonąć.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Każdy kolejny koncert - choćby były dzień po dniu przez miesiąc (pobożne życzenie ;p ) nie zmieni tej euforii, tego wyczekiwania, chłonięcia każdej sekundy koncertu całą sobą.... Niesamowite wrażenia i doznania - i chce się ciągle więcej i więcej........!
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

JoannaIzabella pisze:Każdy kolejny koncert - choćby były dzień po dniu przez miesiąc (pobożne życzenie ;p ) nie zmieni tej euforii, tego wyczekiwania, chłonięcia każdej sekundy koncertu całą sobą.... Niesamowite wrażenia i doznania - i chce się ciągle więcej i więcej........!
Całkowicie się zgadzam! Ja do jeszcze dzisiaj myśle że to było wczoraj, analizuję każdą chwilę koncertu. Cudowne uczucie! Oby trwało do następnego razu ( SZCZECIN) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
nela

Post autor: nela »

Witam Wszystkich :)
yyyy,niewiem co napisać,bo nie bardzo mi to wychodzi :P
ale coś wydukam :)koncert w Katowicach był poprostu Mega!jestem zaczarowana i oczarowana M.T.jak i samym Thomasem jestem nadal pod wielkim wrażeniem, :shock: ,tak samo było i w 98r Spodek odleciał :)tylko że wtedy nie było strefy FAN ;)bo byłam przy scenie:)Wchodząc na płyte,gdzie zobaczyłam strefe,pomyślałam sobie,jak bardzo chciałabym tam z Wami być z ludzmi którzy doceniają muzyke M.T.-T.A.i chcą sie bawić a nie ,jak to było juz tu napisane,przyszli co nie którzy chuchając wódą i narzekali ,a byli tacy...Oglądając filmiki na youtube,poprostu sie wzruszam,piękny gest z kwiatami,super pomysł z balonami,jeszcze brakuje zdjęcia z Wami i z Thomasem,marzenie:)a teraz to mam tysiące myśli w głowie i nie umiem przelać tego na papier ale spotkać sie Wami i posłuchać dobrej muzy MT-T.A. tak , to jest to, :D wcześniej nie było tego dane-życie- :?
Jestem na FB (Kornelia Miratyńska)jak co,dostępna :)chętnie poznam bliżej tak fajnych ludzi :)
Pozdr.
Mikus1982

Post autor: Mikus1982 »

Witam:)Bylem tez na Koncercie w Spodku i bylem pewny znowu,ze Thomas rogzrzeje Nas tam na maksa i tak sie stalo a bylo zajebiscie:):)Fajni ludzie byli w sektorze FAN:):):)Pozdrawiam:)
Mikus1982

Post autor: Mikus1982 »

Oto link z relacja pisemna i masa fotek z Koncertu:)http://www.mmsilesia.pl/402763/2012/2/1 ... ry=kultura
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Mikus1982 pisze:Oto link z relacja pisemna i masa fotek z Koncertu:)http://www.mmsilesia.pl/402763/2012/2/1 ... ry=kultura
O wielkie dzięki za link. Nawet mnie na nich widać dwa razy ale super. Jeszcze raz dzięki.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja nie widziałam :roll:
to oczywiste, że nasza regionalna TV musiała o tym wspomnieć :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Ale czas leci, to już tydzień po koncercie! Ja również byłem i uważam koncert za bardzo udany, dobra forma Thomasa jak też profesjonalne i kultowe miejsce! Potwierdza się moje przekonanie że Spodek czy też amfiteatr w Kielcach (gdzie atmosfera był chyba trochę lepsza) to nie parking pod marketem czy boisko w Nędzy...
Dołączam się też do opinii że sektor FAN był trochę za duży i kilka przypadkowych osób się tam znalazło, jednak wyłącznie dla TAFCPL to też nie jest dobry pomysł,bo sektor byłby za mały. Może rozwiązaniem było by że do sektora FAN wchodzą osoby rekomendowane przez członków np. bilety do FAN mogliby kupowac wyłącznie członkowie TAFC + ew. członkowie forum MT, również dla rodziny i znajomych, co by ograniczyło wejście przypadkowych osób.
Za to duże wrażenie zrobiła na mnie ogólna liczba ludzi w spodku, jednak promocja odniosła skutek. Ktoś zna dokładną liczbę? Wizualnie wydaje mi się że na MT w 98 roku było mniej, a podawali wtedy liczbe ok. 6 tys. , po tym koncercie spotkałem się z liczbami od 5 do 10 tys, więc prawda chyba gdzieś pośrodku?
nado

Post autor: nado »

8. 000 8. 000 8. 000 8. 000 8. 000 Właśnie taką liczbę podaje organizator :D
ODPOWIEDZ