Shooting Star - Zmontowany Z Sampli !!!
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Dominik
słyszałem tę piosenkę 1 raz i dla mnie po prostu... BOMBA
super muza, słowa niekonicznie (bo sklejane), ale z muzyką nasz Dieter się popisał + francuskie ozdobniki
dla mnie bomba 
mam ten fragment nagrany jako mp3 (w słabej jakości, ale leszpe to niż nic) i jeśli się znajdą chętni, to udostępnię![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
mam ten fragment nagrany jako mp3 (w słabej jakości, ale leszpe to niż nic) i jeśli się znajdą chętni, to udostępnię
>>> liefde is onwettig in deze eenzame hartbreukstad <<<
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
A mnie się ten kawałek niespecjalnie podoba...
Niestety, potwierdziły się obawy, że był tworzony z Luisem Rodriguezem, który dla mnie już parę ładnych lat temu jakby zatracił swoje niesamowite umiejętności. Aranżacja jest jakaś plastikowa, jakby z "Year Of The Dragon" rodem. W 2006 wolałbym słuchać czegoś, co bardziej przystaje do tej daty, to co stworzyli pasowałoby dla Marka Ashleya...
Uważam, że album zdecydowanie mógł się obejść bez tego nagrania.
Nie bijcie, to tylko moja prywatna opinia
Niestety, potwierdziły się obawy, że był tworzony z Luisem Rodriguezem, który dla mnie już parę ładnych lat temu jakby zatracił swoje niesamowite umiejętności. Aranżacja jest jakaś plastikowa, jakby z "Year Of The Dragon" rodem. W 2006 wolałbym słuchać czegoś, co bardziej przystaje do tej daty, to co stworzyli pasowałoby dla Marka Ashleya...
Nie bijcie, to tylko moja prywatna opinia
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
ta niezwaga krwi wymagaA mnie się ten kawałek niespecjalnie podoba...
A ja uważam że dźwięk jest dobry od początku do zwrotki, no i refren. Prawdopodobnie dlatego że pod zwrotką ta melodia jest trochę jakby od innej piosenki i ja ten fragment pod zwrotką datowałbym na rok 2000 a z Luisem obecnie nagrano początek i refren. Ciekawe, z kim zrobił Dieter Take me to the clouds. To w żadnym razie nie jest plastikowy kawałek.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
Pioozo
Shooting Star - Zmontowany Z Sampli !!!
Prawa autorski - czy sie komuś podoba, czy nie podoba - w pierwszej kolejności idą za autorem. Jesli ten nikomu ich nie sprzedał, wydawca czy wykonawca są drugorzędni. Thomas Anders wokal sprzedał - to fakt. Ma on jednak udział w nowej wypowiedzi artystycznej i pieniądze thomasowi sie należą. Bez względu na to czy jest to żywy udział, czy odtwórczy (w szczególności składanie z sampli).
-
jkris
- YaQb85
- Kontakt:
na dobrą sprawę to nie mamy pewności czy to jest ostateczna wersja, która znajdzie się na albumie. Być może to na razie demo a poza tym w dobrej jakości pewnie będzie brzmiało o wiele inaczej choć z drugiej strony będzie wyraźniej słychać te niedociągnięcia przy sklejaniu.
Początek utworu budzi we mnie skojarzenia jakby Bohlen próbował wskrzesić coś co już dawno nie żyje.
Początek utworu budzi we mnie skojarzenia jakby Bohlen próbował wskrzesić coś co już dawno nie żyje.
- Pioetrek
- Kontakt:
- Mateusz
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wiadomo, że w Polsce wszystko co związane z papieżem zawsze będzie "święte" i nienaruszalne.
Ale film jest robiony w Niemczech przez Niemców i dla Niemców, tam nie ma takiego podejścia to tematu
Natomiast co do intra, to osobiście wydaje mi się jakieś cmentarne... i zupełnie nie pasuje do dość "wesołej" dalszej części piosenki...
Ale film jest robiony w Niemczech przez Niemców i dla Niemców, tam nie ma takiego podejścia to tematu
Natomiast co do intra, to osobiście wydaje mi się jakieś cmentarne... i zupełnie nie pasuje do dość "wesołej" dalszej części piosenki...
Jak piszesz tak cię widzą.