Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata

Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Post autor: Agata »

karuus pisze:A gdzie mogę się zorientować gdzie, skąd, za ile te autobusy.? jakaś stronka, czy coś.?
Ja akurat jechałam Sindbadem, ale są też i inni przewoźnicy.
http://www.sindbad.pl/pl/euroticket/index/iframe
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Dzięki, Agata :)
Oooo to widzę, że jest Nas coraz więcej i bardzo dobrze. Jakoś damy radę, dziewczyny.:D
Uda się, uda, grunt to pozytywne nastawienie. Jeśli ekipa jest to już połowa sukcesu :) bo jak już wcześniej pisałam wyjazd indywidualny w moim przypadku odpada.

A ja powiem tak, jeśli ktoś miałby taką możliwość, żeby mnie zgarnąć ze sobą to nie ma problemu. Jakoś dojadę w umówione miejsce..
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

Hej Karuus wypatrzyłam, że jesteś z Buska ja jestem z Kielc tak więc droga niedaleka :) Do tego jestem bardzo zdeterminowana tak więc będę szukać jakiegoś transportu dopóty, dopóki nie znajdę :P myślę że można by zorganizować kiedyś jakieś spotkanie dla chętnych na wyjazd z okolic, żeby się zorientować w liczbie (tak mniej więcej bo do koncertu wiadomo jeszcze kupa czasu) :D
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
karuus

ewel... pisze:Hej Karuus wypatrzyłam, że jesteś z Buska ja jestem z Kielc tak więc droga niedaleka :) Do tego jestem bardzo zdeterminowana tak więc będę szukać jakiegoś transportu dopóty, dopóki nie znajdę :P myślę że można by zorganizować kiedyś jakieś spotkanie dla chętnych na wyjazd z okolic, żeby się zorientować w liczbie (tak mniej więcej bo do koncertu wiadomo jeszcze kupa czasu) :D
ano ;) niedaleko mamy do siebie :) czyli dodatkowy plus :D jeśli o spotkanie chodzi to jestem, jak najbardziej za :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Tu tlumaczenie listu Thomasa
Przepraszam za bledy spowodowane tym ze moj niemiecki koputer nieme wszystkich polskich liter

Mam nadzieje ze sie dobrze czujesz i miales dobre lato.Ja mialen barzo turbulentne tygodnie

Z Urlopu letniego z przerwami na Tv nagrania dla niemiec i zagranicy, przez plany do mojej do turnee do mojej nowej plyty Strong w rosji. Do dzisiaj sprzedal sie album Strong 600.000 razy w paniswach gus ma platy status. Z tego powodu jestem bardzo dumny

Napewno pytacie sie kiedy ten aubum w niemczech i europie ukarze sie.

Przy konzu tego miesiaca podpisze moja umowe i jak moja firma plytowa mowi bedzie album w luty/marcu planowany. Na IFD bende mogl przedstawic moj nowy album

Teraz jest czas do posylania oficjalnych zaproszen na spotkanie fanclubu.Na spotkaniu chctnie wam o moich przezyciach opowiem

My jestesmy w trakcie planowania spotkania chce wam juz date i czas trwania spotkania podac

Wazna wiadomosc na teraz w: wysylka zaproszen odbedzie sie tyko prze E-Maila. Mieli by byc jeszcze w roku 2010 fani kto ze tej mozliwosci nie maja , chetnie poslemy im zaproszenie poczta ale musza najpiern nam wyslac zaadresowanokoperte ze znaczkiem .

Posli to jak zawsze pod ten adress

Thomas Anders Fanclub
Kennwort: Einladung IFD 2011
Postfach 201718
56017 Koblenz
Germany

Tu daty zwiazane z Internationale Fanday

Data: 05.02.2011 (Samstag)
Miejsce : Kulturfabrik Koblenz (http://www.kufa-koblenz.de/)
D-56070 Koblenz (Germany)

Cena: 20 €uro

Wejscie : 12:30 Uhr
poczatek ca. 15:00 Uhr

Wiadomosci co do programu podam za niedlogpo

Bo sprzedaz biletow na przeszle spotkania wam sie podobala i i nam ulatwilo wpuszczanie chcemy wam chetnie serwis tez tym razem zaoferowac jak zy chcez sobie staniew kolejce po bilet oszczedzic zamow go e-mailem

service@thomas-anders.com

podaj

watek: IFD 2011 – Ticketvorbestellung

My tu prosimy o podanie nastepujacych wiadomosci

-pelny adres zamawiajacego

- liczbe zamowionych biletow

- czy sie ma juz ten Wejsciuwke na ktorej tylko znaczek naklejic tezeba

Bloczek ktory dostalisci bedzie nostatnim spotkaniu dopiero w roku 2014 pelny i my bedziemy potem jaka expluzywno nagrode pomiedzy wszystkimi ktozy belny bloczek maja losowali

Sprzedasz biletuw na Fanday rospoczniemy w nastepnych dniach

Jak ostatnio przyslemy wam zamowiania z numerem zamowienia Pod tym numerem masz ty twoj bilet zaplacic Verwendungszweck bei Überweisungen

Po wplynieciu zaplatywyslemy jak najszybciiej bilet

Chce was zaprosic na nastepny Highlight moj konzert w Nürbutg ring

KONZERT AM NÜRBURGRING:
Datum: 06.02.2010
D-53520 Nürburg (Germany)

Cena biletu 35,- €uro
Poczatek 13:00 Uhr
Dlogosc konzertu : 90 – 100 Min

Prosimy tu o nastepujace dane

- pelny adres

- ilosc biletow

THOMAS ANDERS WEEKEND – Kompletna oferta

Moj team i ja razem z teamem organisacyjnym konzertu na Nürburg ring zrobilismy dla was oferte Moze nawet piekny prezent pod choinke dla waszyn najblirzszych

Mydostalismy kontyngent biletuw

Te bilety moga przez serwis team service@Thomas-Anders.com od zaraz byc sprzedawane.tak dlugo az ostatni bedzie sprzedany

Kompletna cena : 55,00 €uro

Na tym bilecie dostaniecie tez mozliwosc do zwiedzenia calego nirburg ringu

Ze wielu fanow dloga podroz do koblenz ma zaletwilismy wam tenie pokojew roznych kategoriach cenowych zaraz przy nirburg ringu

Pokoje mogo byc zamowione e-mailem u pani Tani Klesse

tanja.klesse@lindner.de.

Zeby te tanie pokoje dostac tzeba kod podac.

Kod tutaj Fanclub Thomas Anders

Ceny pokoi

Fanclub Thomas Anders

4-gwiazdki -superior Lindner Congress & Motorsport Hotel
pojedynczy pokoj € 103,20 (ze sniadaniem und MwSt.)
podwojny pokojr € 135,20 (ze sniadaniem und MwSt.)

3 gwiazdki Lindner Hotel Eifeldorf Grüne Hölle
Einzelzimmer € 79,20 (ze sniadaniem und MwSt.)
Doppelzimmer € 103,20 (ze sniadaniem und MwSt.)

To bylo viele informacji i ciesze sie tjuz teraz na nasze ponowne spotkanie w lutym Mam znowu nowa idee na Fanclub party, tyl moge wam teraz powiedziecDo tego tematu za niedlugo wiecej

So, das waren nun viele Informationen und ich freue mich jetzt schon auf unser Wiedersehen im Februar. Ich habe wieder eine neue Idee für unsere Party, soviel kann ich schon verraten. Doch dazu mehr in Kürze.

do zobaczenia
pozdrowienia

Wasz Thomas Anders

Pozdrowienia Eva
Awatar użytkownika
Evaalex

Szukam kogos kto by mnie z Koncertu na NÜRBURGRING do Koblenz. Ja mam o 21.15 godzostatni pociag.Polaczenia z Nürburg ringu do Koblenz juz zprawdzalam i sa bardzio zle.
Za pomoc bylabym bardzi wdzieczna Eva
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Post autor: MisterMT »

Ja niestety mogę tylko pomarzyć o takim wyjeździe z moja skromną renta nie dam rady a tak bardzo chciałbym być z Wami na tym spotkaniu FC w Koblencji . Przykro mi bardzo :((
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
Awatar użytkownika
karuus

Ja powoli zaczynam oszczędzać :)
Myśicie, że możemy zrobić wstępną listę osób, które chcą jechać na FCP, a nie mają pomysłu jak ta dotrzeć.?
Wiem, że jest jeszcze dużo czasu i wiele może się zmienić, aczkolwiek może nam to trochę pomoże.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Evaalex

MisterMT pisze:Ja niestety mogę tylko pomarzyć o takim wyjeździe z moja skromną renta nie dam rady a tak bardzo chciałbym być z Wami na tym spotkaniu FC w Koblencji . Przykro mi bardzo :((
Witam Ja zyje w niemczech mam tylko 160 km do Koblenz ale cala przyjemnosc Faclub Party kostuje mnie 200€ Mam bardzo niski dochod i dla tego co miesiac przez caly rok 20€ odkladam
Inaczej by mnie nie bylo stac
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Ja powoli zaczynam oszczędzać
Myśicie, że możemy zrobić wstępną listę osób, które chcą jechać na FCP, a nie mają pomysłu jak ta dotrzeć.?
Wiem, że jest jeszcze dużo czasu i wiele może się zmienić, aczkolwiek może nam to trochę pomoże.
Pozdrawiam.
Jestem za!!! To będzie super przeżycie jak "zaatakujemy" Koblenz fajną zorganizowaną grupą.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Post autor: MisterMT »

Ja nie mogę sobie pozwolić na oszczędzanie ponieważ prawie cala moja renta idzie na moje leki , a pracy nie mogę podjąć żadnej ponieważ mam całkowity zakaz pracy.Inaczej zabiorą mi rentę. :(( A 20 euro to na nasze 80 zł to naprawdę bardzo dużo.
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Jak bylam jeszcze na utrzymaniu rodzicow i dostawalam 30 marek kieszonkowego na miesiac z tego10 odkladalam na spotkanie fanklubu a reszte wydawalam. Tak uzbieralam 120 marek a reszte dostalam pod chionke.Potrzebne bylo okolo 240 marek.Ja poprostu powiedzialam calej rodzinie ze chce jechac na spotkanie fanclubu i maja mi nato pieniadze pod choinke dac.Innych prezentow jak kopwerty z pieniedzmi dlamnie nie bylo.Je jerzdze na spotkania od 91 roku.
Awatar użytkownika
karuus

Mam właśnie taki plan, żeby odkładać trochę z kieszonkowego, a jeśli mi braknie to rodzice mi dorzucą. Zaczynam też się zastanawiać nad tym, czy iśc na studniówkę.. z dnia na dzień podają coraz większy koszt, a szczerze mówiąc zdecydowanie wolę FCP od studniówki.
A wiadomo, jeżeli nie pójdę to te pieniądzę przeznaczę na FCP. Z drugiej strony rozmawiałam z rodzicami i mogę jechać na FCP i iśc na 100dn.. ale zastanawiam się czy aż tak ich obciążać finansowo...
Miło, że ktoś się ze mną zgadza :) hmm.. no to ustalmy kto chciałby jechać, finansowo podoła, a jego zasadniczym problemem jest to, że nie ma czym dojechać...?
1. Karuś :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Niewiem jak to jest w polace ale w niemczech jest wiele mozliwosci sobie wieczorem w sobote jako kelner cos przyrobic. Tak dorabiqala moja siostra chyby dobre 7 lat. Siostra pracowala w discotece w piatki i soboty
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

karuus pisze:Miło, że ktoś się ze mną zgadza :) hmm.. no to ustalmy kto chciałby jechać, finansowo podoła, a jego zasadniczym problemem jest to, że nie ma czym dojechać...?
1. Karuś :D
2. Joanna91 - z tym, że narazie to tylko wstępna deklaracja...
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
karuus

no tak, tak.. wstępna. Ale dobrze mieć i taką, zobaczymy kto jest zainteresowany. Ale znając życie to duża liczba osób sie wpisze, a jak przyjdze do wyjazdu to zostanie garstka. pomimo tego faktu niechże się wpiszę kto chce :D
ODPOWIEDZ