Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: JoannaIzabella »

rut pisze:Można zrobić (hafty) takie( szaliczki z grubszego materiału) dla Thomasa i jego zespołu albo z logo Fan - Clubu albo z imionami .Nasunęło mi się pytanie kiedy band Thomasa miałby przed sobą szalik z naszym logo czy ze swoim imieniem po który by sięgnął chętniej ...Powinni dostać szalik z logo przecież to na pamiątkę od nas ...sama nie wiem co jest lepsze...
No właśnie o tym pisałam :) On jeszcze nie dostał nigdy od nas czegoś takiego...takiego swojego i swojskiego dla siebie ;)
No i myślmy dalej, co z akcjami fan :) Strzelamy serduszkami? Podrzucamy balony? A może zrobimy taką tablicę z naszymi zdjęciami? Oprawioną, za szkłem, z napisem np. " FOR THOMAS - WITH LOVE ON ST.VALENTINE`S DAY - AND ALWAYS! - FROM TA FANCLUB POLSKA". I nasze fotki z podpisami kto jest kto :) Oczywiście wszystko ładnie zaaranżowane. Lubię takie różne dłubaninki, więc mogę coś takiego zrobić, tylko osoby chętne musiałyby przysłać do mnie swoje fotki. Jak efekt Wam się spodoba - damy. Jak nie - trudno :)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

JoannaIzabella pisze:A może zrobimy taką tablicę z naszymi zdjęciami? Oprawioną, za szkłem, z napisem np. " FOR THOMAS - WITH LOVE ON ST.VALENTINE`S DAY - AND ALWAYS! - FROM TA FANCLUB POLSKA". I nasze fotki z podpisami kto jest kto :) Oczywiście wszystko ładnie zaaranżowane. Lubię takie różne dłubaninki, więc mogę coś takiego zrobić, tylko osoby chętne musiałyby przysłać do mnie swoje fotki. :)
Wow!podoba mi się ten pomysł.Jestem za.Pewnie takiego prezentu jeszcze nie dostał od nikogo.Miałby miła pamiątkę od fanów z Polski.Baloniki,serduszka,szaliki wszystko to może być moim zdaniem.Będzie fajnie już nie mogę się doczekać. :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Na Fan Day dostał fotografię z kilkoma fanami i były tam też podpisy. Pkmodern wręczał Thomasowi to zdjęcie.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

atlantyda ;o) pisze:Na Fan Day dostał fotografię z kilkoma fanami
Ale tu można zrobić taką walentynkową, więc od serca ;) tablicę, więcej zdjęć nas, z Fan Clubu... Ale oczywiście projekt pod dyskusję :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Jakby to było jakoś fajnie zaaranżowane to niby czemu nie :) na przykład taki kolaż, Thomas w serduchu i my dookoła :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Fanka MT pisze:Jakby to było jakoś fajnie zaaranżowane to niby czemu nie :) na przykład taki kolaż, Thomas w serduchu i my dookoła :)
NO, COŚ W TYM STYLU MIAŁAM NA MYŚLI :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

To w takim razie, popieram coś takiego! ;)
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Ten pomysł wymaga dużo pracy żeby to wszystko wyglądało pięknie i na pewno było by piękne,ale to była by powtórka z rozrywki...Thomas już coś takiego dostał.Wydaje mi się ,że nie byłby aż tak zaskoczony tym prezentem.Spróbować można przecież nikt nikomu nie broni...chociaż tą decyzje pozostawiła bym pozostałym fanom również :roll: co wy na no?
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
fanagnes97

Post autor: fanagnes97 »

A co do tych szalików , to można mieć swoje ? :)
You Can Win If You Want !!
agnieszka1977

Post autor: agnieszka1977 »

Moim zdaniem pomysły są OK ale my musimy być bardzo widoczni dla Thomasa oraz reszty widzów.
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

agnieszka1977 pisze:Moim zdaniem pomysły są OK ale my musimy być bardzo widoczni dla Thomasa oraz reszty widzów.
To znaczy...? Bo nie bardzo rozumiem..? Wydaje mi się, że w jednolitych szalikach, tak specyficznie "umundurowani" właśnie BĘDZIEMY doskonale widoczni dla Thomasa i dla innych.
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

KarinaMaria pisze:
agnieszka1977 pisze:Moim zdaniem pomysły są OK ale my musimy być bardzo widoczni dla Thomasa oraz reszty widzów.
To znaczy...? Bo nie bardzo rozumiem..? Wydaje mi się, że w jednolitych szalikach, tak specyficznie "umundurowani" właśnie BĘDZIEMY doskonale widoczni dla Thomasa i dla innych.

Jestem za!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

A mam pytanie kiedy sie wszyscy umówimy bo takie zdjęcie grupowe zrobić? W sobote? niedzielę? Kraków? Warszawa?
Thomas ma dość swoich zdjęc w archiwum.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Szaliki to dobry pomysł żeby jeszcze bardziej się wyróżnić, ale jeżeli ktoś ma już biały szal, to chyba nie ma potrzeby kupowania nowego. Świecące serduszka zakładane na głowę nie przemawiają do mnie, zróbmy jakiś akcent związany z Walentynkami, ale bez przesady.
Macie wiele ciekawych pomysłów, ale nie przekombinujmy, żeby w efekcie z akcji nie wyszedł kicz. Jeżeli ktoś w końcu podejmie ostateczną decyzję co będziemy robić, proszę w imieniu swoim i może też innych fanklubowiczow, aby koszty naszego przedsięwzięcia były w miarę rozsądne. Nie piszę tak dlatego, że nie chcę się dokładać, tylko po prostu dla niektórych osób wydatki związane z dotarciem na koncert, biletem, ewentualnym noclegiem, jedzeniem itp. są wysokie. W Kielcach był do kupienia prosty "Zestaw Fan" za symboliczną kwotę, a efekt był świetny. Tak, wiem, że nie możemy robić ciągle tego samego, że musimy być kreatywni, wyróżniać się i zaskakiwać wszystkich, na czele z Thomasem, ale w tym całym zamieszaniu nie dajmy się zwariować...
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

33ccd pisze:A mam pytanie kiedy sie wszyscy umówimy bo takie zdjęcie grupowe zrobić? W sobote? niedzielę? Kraków? Warszawa?
Thomas ma dość swoich zdjęc w archiwum.
Ale jakie grupowe....? Każdy miał przysłać swoje i z tego zrobić kolaż. :)
Joanna91 pisze:Tak, wiem, że nie możemy robić ciągle tego samego, że musimy być kreatywni, wyróżniać się i zaskakiwać wszystkich, na czele z Thomasem, ale w tym całym zamieszaniu nie dajmy się zwariować...
No to może jakiś pomysł rzucisz...? :) Coś innego, kreatywnego, ale...bez przesady...??? Kurcze, chciałabym, aby wszyscy ci, którzy kręcą noskami dorzucali jakieś SWOJE propozycje....
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

JoannaIzabella pisze:Kurcze, chciałabym, aby wszyscy ci, którzy kręcą noskami dorzucali jakieś SWOJE propozycje....
Wiesz, według mnie mogą być tylko kwiaty, balony w kształcie serc oraz coś "świecącego" (czyli standardowy zestaw), ale nie napisałam, że nie zgadzam się na nic ponadto. Ja nie "kręcę noskiem" ot tak, doceniam Wasze pomysły ale poprosiłam tylko o to, aby "Zestaw Fan" na koncert walentynkowy był w rozsądnej cene i tyle. Jako członkini Fan Clubu mam prawo wyrazić swoje zdanie. Pomysłowość jest ważna ale weźmy też pod uwagę nasze możliwości.
Uważam, że granica pomiędzy oryginalnością a kiczem jest bardzo cieńka, podobnie jak granica pomiędzy byciem fanem, a byciem fanatykiem... (niech nikt nie bierze sobie tych słów do serca :] )
Pozdrawiam.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
ODPOWIEDZ