Thomas i Kamaliya - nowy duet?

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Emil45677

Re: Thomas i Kamalia - nowy duet?

Post autor: Emil45677 »

Skyliner89MT pisze:Ten link podany przez Ciebie Emil niestety nie działa
U mnie działa ten link...co ciekawe otworzyłem go wcześniej i od czasu do czasu się przytnie - a to dziwne bo mam bardzo szybkie łącze internetowe. Otwierając ten sam link w drugim oknie nie chciał się załadować...wydaje mi się że serwer może być przeciążony.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Emil45677 pisze:Już mogę powiedzieć że tekst jest nieprawidłowy, w wielu miejscach zupełnie się nie zgadza. Pozwolę sobie poprawić:

Zgadzam się z tobą Emil45677 :) :) :) .
Zdecydowanie wolę tą drugą wersję.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Niestety program zaczął się 15 minut wcześniej niż podają i chyba wspólny występ już był. Za to teraz można oglądać reportaż z festiwalu o nowym duecie i Oceanie:
http://tv.vnutri.info/tv-ukrainian/1plus1
Obrazek
Moranna

Post autor: Moranna »

Witam
Moim zdaniem w 4 linijce Thomas spiewa "Need no disguise" (zreszta to ma wiekszy sens skoro wczesniej spiewa "Don't hide your eyes from me"
Postaram sie rozszyfrowac co pieje ta laska ale dzis jest juz późno i na razie w nic rozsądnego mi się ten jej wokal nie układa.
Awatar użytkownika
Emil45677

Moranna pisze:Witam
Moim zdaniem w 4 linijce Thomas spiewa "Need no disguise" (zreszta to ma wiekszy sens skoro wczesniej spiewa "Don't hide your eyes from me"
No rzeczywiście...jak ja tego nie usłyszałem :D. Co dwie głowy to nie jedna. Widać mojej osobie jako przyszłemu angliście trochę nauki nie zaszkodzi. Dziękuję za poprawkę, już edytuję mój post :).
Moranna pisze:Postaram sie rozszyfrowac co pieje ta laska ale dzis jest juz późno i na razie w nic rozsądnego mi się ten jej wokal nie układa.
Czyli nie tylko ja mam problem z tym co ona tam wyśpiewuje :D. Mam nadzieję że Twoja interpretacja chociaż częściowo zgodzi się z moją.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Tu trochę inna wersja (migawki video) tej piosenki:

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Występ z TV Inter:
Awatar użytkownika
Pkmodern

Agata pisze:Występ z TV Inter:
Występ ten mogą sobie ściągnąć członkowie Fanklubu - linki w "odpowiednim" miejscu!
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Pkmodern pisze:
Występ ten mogą sobie ściągnąć członkowie Fanklubu - linki w "odpowiednim" miejscu!
a użytkownicy ModernTalking.pl już nie? Widzę, że powoli robią się podziały na gorszych i tych lepszy fanów Thomasa Anders/Modern Talking :roll: :?
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Pkmodern

Skyliner89MT pisze:
Pkmodern pisze:
a użytkownicy ModernTalking.pl już nie? Widzę, że powoli robią się podziały na gorszych i tych lepszy fanów Thomasa Anders/Modern Talking :roll: :?
Nie robię podziałów, tylko muszą być jakieś profity z faktu bycia członkiem w fanklubie - po to one są.
Awatar użytkownika
Emil45677

Skyliner89MT pisze:a użytkownicy ModernTalking.pl już nie? Widzę, że powoli robią się podziały na gorszych i tych lepszy fanów Thomasa Anders/Modern Talking :roll: :?
Powiem tak...z jednej strony jestem w stanie to zrozumieć bo członkostwo w Fan Clubie to nie tylko obowiązki ale i coś w zamian :). Z drugiej jednak....nie jest to miła wiadomość dla kogoś z poza grona fanklubowiczów widząc taki wpis: "Występ ten mogą sobie ściągnąć członkowie Fanklubu - linki w "odpowiednim" miejscu!". Nie mam żadnych pretensji do Fan Clubu ale moim zdaniem jeżeli już chce się podzielić czymś z fanami to lepszym rozwiązaniem jest wysłanie wiadomości na PW do wszystkich członków Fan Clubu - wtedy można uniknąć takich zgrzytów jak w tym momencie :). Tak byłoby lepiej dla wszystkich...nie należę do fanklubu na dzień dzisiejszy ale wiem że takie miłe niespodzianki to tylko dobra wola z ich strony - nikt nikomu nie broni się do niego zapisać :).
Awatar użytkownika
Pkmodern

Cóż, ale z drugiej strony jest to zawsze jakiś bodziec dla niezdecydowanych... 8)
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

wysłuchałem piosenki "No ordinary love".

piosenka ta bardzo mi się podoba - jest melodyjna, ładnie zaaranżowana, głos Andersa brzmi znakomicie i zawiera charakterystyczną słodycz. Plusem tego utworu jest też dwuczęściowy refren z chórkiem.

producentem nagrania jest Uwe Fahrenkrog (tak podaje opis na youtube.com) co cieszy mnie bardzo, gdyż swiadczy o znakomitej muzycznej formie i wyczuciu Fahrenkroga.

Mam nadzieję że ta piosenka znajdzie się na kolejnym albumie Andersa/Fahrenkroga, i że na płycie tej nie zabraknie utworów w podobnym stylu.
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
Pkmodern

Piosenka ta ukaże się w Europie na singlu... tak mi w sobotę powiedział Thomas.
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

Pkmodern pisze:Piosenka ta ukaże się w Europie na singlu... tak mi w sobotę powiedział Thomas.
świetna wiadomość!!!
może wreszcie coś od Thomasa wyjdzie w Polsce i miło by było gdyby ta piosenka znala się na liście przebojów :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Emil45677

Pkmodern pisze:Cóż, ale z drugiej strony jest to zawsze jakiś bodziec dla niezdecydowanych... 8)
Może i masz rację...przy okazji gratuluję świetnej promocji koncertu Thomasa w TVS bo wcześniej nie miałem okazji a dowiedziałem się że to właśnie Ty jesteś na forum tą osobą :D.
Pkmodern pisze:Piosenka ta ukaże się w Europie na singlu... tak mi w sobotę powiedział Thomas.
Oby to znowu nie było tak jak to z tymi sławnymi "wydaniami" "Strong" i "Two" w Polsce :). Po tym jak nam obiecywał te polskie wydania to od tamtego czasu nie wiąże z jego wypowiedziami już takiej nadziei... Wszystko wyjdzie w "praniu" jak to się mówi :). Choć na pewno wiadomość świetna :).
ODPOWIEDZ