A osobom, które załatwiają te wszystkie udogodnienia dla fanów (zniżki na bilety, miejsca pod sceną itd.) serdecznie dziękuję
30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
- Joanna91
Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
Dokładnie, cena biletów jest wyższa niż zwykle ale po zniżce nie ma co narzekać, szczególnie jeżeli mieszka się blisko. Gorzej jest z dojazdem i ewentualnym noclegiem w hotelu, bo to już trochę kosztuje. Ale zapowiada się naprawdę świetny wieczór i myślę, że warto się postarać i być tam 
A osobom, które załatwiają te wszystkie udogodnienia dla fanów (zniżki na bilety, miejsca pod sceną itd.) serdecznie dziękuję
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- karuus
Hmmm... wszystko wskazuje na to, że si pojawię na andrzejkach z Thomasem 
Cena biletów jest okey, 50 zł w Kielcach to już była na prawdę niska cena.
Cena biletów jest okey, 50 zł w Kielcach to już była na prawdę niska cena.
You can win if you want.!
- fredka
- Członek TAFC Polska
To super niespodzianka, że będziemy mogli się bawić jeszcze w tym roku przy występie Thomasa. Na pewno będzie to wspaniała impreza. Fani w Kielcach sprawili, że koncerty naprawdę były niesamowitym przeżyciem dla mnie. Ja już zamówiłam bilety. Do zobaczenia na koncercie.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- Fanka MT
Witaj fredka
Po miniaturze poznaję Panią
Stałyśmy obok siebie na koncercie w Kielcach 12 września
Rzeczywiście się wtedy wybawiliśmy
Oby i ten występ dostarczył tylu pozytywnych emocji 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Fanka MT
Drodzy fani!
Mam dla Was pewną propozycję
Otóż istnieje szansa, że pojadę na ten koncert, ale musiałabym mieć komplet pasażerów w moim aucie (samochód jest siedmioosobowy)
Wyjeżdżamy z Bydgoszczy
Jeżeli ktoś z województwa kujawsko-pomorskiego, lub najbliższych okolic jest zainteresowany to proszę pisać na PW
Tam podam wszystkie szczegóły
Jeżeli będzie 7 osób, to koszt na pasażera wyniesie 50 zł
Czekam z niecierpliwością na chętnych!
Pozdrawiam serdecznie! 
Mam dla Was pewną propozycję
Dziękuję...
Dziękuję...
- iza2601
super wiadomosć mam nadzieje że będzie tak samo bosko jak w kielcach
- karuus
A czy wybiera się ktoś z okolic Buska- Zdroju, Kielc.? świętokrzyskie 
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich!!!Znacie Darię?zobaczcie jak dziewczyna działa,a na tyle na ile ją poznałam to wiem,że zrobi wszystko żeby pojechać na ten koncert.Z drugiej strony wiem jak to jest kiedy jest się zależnym od rodziców i nie chce się obciążać budżetu domowego przez "jakiś koncert".Pamiętam te czasy z lat osiemdziesiątych,kiedy my mogliśmy sobie tylko pomarzyć o koncercie,a to właśnie wtedy MT miał największą popularność.Dlatego ja postanowiłam odbić sobie te stracone lata i jechać na każdy koncert,który będzie w Polsce. 
- weidung
- Członek TAFC Polska
Dziwią mnie wpisy typu: "tak drogo", "50 zł to było już dużo". Ludzie! To nasz kochany Thomas daje koncert!!! 50 zł czy 89 zł to wcale nie tak dużo. To normalna cena za tego typu imprezę. Zobaczcie ile kosztuje normalny bilet w kinie np. Multikino na film 3-D. A to tylko film. Tutaj mamy imprezę na żywo. To przecież zupełnie inna bajka. Poza tym - warto porównać cenę biletu na koncert TA z innymi "gwiazdami" znanymi od kilku miesięcy. Moi znajomi wybierają się na koncert Lady Gaga i bilet kosztował blisko 200 zł!!!
Tak więc nie narzekać i kupować bilety! Bawimy się RAZEM w Zielonej Górze! Pozdrawiam.
Tak więc nie narzekać i kupować bilety! Bawimy się RAZEM w Zielonej Górze! Pozdrawiam.
- I-love-M-T
To tylko jeden z cytatów, który nieco mnie dziwi. Najwidoczniej ktoś się nie domyślił, że pisze do nastolatkiatlantyda ;o) pisze:Bez przesady.Jakie gwiazdy występują za takie grosze?
Ostatnio zmieniony ndz paź 24, 2010 17:13 przez I-love-M-T, łącznie zmieniany 1 raz.
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- Fanka MT
Heh, masz rację betiq_betiq_ pisze:Witam wszystkich!!!Znacie Darię?zobaczcie jak dziewczyna działa,a na tyle na ile ją poznałam to wiem,że zrobi wszystko żeby pojechać na ten koncert
Dziękuję...
Dziękuję...
- karuus
Otóż to, w moim przypadku też wszystko jest na dobrej drodze
wszystko wskazuje na to, że będziemy się razem bawić
też jestem uzależniona od rodziców, poza tym trzeba uwzględnić też to, że mam 100dniówkę w tym roku, chciałam jechać na FCP, to wszystko kosztuje... Mimo tego uważam, że te 80 zł za bilet, plus koszt dojazdu ( w moim przypadku dość duży) jest ceną... w normie, że tak to ujmę. Tak jak już moi poprzednicy pisali, jest wiele gwiazd, które są dla Nas nieporównywalne do Thomasa, a bilety są o wiele droższe.
reasumując, zmotywujmy się i zjawmy się na owym spotkaniu z Thomasem
P S jeżeli jedzie ktoś z okolic Kielc to niech się odezwie
wszystko wskazuje na to, że będziemy się razem bawić
też jestem uzależniona od rodziców, poza tym trzeba uwzględnić też to, że mam 100dniówkę w tym roku, chciałam jechać na FCP, to wszystko kosztuje... Mimo tego uważam, że te 80 zł za bilet, plus koszt dojazdu ( w moim przypadku dość duży) jest ceną... w normie, że tak to ujmę. Tak jak już moi poprzednicy pisali, jest wiele gwiazd, które są dla Nas nieporównywalne do Thomasa, a bilety są o wiele droższe.
reasumując, zmotywujmy się i zjawmy się na owym spotkaniu z Thomasem
P S jeżeli jedzie ktoś z okolic Kielc to niech się odezwie
- Adrian77
- Kontakt:
Ja dojechać jak mam. Ale nie mam czym wrócić. Też jestem uzależniony od rodziców. Jeśli by ktoś mnie podwiózł z powrotem z Zielonej Góry do Głogowa (dolnośląskie) - 50 km - to bym wtedy pojechał. Chcę wrócić bez noclegu, ponieważ w środę idę do szkoły.
Ostatnio zmieniony ndz paź 24, 2010 18:27 przez Adrian77, łącznie zmieniany 1 raz.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- ZEUS
Niektórzy fani powinni wziąć do siebie to, że na koncerty Thomasa wiecznie nie będzie się wchodzić za darmo lub pół darmo .Ja osobiście się bardzo cieszę że bilety są płatne ,bo przynajmniej publiczność jest taka jak należy a nie przypadkowa.
Taka jak np. była w Nędzy czy w Bełchatowie ,połowę publiki to bym wygnał bez chwili zastanowienia . 
Ostatnio zmieniony ndz paź 24, 2010 13:55 przez ZEUS, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
- Fanka MT
Ja tam bym nikogo nie wygnała, aczkolwiek trzeba przyznać, że koncert płatny (jak w przypadku Kielc), był o niebo lepszy od tych darmowych 
Dziękuję...
Dziękuję...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Rozumiem wszystko.I-love-M-T pisze:To tylko jeden z cytatów, który nieco mnie dziwi. Najwidoczniej ktoś się nie domyślił, że pisze do nastolatkiatlantyda ;o) pisze:Bez przesady.Jakie gwiazdy występują za takie grosze?Ale to nawet zrozumiałe, bo wątpię, by większość forumowiczów zdawała sobie sprawę z tego, ile mam lat
Dlatego trzeba wziąć poprawkę na to, że dla kogoś, kto jest za młody na podjęcie pracy i zarabianie własnych pieniędzy, a na dodatek ciągle się uczy, nawet "głupie" 50 zł potrafi sprawić problem, o 89 zł czy nawet 79 zł już nie wspominając. Głównym powodem, dla którego nie było mnie w Kielcach, była zbyt duża odległość do pokonania, a (jak już wcześniej wspominałam) benzyna to nie woda. Poza tym jak się jest jeszcze zależnym od rodziców, to nie ma co za bardzo "podskakiwać", bo to nic nie da, a tylko sprawi, że przy następnej, bardziej korzystniejszej pod względem odległości i wszystkich kosztów, okazji ciężko będzie ich namówić. Dlatego proszę o odrobinę wyrozumiałości - nastolatki nie mają takich możliwości jak dorośli
Dlatego w miarę możliwości jeżeli dostajesz jakieś kieszonkowe,pieniążki na Święta czy urodziny to odkładaj sobie bo w przyszłym roku Thomas da u nas kilka koncertów to może uda Ci się na któryś z nich wyjechać