Nora Balling

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Re: a co myslicie o pierwszej zonie Thomasa?

Post autor: Peter »

A wyobrażasz sobie My bed is too big czy Under my skin w wykonaniu Thomasa? Bo ja jakoś nie bardzo.
niaskam

Post autor: niaskam »

Piszcie sobie co chcecie o Norze, ja jednak świetnie ją rozumiem.Oni poznali się jeszcze jako nastolatkowie, przed powstaniem MT. Thomas widział w niej nie <babę>,lecz dziewczynę z którą mógł porozmawiać na wspólne tematy min. dotyczące muzyki.Thomas zawsze był spokojny i nieśmiały w stosunku do kobiet.Być może i to miało wpływ na to ,że dość szybko wzięli w tak młodym wieku ślub.Sama wiem ,że miłość to potęga ,chce się być cały czas z wybraną osobą i nie dopuszcza się do związku innych.Im było ze sobą dobrze, żadnych zmrtwień, popularność,swoboda i kasa.Żyć i nie umierać.Nora w pewnym sensie roztoczyła nad Thomasem parasol ochronny, zawsze go wspomagała,dbała o niego i była jego ostoją.Czy robiła to źle czy dobrze nikt tak naprawdę się nie dowie.Obecna żona wcale nie jest aniołem bo aniołów na ziemi w postaci ludzkiej niestety brak.Że jest ładniejsza? To rzecz gustu-osobiście nie bardzo mi leży,natomiast nie dba o niego tak jak czyniła to Nora.To ,że urodziła syna Thomasowi to jeszcze nie wszystko.Czas pokaże czy tym razem sam Thomas dokonał trafnego wyboru.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

No masz prawo do swojego zdania Niaskam jednak w świadomości i Dietera, mediów i fanów to właśnie Nora była znacznym przyczynkiem do rozpadu Modernu a że Thomas wtedy był młody, niedoświadczony, to dawał się dużo sterować przez nią. Ja już tu wcześniej pisałem gdzieś, że kiedy np. Thomas i Dieter mieli wystąpić w jakimś popularnym tv-show to Nora mówiła: "W porządku ale moderator musi raus" <pokręcony> . No więc jeśli wierzyć to co Dieter opowiadał w wywiadach no to nie za bardzo chyba stawia to Norę w dobrym świetle. :? Nie swiadczy to dobrze o podejściu do biznesu (jakim był Modern Talking). Mogą wystąpić ale muszą zmienić moderatora w programe TV. Nie no sorry. Jeśli odstawiała więcej takich numerów no to nie dziwię się, że Dieter był na nią wkurzony. Z resztą sam Thomas przyznał po latach, że dzisiaj zapewne nie dałby się tak sterować przez kobietę. I ponoć nawet Claudia nie wtrąca się w jego zawodowe sprawy.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
niaskam

Pewnie wszyscy po troszeczku mają rację ale po co wieszać ,,psy" na Norze - nikt nie jest bez wad. Te dyskusje wokół Nory przypominają mi podobną sytuację, a mam na myśli żonę Joana Lennona-Yoko Ono, też przyczyniła się do rozpadu zespołu i jakoś tak strasznie nie jest tępiona jak żona Thomasa.Tak się stało i nic tego nie odwróci.
Jeszcze jedno Claudia może się i nie wtrąca ale samo to ,że przeszło pół roku Thomas biegał za nią świadczy ,że ona jemu się podobała a on jej średnio- mając na uwadze jego osobiste szczęście to co pisałam wcześniej Thomas może być dostawcą dla niej kasy a wzamian może nie być w pełni szczęśliwy.Proszę nie lukrujmy zbyt mocno tego związku.
Uprzedzam to są moje spostrzeżenia i nie mam zamiaru ciągle udawadniać ,że życie to nie bajka i każdy ma jakieś życiowe problemy i straty:)
Ps. Na zdjęciach można zawsze być uśmiechniętym ale to o niczym nie świadczy.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

niaskam pisze:Thomas może być dostawcą dla niej kasy a wzamian może nie być w pełni szczęśliwy.Proszę nie lukrujmy zbyt mocno tego związku.
Ty też sama nie wiesz jak jest naprawdę więc skąd takie wnioski jak jest między nimi i kto za kim biegał przed ślubem? :) Dobra, ja odpuszczam w tym temacie i pozdro.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

No ale po tym jak ona się zachowywala, jakie stwarzała trudnosci to nie dziwie się Dieterowi ze juz nie wytrzymał...ona blokowała swobodny rozwój MT
Point Of No Return
niaskam

Oki, i tak nie dojdziemy prawdy-oni to wiedzą najlepiej.Grunt,że podoba się nam ich muzyka a co dalej to się okaże za parę lat.Pozdrawiam fanów MT.
Awatar użytkownika
secret_girl

Post autor: secret_girl »

:lol: w pierwszej chwili,jak zobaczyłam jej zdjęcie,pomyślałam,że...jest transwestytą...serio :) nie wiem co Thomas w niej widział.... :?:
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
Sylwia30

Nora urodziny

Post autor: Sylwia30 »

O ile dobrze pamiętam to Nora obchodzi dzisiaj swoje urodziny....Ciekawe czego życzył Jej Thomas.Mówił kiedys w wywiadzie że przy takich okazjach jak święta lub urodziny dzwonia do siebie.....Szacunek dla obojga :-)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Nora Balling

Post autor: Gasolina91 »

A ja jak byłam dziś u babci to na takim duuużym kościelnym kalendarzu zobaczyłam że Nora ma imieniny w lutym o ile dobrze pamiętam...
patrze i mi przed oczami wyskakuje: Damiana, Pawła, Nory
:wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
justysia854

Post autor: justysia854 »

niaskam pisze:Oki, i tak nie dojdziemy prawdy-oni to wiedzą najlepiej.
niaskam pisze:Thomas widział w niej nie <babę>,lecz dziewczynę z którą mógł porozmawiać na wspólne tematy min. dotyczące muzyki.Thomas zawsze był spokojny i nieśmiały w stosunku do kobiet.Być może i to miało wpływ na to ,że dość szybko wzięli w tak młodym wieku ślub.Sama wiem ,że miłość to potęga ,chce się być cały czas z wybraną osobą i nie dopuszcza się do związku innych.Im było ze sobą dobrze, żadnych zmrtwień, popularność,swoboda i kasa.Żyć i nie umierać.Nora w pewnym sensie roztoczyła nad Thomasem parasol ochronny, zawsze go wspomagała,dbała o niego i była jego ostoją.Czy robiła to źle czy dobrze nikt tak naprawdę się nie dowie.
Co zdanie to sama sobie zaprzeczasz... najpierw piszesz ze roztaczala nad nim parasol ze tak bardzo go kochala i że bylo im ze soba dobrze- to sa Twoje stwierdzenia (zdanie twierdzące zakonczone kropkami a nie znakami zapytania) wiec moze odrobina konsekwencji w opiniach...

A dyskusja na ten temat jest zbyteczna, bo plotek jest wiele a prawde znaja tylko zainteresowani...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
sylwester

Post autor: sylwester »

po rozpadzie Modern Talking bez sensu wystepowala z Thomasem na scenie, chociaz byla kompletnym beztalenciem
Awatar użytkownika
Lady Lai

Post autor: Lady Lai »

sylwester pisze:po rozpadzie Modern Talking bez sensu wystepowala z Thomasem na scenie, chociaz byla kompletnym beztalenciem
Ale ładnie wyglądała:) W ogóle megalaska.
Och, come on- WIN!
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Lady Lai pisze:
sylwester pisze:po rozpadzie Modern Talking bez sensu wystepowala z Thomasem na scenie, chociaz byla kompletnym beztalenciem
Ale ładnie wyglądała:) W ogóle megalaska.
Czy to był żart, czy nigdy nie widziałaś laski? :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
mabuse89

Post autor: mabuse89 »

To musiał byc żart :wink: taki Dieter Bohlen w spódnicy :mrgreen:
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Awatar użytkownika