U mnie działa ten link...co ciekawe otworzyłem go wcześniej i od czasu do czasu się przytnie - a to dziwne bo mam bardzo szybkie łącze internetowe. Otwierając ten sam link w drugim oknie nie chciał się załadować...wydaje mi się że serwer może być przeciążony.Skyliner89MT pisze:Ten link podany przez Ciebie Emil niestety nie działa
Thomas i Kamaliya - nowy duet?
- Emil45677
Re: Thomas i Kamalia - nowy duet?
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Emil45677 pisze:Już mogę powiedzieć że tekst jest nieprawidłowy, w wielu miejscach zupełnie się nie zgadza. Pozwolę sobie poprawić:
Zgadzam się z tobą Emil45677
Zdecydowanie wolę tą drugą wersję.
- Agata
Niestety program zaczął się 15 minut wcześniej niż podają i chyba wspólny występ już był. Za to teraz można oglądać reportaż z festiwalu o nowym duecie i Oceanie:
http://tv.vnutri.info/tv-ukrainian/1plus1

http://tv.vnutri.info/tv-ukrainian/1plus1

-
Moranna
Witam
Moim zdaniem w 4 linijce Thomas spiewa "Need no disguise" (zreszta to ma wiekszy sens skoro wczesniej spiewa "Don't hide your eyes from me"
Postaram sie rozszyfrowac co pieje ta laska ale dzis jest juz późno i na razie w nic rozsądnego mi się ten jej wokal nie układa.
Moim zdaniem w 4 linijce Thomas spiewa "Need no disguise" (zreszta to ma wiekszy sens skoro wczesniej spiewa "Don't hide your eyes from me"
Postaram sie rozszyfrowac co pieje ta laska ale dzis jest juz późno i na razie w nic rozsądnego mi się ten jej wokal nie układa.
- Emil45677
No rzeczywiście...jak ja tego nie usłyszałemMoranna pisze:Witam
Czyli nie tylko ja mam problem z tym co ona tam wyśpiewujeMoranna pisze:Postaram sie rozszyfrowac co pieje ta laska ale dzis jest juz późno i na razie w nic rozsądnego mi się ten jej wokal nie układa.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Tu trochę inna wersja (migawki video) tej piosenki:
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Agata
Występ z TV Inter:
- Pkmodern
Występ ten mogą sobie ściągnąć członkowie Fanklubu - linki w "odpowiednim" miejscu!Agata pisze:Występ z TV Inter:
- Skyliner89MT
a użytkownicy ModernTalking.pl już nie? Widzę, że powoli robią się podziały na gorszych i tych lepszy fanów Thomasa Anders/Modern TalkingPkmodern pisze:Występ ten mogą sobie ściągnąć członkowie Fanklubu - linki w "odpowiednim" miejscu!Agata pisze:Występ z TV Inter:
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Pkmodern
Nie robię podziałów, tylko muszą być jakieś profity z faktu bycia członkiem w fanklubie - po to one są.Skyliner89MT pisze:a użytkownicy ModernTalking.pl już nie? Widzę, że powoli robią się podziały na gorszych i tych lepszy fanów Thomasa Anders/Modern TalkingPkmodern pisze:Występ ten mogą sobie ściągnąć członkowie Fanklubu - linki w "odpowiednim" miejscu!Agata pisze:Występ z TV Inter:![]()
- Emil45677
Powiem tak...z jednej strony jestem w stanie to zrozumieć bo członkostwo w Fan Clubie to nie tylko obowiązki ale i coś w zamianSkyliner89MT pisze:a użytkownicy ModernTalking.pl już nie? Widzę, że powoli robią się podziały na gorszych i tych lepszy fanów Thomasa Anders/Modern Talking![]()
- Pkmodern
Cóż, ale z drugiej strony jest to zawsze jakiś bodziec dla niezdecydowanych... 
- tanathos
wysłuchałem piosenki "No ordinary love".
piosenka ta bardzo mi się podoba - jest melodyjna, ładnie zaaranżowana, głos Andersa brzmi znakomicie i zawiera charakterystyczną słodycz. Plusem tego utworu jest też dwuczęściowy refren z chórkiem.
producentem nagrania jest Uwe Fahrenkrog (tak podaje opis na youtube.com) co cieszy mnie bardzo, gdyż swiadczy o znakomitej muzycznej formie i wyczuciu Fahrenkroga.
Mam nadzieję że ta piosenka znajdzie się na kolejnym albumie Andersa/Fahrenkroga, i że na płycie tej nie zabraknie utworów w podobnym stylu.
piosenka ta bardzo mi się podoba - jest melodyjna, ładnie zaaranżowana, głos Andersa brzmi znakomicie i zawiera charakterystyczną słodycz. Plusem tego utworu jest też dwuczęściowy refren z chórkiem.
producentem nagrania jest Uwe Fahrenkrog (tak podaje opis na youtube.com) co cieszy mnie bardzo, gdyż swiadczy o znakomitej muzycznej formie i wyczuciu Fahrenkroga.
Mam nadzieję że ta piosenka znajdzie się na kolejnym albumie Andersa/Fahrenkroga, i że na płycie tej nie zabraknie utworów w podobnym stylu.
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Pkmodern
Piosenka ta ukaże się w Europie na singlu... tak mi w sobotę powiedział Thomas.
- maaateusz
świetna wiadomość!!!Pkmodern pisze:Piosenka ta ukaże się w Europie na singlu... tak mi w sobotę powiedział Thomas.
może wreszcie coś od Thomasa wyjdzie w Polsce i miło by było gdyby ta piosenka znala się na liście przebojów

- Emil45677
Może i masz rację...przy okazji gratuluję świetnej promocji koncertu Thomasa w TVS bo wcześniej nie miałem okazji a dowiedziałem się że to właśnie Ty jesteś na forum tą osobąPkmodern pisze:Cóż, ale z drugiej strony jest to zawsze jakiś bodziec dla niezdecydowanych...
Oby to znowu nie było tak jak to z tymi sławnymi "wydaniami" "Strong" i "Two" w PolscePkmodern pisze:Piosenka ta ukaże się w Europie na singlu... tak mi w sobotę powiedział Thomas.