http://www.kabeleins.de/tv/abenteuer-le ... -2-1.11460
Trochę mało tego
Dzięki za tego linka AgataAgata pisze:Jeszcze z Austrii:
Dokładnie! Taka prawda! Fahrenkrog nie udolnie, niekompetentnie próbuje grac i byc fajnym na siłe. Denerwuje mnie jego osoba, puka w te klawicze jakby mial grac. Nawet gdy śpiewa to robi coś w stylu " ooohoo"" (nawiązując do Gigolo) . Te gesty, ruchy i generalnie zachowanie na scenie pokazuje jedno. Chce udawac Dietera..mi to nie odpowiada!Sussudio pisze:Ja tak odnośnie pana Fahrenkroga i jego "gry" w występach live.
Fahrenkrog jest producentem, więc chyba na klawiszu grać potrafi.
Ale w występach na żywo zauważyłem że dość bezmyślnie po prostu wali w klawisz, nawet nie do rytmu.
Na przykład występ w Fernsehgarten z "No More Tears..." :
http://www.youtube.com/watch?v=6c5c8FE4pw8&
Jaką ścieżkę usiłuję on tu grać? Akordy? Smyczki? Bas?
Z tego co widzę to klawiatura sterującą od Casio.
Chcą udawać lata 80? Czy aby na pewno nie próbują udawać Modern Talking?
Z tym się nie zgodzę.Jestem w Berlinie od kilku tygodni i bywam w saturnach i media markt.I co widzę? płyty Two ani singli po prostu nie ma na półkach.O czym to świadczy?Że płyty sprzedają się bardzo dobrze.Sussudio pisze:.
Album w Niemczech traci już na popularności z tego co widziałem ostatnio w Saturnie w Berlinie, kosztował 13 Euro.
Nie wciskaj kitu że nie ma.michal.czeslaw pisze:Z tym się nie zgodzę.Jestem w Berlinie od kilku tygodni i bywam w saturnach i media markt.I co widzę? płyty Two ani singli po prostu nie ma na półkach.O czym to świadczy?Że płyty sprzedają się bardzo dobrze.
A czy nie o to właśnie chodzi w tym biznesie?Sussudio pisze:Thomas wychodzi ze swoim producentem na scenę przez co tworzą duet.
Ludziom kojarzy się to z Modern Talking, przez co popularność medialna jak i promocja rośnie.
Ja nie mówię że mi się to nie podoba. Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że duet ciekawy, nie mniej jednak występy jako duet to zwykły chwyt marketingowy.atlantyda ;o) pisze:A czy nie o to właśnie chodzi w tym biznesie?Sussudio pisze:Thomas wychodzi ze swoim producentem na scenę przez co tworzą duet.
Ludziom kojarzy się to z Modern Talking, przez co popularność medialna jak i promocja rośnie.
Thomas nagrał również duet z Sandrą,która królowała w tym samym czasie na listach przebojów co MT i co?..guzik z pentelką...nie udało się.Thomas trafił w końcu na konkretnego człowieka,a niektórzy jak zwykle maja problem...Thomas nie odnosi sukcesów-kapa...Thomas odnosi sukcesy-jeszcze gorzej...ludzie jak wam pomóc?
No i dobrze taki biznes i trafiony w 10'tkęSussudio pisze:Napisałem że duet ciekawy, nie mniej jednak występy jako duet to zwykły chwyt marketingowy.