Absolutnie NIE! Oferta dla członków fanklubu była wcześniej. Bilety za 45zł może zamówić każdy niezależnie od tego czy jest członkiem fanklubu czy nie. Można kupić kilka biletów, jeśli będą co najmniej 4 to dostaniesz nawet plakat przed koncertem.atlantyda ;o) pisze:Po 1 musisz należeć do Thomas Anders Fan Club Polska-tylko wtedy możesz zakupić bilet ze zniżką na koncert Thomasa.
Thomas Anders w Kielcach
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Thomas Anders w Kielcach
Jak piszesz tak cię widzą.
- Paradise
- Kontakt:
No i bardzo dziękuję,więc kupuję dla siebie i familijki
) Pozdrawiam:))
"You can win if You want..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A ja pierwszy raz o tym słyszę.A raczej czytamArCrack pisze:Absolutnie NIE! Oferta dla członków fanklubu była wcześniej. Bilety za 45zł może zamówić każdy niezależnie od tego czy jest członkiem fanklubu czy nie. Można kupić kilka biletów, jeśli będą co najmniej 4 to dostaniesz nawet plakat przed koncertem.atlantyda ;o) pisze:Po 1 musisz należeć do Thomas Anders Fan Club Polska-tylko wtedy możesz zakupić bilet ze zniżką na koncert Thomasa.
Gdzie o tym pisało? Bo z tego co mi wiadomo to tylko dla członków Fan Clubu jest oferta.Chyba coś przegapiłam
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Przecież tydzień temu był news o tym i na ModernTalking.pl i na Thomas-Anders.pl 
http://www.moderntalking.pl/php_news/in ... ews332.htm
http://www.thomas-anders.pl/akt/?p=6
http://www.moderntalking.pl/php_news/in ... ews332.htm
http://www.thomas-anders.pl/akt/?p=6
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No to nie wiem jakim cudem przegapiłam tego Newsa
Fajnie
niech korzystają wszyscy Fani Thomasa jeżeli jest taka możliwość,jestem za 
Fajnie
- Paradise
- Kontakt:
Witajcie,regulamin dostałam,pozdrawiam serdecznie i do miłego w Kielcach
)
"You can win if You want..."
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
W kwestii konkursu - zwycięzca został już wylosowany i w niedzielę rano poinformowany mailowo o tym fakcie. Jednak...
...do teraz nie otrzymałem od niego odpowiedzi, zatem nie jestem w stanie go oficjalnie ogłosić! Jeśli odpowiedź od zwycięzcy nie dojdzie do północy, losowanie zostanie uruchomione ponownie!
Przyszło 31 zgłoszeń na konkurs, 20 zawierało poprawną odpowiedź.
...do teraz nie otrzymałem od niego odpowiedzi, zatem nie jestem w stanie go oficjalnie ogłosić! Jeśli odpowiedź od zwycięzcy nie dojdzie do północy, losowanie zostanie uruchomione ponownie!
Przyszło 31 zgłoszeń na konkurs, 20 zawierało poprawną odpowiedź.
-
MJackson
Hej!
Jest to moja 1 wiadomość chociaż forum obserwowałam już od roku
Piszę ją w miłych okolicznościach ponieważ wczoraj przyszły bilety
Mam do was pytanie:
Czy są jakieś szanse aby po koncercie dostać autograf od Thomasa?
Jest to moja 1 wiadomość chociaż forum obserwowałam już od roku
Piszę ją w miłych okolicznościach ponieważ wczoraj przyszły bilety
Mam do was pytanie:
Czy są jakieś szanse aby po koncercie dostać autograf od Thomasa?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Po koncercie raczej nie ma takich szans graniczy to z cudem ponieważ Thomas wsiada od razu do samochodu i odjazd...ale bardzo chętnie fotografują się muzycy zespołu Thomasa.Może zapisując się do Thomas Anders Fan Club Polska będziesz miał to szczęście spotkania się z Thomasem i zdobycia autografuMJackson pisze: Czy są jakieś szanse aby po koncercie dostać autograf od Thomasa?
- ZEUS
Ja, w cuda wierzę ,ale na nie nie liczę !Lepiej na nic nie liczyć niż potem być gorzko rozczarowanym !
Pozdrawiam
- Paradise
- Kontakt:
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No w każdym razie życzę powodzenia każdemu Fanowi,który liczy na kilka sekund obok Thomasa i zdobycie autografu 
Nie zapomniane przeżycie
Nie zapomniane przeżycie
- naevius
Witam.
Przepraszam za mój polski, jestem z Czech. Chcę zapytać, czy otrzymam żadnego potwierdzenia (na mail) w sprawie wypłaty FAN bilety na koncert w Kielcach?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
W sprawie biletów wypowie się jutro 33ccd, który zajmuje się tymi sprawami. Od siebie mogę powiedzieć tylko, że wysyłka wszystkich zamówień jest realizowana jednego dnia tygodnia, którym jest najczęściej piątek.
W sprawie konkursu: pytanie zdaje się być dość trudne, bo jak dotąd wpłynęło niewiele zgłoszeń. Oznacza to, że rosną szanse na wygraną tych osób, które doślą jeszcze do jutrzejszego wieczora zgłoszenie. Zachęcam, bo kolejny konkurs będzie miał już znacznie łatwiejsze pytanie i tak duża szansa na wylosowanie może się nie powtórzyć
W sprawie konkursu: pytanie zdaje się być dość trudne, bo jak dotąd wpłynęło niewiele zgłoszeń. Oznacza to, że rosną szanse na wygraną tych osób, które doślą jeszcze do jutrzejszego wieczora zgłoszenie. Zachęcam, bo kolejny konkurs będzie miał już znacznie łatwiejsze pytanie i tak duża szansa na wylosowanie może się nie powtórzyć
- MODERN JEANNE
Mieszkałam kiedyś w Kielcach i wiem że to miejsce gdzie wystąpi TA jest niezwykle pięknym miejscem(Byłam tam na min.koncercie BAJAM i często tam chodziłam na spacery)Miejsce jest
cudne ,prócz sceny są tam zajebiste górki ze skał
-porostu mają swój niepowtarzalny urok -
Pojedziecie zobaczycie- naprawdę fajne miejsce, nie sposób mi to opisać słowami, porostu tam bądźcie a wtedy sami zobaczycie.
cudne ,prócz sceny są tam zajebiste górki ze skał
-porostu mają swój niepowtarzalny urok -
Pojedziecie zobaczycie- naprawdę fajne miejsce, nie sposób mi to opisać słowami, porostu tam bądźcie a wtedy sami zobaczycie.
I LOVE DB AND TA!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się 12 września na koncert z okolic Katowic/Mysłowic?
Z Centrum Katowic mam najlepsze połączenie żeby dojechać do domu
Z Centrum Katowic mam najlepsze połączenie żeby dojechać do domu