Co chcielibyście usłyszeć...

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Kawa Księżycowa

Re: Co chcielibyście usłyszeć...

Post autor: Kawa Księżycowa »

Tu również chodzi o to, co większość chce słuchać. Jakby nie było, artysta musi się dostosowywać do gustów większości.
A to, co gra na festynach, nie jest ustalane z góry, przynajmniej mniej więcej?
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Sztandarowe 3 utwory, które fajnie by było usłyszeć na koncercie:

I Everybody needs somebody
II Never knew love like this before
III Let's talk about love

Mam jeszcze wiele innych propozycji, np.: Arabian gold, Diamonds never made a lady, Doctor for my heart, Angie's heart, Lonely tears in Chinatown, Riding on a white swan - ale jak 3, to 3 :D
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze:A ja bym chciał, żeby Thomas zaśpiewał któryś ze swoich wspaniałych utworów pisanych na płyty Modern Talking. ;) Może "Love to love you" albo "I need you now". Nie potrafię się zdecydować, bo oba są tak znakomite. Miło by było by Pan Anders zamiast odcinania kuponów i odklepywania po raz setny wielkich hitów zaczął więcej sięgać do kompozycji własnego autorstwa. ;)
Hehe, dziwne bo raczej nie chodzisz na koncerty Thomasa,a chciałbyś usłyszeć pewne utwory ;).Nie uważam aby Thomas odcinał kupony od MT,to raczej Dieter to robi.Jak usiadł kilka lat temu na ławce jury tak się stamtąd nie rusza,a mógłby ruszyć swoje 4-ry litery i zrobić w końcu to co potrafi/ł najlepiej.
Peter pisze:Pytanie ile osób by przyszło na koncert Thomas, który by śpiewał wyłącznie piosenki z solowych albumów
Wybierz się na FC Party (Fan day)to się dowiesz.O ile mi wiadomo to właśnie na tych co rocznych spotkaniach z Fanami Thomas śpiewa najwięcej swoich solowych utworów a zjeżdżają się na ten dzień fani z różnych krajów.
Peter pisze:Dlatego skończmy też z mitem, że Thomas jest artystą, który gra dla sztuki i wielkie pieniądze go nie interesują
A którego artysty nie interesują pieniądze?Który artysta nie śpiewa i nie daje koncertów po to aby zarobić?Kto w ogóle i gdzie napisał zdanie,że Thomas śpiewa za darmo? bo tak odbieram Twoje słowa Peter.
Nie rozumiem,że w przypadku wszystkich innych piosenkarzy to jest normalka,że grają i śpiewają za pieniądze a w przypadku Thomasa robi się jakieś halo <bezradny>
ODPOWIEDZ