Fan Club Party 17.03.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Re: Fan Club Party 17.03.2012

Post autor: MiReK »

Evaalex pisze:Informacja ze nie wszyscy zdjecie dostali chyba byla falschwa.
Evaalex pisze:...wychodzi ze tylko przez tych ktorzy zaduzo do podpis dawali i jeszcze chciali dlogo z Thomasem rozmawiac sie tylko wyajscie Thomasa na scene opoznilo.
No właśnie.Jeszcze się nie zdarzyło żeby na FanClub Party Thomas odesłał kogoś z kwitkiem,bez zdjęcia. I proszenie żeby nie dawać Thomasowi więcej niż 2 rzeczy do podpisu,nic tu nie da,każdy ma swój rozum i to o nim tylko świadczy że nie liczy się z innymi fanami rzucając Thomasowi stertę zdjęć i okładek.Jak można było zauważyć niejednokrotnie,Thomas takiej osobie nic nie powie ale jego spojrzenie w tym momencie,mówi samo za siebie.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

[quote="jedyna"] Jeszcze się nie zdarzyło żeby na FanClub Party Thomas odesłał kogoś z kwitkiem,bez zdjęcia. I proszenie żeby nie dawać Thomasowi więcej niż 2 rzeczy do podpisu,nic tu nie da,każdy ma swój rozum i to o nim tylko świadczy że nie liczy się z innymi fanami rzucając Thomasowi stertę zdjęć i okładek.Jak można było zauważyć niejednokrotnie,Thomas takiej osobie nic nie powie ale jego spojrzenie w tym momencie,mówi samo za siebie.[/quote

Zdazylo juz sie pare razy tak, ze Thomas nie wszystkich obsluzyl. Kiedys sama zostalam bez zdjecia.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Mam pytanie,czy orientujecie się czym różni się bilet na koncert Anders I Fahrenkrog po IFCP Kateg.I od Kateg.II ? Mam kupione już dwa bilety kat.I i muszę domówić jeden bilet i otrzymałem maila że biletów kat.I już nie ma.
Awatar użytkownika
Evaalex

Wydaje
jedyna pisze:Mam pytanie,czy orientujecie się czym różni się bilet na koncert Anders I Fahrenkrog po IFCP Kateg.I od Kateg.II ? Mam kupione już dwa bilety kat.I i muszę domówić jeden bilet i otrzymałem maila że biletów kat.I już nie ma.
Wydaje mi sie ze chodzi oto ze Kategoria 1 to zedy z przodu. Ja swoj bilet przed paroma dniami otrzymalam
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Czy ktoś jeszcze jedzie do Koblenz i szuka chętnej osoby na zrzutkę 8) do paliwa... oczywiście rejon małopolski ewentualnie śląska.
Awatar użytkownika
Evaalex

Kto z was bedzie na Fan dayu? Moze bysmy sie spotkali w czasie przerwy i przy jedmym stole cos spozyli albo cala grupa postawili sie w kolekjjce do zdjecia z Thomasem? Ja moj bilet na pociag do Koblenz dzis nabylam. Jak wszystko sie uda bende o 7.46 w Koblenz. Dalej chyba wybiore sie autobusem 485 ktory jedzie w kierunku Wirkes. Odjezdzajacym z dworca o 8.20 godz. Jak znajde pare osob ktore by zemna i z
Aneta koszt przejazdu Taxowka podzielily to pojedziemy taxi
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Ja wybieram się do Koblenz pociągiem. Wyjazd w Poznania w piątek kilka minut po 21. W Kolonii będę koło 6 i łapię pociąg do Koblenz. Tam spotykam się z Gosią i jej mężem. No i w drogę jedziemy - dalej już razem :)
Awatar użytkownika
Evaalex

weidung pisze:Ja wybieram się do Koblenz pociągiem. Wyjazd w Poznania w piątek kilka minut po 21. W Kolonii będę koło 6 i łapię pociąg do Koblenz. Tam spotykam się z Gosią i jej mężem. No i w drogę jedziemy - dalej już razem :)
Aneta i ja jestesmy w Koloni ic o 6.53 a w Kolewnz o 7.49 godz.Michal jak bys chcial mogl bys sie do naszego IC dosiasc. Z doswiadczenia wiem ze on jest prawie posty. Gosiu byly bysmy bardzo wdzieczne jak bys nas tez z Koblenz na Fanday ze soba wziasc mogla. Jazda autobusem kosztuje jekies 10€ napewno.
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Ja będę w Koblenz w Piątek rano, będę miała cały dzień na zwiedzanie, z czego się bardzo ciesze..Więc jak ktoś będzie tam też w piątek to chętnie się z nim spotkam na kawusi :)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Evaalex pisze: Gosiu byly bysmy bardzo wdzieczne jak bys nas tez z Koblenz na Fanday ze soba wziasc mogla.
Przykro mi,ale już mamy komplet.Proponowałam Ci kiedyś dojazd,ale nie byłaś zdecydowana,więc uznałam,że masz inne plany i ktoś inny jest już z nami umówiony.Do zobaczenia. :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Jak sie nikt inny nie znajdzie z kim mogla bym z Koblenz na Fanday jechac to pojade busem
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ekipa z Krakowa,Kielc, Katowic i Leszna w drodze do Koblenz. W sobotę wieczorem / jak nie zapijemy / opiszemy pierwsze wrażenia z imprezy i koncertu na stronie Fan Clubu. Kto jeszcze jedzie?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Życzę wszystkim szerokiej drogi i wspaniałej zabawy. Czekamy z niecierpliwością na pierwsze newsy.
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Życzę wszystkim również wspaniałej zabawy!!! :wink:
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Już jestesteśmy w Hotelu. Obchód Koblencji zaliczony. Fotki pod biurem Thomasa zrobione. Teraz tylko odpoczynek i nabranie sił na jutrzejsze muzyczno-emocjnonalne szaleństwo... 8)
Ostatnio zmieniony pt mar 16, 2012 22:06 przez Pkmodern, łącznie zmieniany 1 raz.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pkmodern pisze:Teraz tylko odpoczynek i nabranie sił na jutrzejsze muzyczno-emocjnonalne szaleństwo... 8)
O,to to.Święte słowa.Spotkałam się dzisiaj z koleżanką,która mieszka w Koblenz no i rozmowom nie było końca.Teraz padam na twarz i idę spać.Jutro dzień pełen wrażeń! :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ