33ccd pisze:Przypominam że organizator załatwił tanie spanie dla nas:
Specjalna oferta Domu Studenckiego Amicus dla fanów przybywających na koncert. Dla osób rezerwujących pokój na hasło Anders:
•cena za pokój dwuosobowy - 70 zł
•cena przy wykorzystaniu przez 1 osobę - 52 zł
•posiadacze legitymacji studenckich: cena za pokój 56 zł
•jeżeli rezerwacji dokona grupa większa niż 10 osób cena może być niższa
No właśnie.... A pamiętacie może pomysł z afterparty w Katowicach, żeby w Szczecinie zrobić właśnie w miejscu, gdzie będziemy spać, nie w klubie - żeby to taniej wyszło... Może w tym Domu Studenckim jest jakaś salka, w której moglibyśmy się spotkać po koncercie. Wiem, muzyka, menu.... Ale i z tym by się dało radę, kwestia zorganizowania się. Wydaje mi się, że jakbyśmy poprosili ludzi ze Szczecina, to jakiś sprzęt grający by dostarczyli

a z płytami MT raczej nie będzie problemu? Menu? A chociażby pizze się zamówi!!!

Atmosferę czynią ludzie i jestem pewna, że w takich warunkach też byśmy się fajnie bawili!
No i z pewnością byłoby taniej, niż w klubie.....
My mamy takie kręcące się światełka - kule - możemy je zabrać do Szczecina, nie ma sprawy, a będzie nam ładnie świeciło ;p Poza tym, jakby co, ja z Kariną będziemy w Szczecinie w południe, więc
spokojnie mogłybyśmy trochę zaaranżować salkę na potrzeby afterparty 
O ile oczywiście będzie zainteresowanie taką wersją wydarzenia. No i o ile Dom Studencki by się zgodził.
W klubie jest fajnie, owszem, ale jest naprawdę głośno, często nie możemy siedzieć jakoś razem, no i koszty..... To fajne miejsce, żeby sobie iść ot, tak, ale jeśli chodzi o zorganizowanie afterparty.... Ci, którzy byli w Siemianowicach, w skądinąd SUPER EXTRA Clubie80 wiedzą, o co chodzi. A muzykę naprawdę nie jest trudno skombinować... Podejrzewam nawet, że oni tam mają jakieś głośniki, których mogliby użyczyć....
No nie wiem, wypowiadajcie się