26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
ilciaB

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: ilciaB »

a więc stronka tego klubu baila http://www.baila.pl/ , a jak chodzi o klub prl, to to co znalazłam http://www.plr.szczecin.pl/klub - koniecznie zobaczcie menu :) prosto z PEWEX-u
- Tyskie z kija 7,-
- Żytnia Extra 5,-
- Kawa zbożowa 4,-
- Oranżada butelkowa 4,-
- Ogórki kiszone 6,-
HAHAHA :mrgreen:
tekst przewodni lokalu : "U nas jak za gierka: paprykarz, seta i galareta. Syfon, żytnia, oranżada, dobrze czuć Ci się pomaga!" nie wytrzymam... haha :lol:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

33ccd pisze:Przypominam że organizator załatwił tanie spanie dla nas:

Specjalna oferta Domu Studenckiego Amicus dla fanów przybywających na koncert. Dla osób rezerwujących pokój na hasło Anders:

•cena za pokój dwuosobowy - 70 zł

•cena przy wykorzystaniu przez 1 osobę - 52 zł

•posiadacze legitymacji studenckich: cena za pokój 56 zł

•jeżeli rezerwacji dokona grupa większa niż 10 osób cena może być niższa
No właśnie.... A pamiętacie może pomysł z afterparty w Katowicach, żeby w Szczecinie zrobić właśnie w miejscu, gdzie będziemy spać, nie w klubie - żeby to taniej wyszło... Może w tym Domu Studenckim jest jakaś salka, w której moglibyśmy się spotkać po koncercie. Wiem, muzyka, menu.... Ale i z tym by się dało radę, kwestia zorganizowania się. Wydaje mi się, że jakbyśmy poprosili ludzi ze Szczecina, to jakiś sprzęt grający by dostarczyli ;) a z płytami MT raczej nie będzie problemu? Menu? A chociażby pizze się zamówi!!! :) Atmosferę czynią ludzie i jestem pewna, że w takich warunkach też byśmy się fajnie bawili! No i z pewnością byłoby taniej, niż w klubie.....

My mamy takie kręcące się światełka - kule - możemy je zabrać do Szczecina, nie ma sprawy, a będzie nam ładnie świeciło ;p Poza tym, jakby co, ja z Kariną będziemy w Szczecinie w południe, więc spokojnie mogłybyśmy trochę zaaranżować salkę na potrzeby afterparty :) O ile oczywiście będzie zainteresowanie taką wersją wydarzenia. No i o ile Dom Studencki by się zgodził.

W klubie jest fajnie, owszem, ale jest naprawdę głośno, często nie możemy siedzieć jakoś razem, no i koszty..... To fajne miejsce, żeby sobie iść ot, tak, ale jeśli chodzi o zorganizowanie afterparty.... Ci, którzy byli w Siemianowicach, w skądinąd SUPER EXTRA Clubie80 wiedzą, o co chodzi. A muzykę naprawdę nie jest trudno skombinować... Podejrzewam nawet, że oni tam mają jakieś głośniki, których mogliby użyczyć....

No nie wiem, wypowiadajcie się :)
ilciaB

pomysł fajny - jestem za. ja będę w szczecinie w piątek koło 18, więc z chęcią pomogę przy salce :) może mają tam też głośniki, to by się tylko laptopa wzięło i po kłopocie.
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

jestem jak najbardziej za zorganizowaniem takiego afterparty :)
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

O, no można i tak :-) Ja sądzę, że też będę już w piątek po południu w Szczecinie, więc mogę się przyłączyć do pomocy jakby było trzeba. A na afterparty można zabrać "niezrzeszonych" czy tylko takie fanklubowe planujecie?
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

JoannaIzabella pisze:W klubie jest fajnie, owszem, ale jest naprawdę głośno, często nie możemy siedzieć jakoś razem, no i koszty..... To fajne miejsce, żeby sobie iść ot, tak, ale jeśli chodzi o zorganizowanie afterparty.... Ci, którzy byli w Siemianowicach, w skądinąd SUPER EXTRA Clubie80 wiedzą, o co chodzi. A muzykę naprawdę nie jest trudno skombinować... Podejrzewam nawet, że oni tam mają jakieś głośniki, których mogliby użyczyć....
Święta racja.Jestem za.Mam zamiar nocować Domu Studenckim.Wspaniale będzie znów spotkać się z Wami.
Naddel pisze: na afterparty można zabrać "niezrzeszonych" czy tylko takie fanklubowe planujecie?
Moim zdaniem miło będzie jeżeli zechcesz dołączyć do naszego"kółka wzajemnej adoracji"-bo tak nas złośliwi nazywają.Pobędziesz z nami i może nabierzesz chęci i wstąpisz do fan-clubu?Myślę,że pozostali uczestnicy nie będą mieli zastrzeżeń :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

michal.czeslaw pisze:Moim zdaniem miło będzie jeżeli zechcesz dołączyć do naszego"kółka wzajemnej adoracji"-bo tak nas złośliwi nazywają.Pobędziesz z nami i może nabierzesz chęci i wstąpisz do fan-clubu?Myślę,że pozostali uczestnicy nie będą mieli zastrzeżeń :D
Michał, ja już na dniach się zrzezszam :D Więc do maja będę już na pewno miała ten piekny dopisek pod nickiem na forum :) Chodzi mi tylko o to, czy można będzie zabrać np. swojego TŻ?
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Naddel pisze:Michał, ja już na dniach się zrzezszam :D Więc do maja będę już na pewno miała ten piekny dopisek pod nickiem na forum :) Chodzi mi tylko o to, czy można będzie zabrać np. swojego TŻ?
Oczywiście!Osoby towarzyszące jak najbardziej są zapraszane i mile widziane!
grendel
Członek TAFC Polska

Post autor: grendel »

JoannaIzabella pisze:jakby co, ja z Kariną będziemy w Szczecinie w południe, więc spokojnie mogłybyśmy trochę zaaranżować salkę na potrzeby afterparty :) O ile oczywiście będzie zainteresowanie taką wersją wydarzenia. No i o ile Dom Studencki by się zgodził.
Jesteśmy oczywiście za!!! (Polska Północna :D ) Jeszcze nie wiem kiedy będziemy na miejscu bo chętnie byśmy pomogli w organizacji. Mam nadzieję, że ta opcja znajdzie większe grono zwolenników i organizacja nabierze rozpędu.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

:D Cieszę się, że już tyle osób jest za. Szykuje się suuuuper wieczór - najpierw cudowny koncert z naszym wspaniałym Thomasem a później wspaniała zabawa razem, w rytm Jego muzyki! :))) hehe, oczywiście chłopcy z bandu są jak najbardziej zaproszeni, jakby mieli ochotę ;)
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Jestem również za tym pomysłem!!! Mogę służyć pomocą w organizacji. Jadę samochodem, więc mogę przyjechać wcześniej. Już czuję, że to będzie niesamowity weekend.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Mnie w Szczecinie niestety nie będzie :( bardzo nad tym ubolewam,ale takie jest życie nie zawsze jest tak jakby się chciało.
Co do spotkań po koncertach to jest moim zdaniem bardzo dobry pomysł.
Można lepiej się poznać,potańczyć jak ktoś ma na to ochotę lub odetchnąć od codzienności.
Z czasem myślę,że to stanie się już naszą tradycją najpierw koncert z naszym idolem ,a potem zabawa w gronie fanów... :)
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

rut pisze:Z czasem myślę,że to stanie się już naszą tradycją najpierw koncert z naszym idolem ,a potem zabawa w gronie fanów... :)
Tak, to byłoby super i wydaje mi się, że idea ma duuuże szanse powodzenia :)
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witam, Joasiu wiesz,że ja zawsze jestem na tak jeśli chodzi o takie spotkania, do Szczecina wybieram się z Edytą będzie co wspominać
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

fredka pisze:Jestem również za tym pomysłem!!!
fredka pisze:Jestem również za tym pomysłem!!!
Niestety Suzczecin jest dlmnie za daleko.Powinnam pojawic sie ale w Krakowie i Wroclawiu. Ciesz<yla bym sie jak by tez po tycvh dwoch koncertach aftershow party byly.Na nie przyde znowu z tymi kolezankami z ktorymi w Siemianowicach bylam, do nas powinny dolaczyc jeszcze conajmniej 3 osoby.To znaczy Nebula4 , Nela i jeszcze jedna kolezanka.
ilciaB

Ewka liczę, że się jeszcze na Szczecin zdecydujesz :) i do maja będę Cię namawiać :D
ODPOWIEDZ