Pkmodern pisze:
A 2010 rok będzie rokiem Thomasa w Rosji:
Chodzi o katalog Oriflame Specjalna edycja (jedna z trzech planowanych) nowego albumu Thomasa będzie realizowana poprzez lutowy katalog Oriflame, z mniejszą liczbą piosenek. Nie wiem, czy tylko chodzi o rosyjską edycję katalogu czy w innych krajach też.
Ostatnio zmieniony ndz gru 13, 2009 23:21 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie znoszę kiedy artysta wydaje albumy w 2 wersjach a co dopiero w 3
Zawsze to uważałam za naciąganie Fanów.
Pewnie wszystkie wersje albumu nie wyjdą na raz, tylko najpierw zapowiedź w Oriflame z mniejszą liczbą utworów,potem zwykła wersja obkrojona no i na końcu z remixami no bo jakby mogło być inaczej
Wokol Thomasa i jego "prawdopodobnego" niowego albumu robi sie "wielkie halo" ale czuje ,ze nic z tego niewyjdzie. Pojawi sie "cos",jakis dodatek do Oriflame co pokazuje jakim artysta jest Thomas,na jakim jest poziomie. Jego album wychodzi jako dodatek... No chyba,ze cos zle zrozumialem.
Nie wydaje mi się, że wokół nowego albumu Thomasa robi się wielkie "halo". W Rosji Modern Talking czy sam Thomas są nadal bardzo popularni, co niestety nie można powiedzieć o Polsce czy nawet Niemczech. To, że managerowie od wizerunku i promocji nowego albumu postawili na firmę Oriflame, która jest niezwykle silną marką - to raczej bardzo dobrze - Thomas ma zarazem reklamę i sponsora w jednym. Wiadomo, że ten dodatek nie będzie czymś unikatowym, jak zapowiadana edycja specjalna z remixami. Ale w przeszłości wydawane były płyty w tzw. klubowych edycjach - np. Bertelsmann Club!
Zauważ, że za daleko wszystko zaszło - dwa gotowe teledyski, żeby można było się spodziewać jakiej kolwiek porażki. Thomas podpisał kontrakt na ten album (możliwe że na następne również), kolejną jego aktywnością będzie największe w 2010 roku Show TV Rosyjskiej - kolejny powód do wydania tam albumu i jego promocji. Thomas będzie zapewne prezentował podczas tego Show piosenki z nowego albumu.
Ja jestem dobrej myśli. 13 lutego na Fan-Club Party będę wiedział o wiele więcej!
Dziś Thomas ma koncert w okolicach Moskwy, ale raczej nie pojawią się tam nowe utwory, choc nigdy nic nie wiadomo. Dowiemy się jutro
Z kolei w sobotę w Petersburgu koncert "Legendy Retro FM" podobny do tego moskiewskiego z listopada. Thomas zaśpiewa w duecie z Sandrą. Wsród gwiazd festiwalu będzie też CC Catch. Koncert można będzie obejrzeć tutaj, ale mogą być pewne problemy z transmisją on-line (jak poprzednio): http://legendy.retrofm.ru/ (na razie trailer).
Najprawdopodobniej będzie można będzie też posłuchać tu: http://www.retrofm.ru/online/player.php?q=128
Początek - sobota, 19 listopada, 16.00 naszego czasu.