Tu tlumaczenie listu Thomasa
Przepraszam za bledy spowodowane tym ze moj niemiecki koputer nieme wszystkich polskich liter
Mam nadzieje ze sie dobrze czujesz i miales dobre lato.Ja mialen barzo turbulentne tygodnie
Z Urlopu letniego z przerwami na Tv nagrania dla niemiec i zagranicy, przez plany do mojej do turnee do mojej nowej plyty Strong w rosji. Do dzisiaj sprzedal sie album Strong 600.000 razy w paniswach gus ma platy status. Z tego powodu jestem bardzo dumny
Napewno pytacie sie kiedy ten aubum w niemczech i europie ukarze sie.
Przy konzu tego miesiaca podpisze moja umowe i jak moja firma plytowa mowi bedzie album w luty/marcu planowany. Na IFD bende mogl przedstawic moj nowy album
Teraz jest czas do posylania oficjalnych zaproszen na spotkanie fanclubu.Na spotkaniu chctnie wam o moich przezyciach opowiem
My jestesmy w trakcie planowania spotkania chce wam juz date i czas trwania spotkania podac
Wazna wiadomosc na teraz w: wysylka zaproszen odbedzie sie tyko prze E-Maila. Mieli by byc jeszcze w roku 2010 fani kto ze tej mozliwosci nie maja , chetnie poslemy im zaproszenie poczta ale musza najpiern nam wyslac zaadresowanokoperte ze znaczkiem .
Posli to jak zawsze pod ten adress
Thomas Anders Fanclub
Kennwort: Einladung IFD 2011
Postfach 201718
56017 Koblenz
Germany
Tu daty zwiazane z Internationale Fanday
Data: 05.02.2011 (Samstag)
Miejsce : Kulturfabrik Koblenz (
http://www.kufa-koblenz.de/)
D-56070 Koblenz (Germany)
Cena: 20 €uro
Wejscie : 12:30 Uhr
poczatek ca. 15:00 Uhr
Wiadomosci co do programu podam za niedlogpo
Bo sprzedaz biletow na przeszle spotkania wam sie podobala i i nam ulatwilo wpuszczanie chcemy wam chetnie serwis tez tym razem zaoferowac jak zy chcez sobie staniew kolejce po bilet oszczedzic zamow go e-mailem
service@thomas-anders.com
podaj
watek: IFD 2011 – Ticketvorbestellung
My tu prosimy o podanie nastepujacych wiadomosci
-pelny adres zamawiajacego
- liczbe zamowionych biletow
- czy sie ma juz ten Wejsciuwke na ktorej tylko znaczek naklejic tezeba
Bloczek ktory dostalisci bedzie nostatnim spotkaniu dopiero w roku 2014 pelny i my bedziemy potem jaka expluzywno nagrode pomiedzy wszystkimi ktozy belny bloczek maja losowali
Sprzedasz biletuw na Fanday rospoczniemy w nastepnych dniach
Jak ostatnio przyslemy wam zamowiania z numerem zamowienia Pod tym numerem masz ty twoj bilet zaplacic Verwendungszweck bei Überweisungen
Po wplynieciu zaplatywyslemy jak najszybciiej bilet
Chce was zaprosic na nastepny Highlight moj konzert w Nürbutg ring
KONZERT AM NÜRBURGRING:
Datum: 06.02.2010
http://www.nuerburgring.de/)
D-53520 Nürburg (Germany)
Cena biletu 35,- €uro
Poczatek 13:00 Uhr
Dlogosc konzertu : 90 – 100 Min
Prosimy tu o nastepujace dane
- pelny adres
- ilosc biletow
THOMAS ANDERS WEEKEND – Kompletna oferta
Moj team i ja razem z teamem organisacyjnym konzertu na Nürburg ring zrobilismy dla was oferte Moze nawet piekny prezent pod choinke dla waszyn najblirzszych
Mydostalismy kontyngent biletuw
Te bilety moga przez serwis team
service@Thomas-Anders.com od zaraz byc sprzedawane.tak dlugo az ostatni bedzie sprzedany
Kompletna cena : 55,00 €uro
Na tym bilecie dostaniecie tez mozliwosc do zwiedzenia calego nirburg ringu
Ze wielu fanow dloga podroz do koblenz ma zaletwilismy wam tenie pokojew roznych kategoriach cenowych zaraz przy nirburg ringu
Pokoje mogo byc zamowione e-mailem u pani Tani Klesse
tanja.klesse@lindner.de.
Zeby te tanie pokoje dostac tzeba kod podac.
Kod tutaj Fanclub Thomas Anders
Ceny pokoi
Fanclub Thomas Anders
4-gwiazdki -superior Lindner Congress & Motorsport Hotel
pojedynczy pokoj € 103,20 (ze sniadaniem und MwSt.)
podwojny pokojr € 135,20 (ze sniadaniem und MwSt.)
3 gwiazdki Lindner Hotel Eifeldorf Grüne Hölle
Einzelzimmer € 79,20 (ze sniadaniem und MwSt.)
Doppelzimmer € 103,20 (ze sniadaniem und MwSt.)
To bylo viele informacji i ciesze sie tjuz teraz na nasze ponowne spotkanie w lutym Mam znowu nowa idee na Fanclub party, tyl moge wam teraz powiedziecDo tego tematu za niedlugo wiecej
So, das waren nun viele Informationen und ich freue mich jetzt schon auf unser Wiedersehen im Februar. Ich habe wieder eine neue Idee für unsere Party, soviel kann ich schon verraten. Doch dazu mehr in Kürze.
do zobaczenia
pozdrowienia
Wasz Thomas Anders
Pozdrowienia Eva