Przedstawcie się :)
-
CHRIS 67
-
Bartek
Mam na imie Bartek, nie długo kończe 19 lat. Jestem fanem (to delikatnie ujęte) bo uwielbiam Modern Talking.Słucham ich od 1995 r. jak miałem 7 lat. Wciąż gromadze o nich wszelkie ciekawostki do czytania i oglądnia.Mam pełno, koncertów, wywiadów i informacji z życia rodzinnego szczeg.Thomasa.Nigdy ich muzyka mi sie nie znudziła i nie znudzi.
Jeszcze moj email barteks_18@o2.pl
Jeszcze moj email barteks_18@o2.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Dieter Talking
Jestem Adam
mam 12 lat i lubie MT
mam 12 lat i lubie MT
Choose your destiny
[img]http://img512.imageshack.us/img512/2782/beztytuuyr7.png
[/img]
Zapraszam do rejestracji fanów gry
[img]http://img512.imageshack.us/img512/2782/beztytuuyr7.png
[/img]
Zapraszam do rejestracji fanów gry
-
Bartek-fan MT
Witam wszystkich. Nazywam sie Bartek i mam 20 lat. Modern Talking weszło w moje muzyczne życie jak miałem 7 lat. Gdypierwszy usłyszalem You're my heart wiedziałem że nie przestane tego słuchać i tak jest do dzisiaj. Musze szczerze powiedzieć że Modern Talking wywarli na mnie ogromne wrażenie tym jak śpiewają i jacy są, wnieśli do muzyki coś czego gdzieś tam długo czekałem czyli kawałka od razu wpadającego w ucho. Mam ich wszystkie teledyski, znam utwory, mam pełno fragmentow filmów z wywiadami o nich, koncertów jak i ciekawsotek z życia prywatnego. Moje ulubione ich utwory to m.in You're myheart, you're my soul, juliet, read of the victory, comic girl, fly to the moon i don't take away my heart.Jest ich więcej oczywiście ale nie starczyło by miejsca żebym je wypisał. Jeśliktośby miał coś ciekawego o nich chętnie sie wymienie i porozmawiam z kimś o Modern Talking moje gadu: 599672.
Ciesze sie że nie tylko ja podtrzymuje pamięć o tak wielkich gwiazdach.
Ciesze sie że nie tylko ja podtrzymuje pamięć o tak wielkich gwiazdach.
-
David21
- Kontakt:
Witajcie mam na imie Dawid mieszkam na pomorzu w malej miejscowosci Malczkowo. Mam 14 lat. Moja przygoda z ta muzyka zaczela sie od Modern Talking. No co tu duzo pisac z wiekiem roslo moje zafascynowanie ta muzyka, poprostu ta muzyka ma to cos. 
Jezeli ktos jest chetny do dyskusji to pisac na gg pod nr 11423017.
Jezeli ktos jest chetny do dyskusji to pisac na gg pod nr 11423017.
- BeCool88
-
MOONCHILD
Witam wszystkich!
Jak tak po wpisach patrzę to jestem z tej najstarszej kadry. Ja MT pokochałem 1984r i od tego roku muzyka DB towarzyszy mi nieprzerwanie. Cóż... mam 37lat, dwójkedzieci, żonę, która dostaje mdłości na temat MT (sama lubując się w polskiej muzyce lat 70-80 typu HFrąckowiak i inna szmira). Z zawodu jestem .. pmińmy bo i tak tego nie robie. Za to od 1990r gram na syntezatorach. Obecnie nieco przygała moja wena twórcza z powodu obowiązków rodzicielskich, jednak sporo czasu temu poświęcałem. Jako że w swoim czasie pokochałem rózwnież muzykę Michela Cratu a zwłaszcza Enigmę (co mam nadzieję nie jest jakimś złem na tym forum) przeto moja muzyka (jakkolwiek tylko instrumentalna) oscyluje w klimatach MT, BS i Enigmy zachaczając nieco o klimaty Dream music w typie Roberta Miles'a. Enyłej.. wychodzi z tego niezła mieszanka.
Brzmieniowo najbardziej lubię okres VI albumu MT oraz I i II album BS. SIB też mi się spodobał. Nie wiarygodne jak można robicmuzykę Bohlena bez niego samego! Skąd ja to znam...
Nie ukrywam że wpadła mi kiedyś w ręce płyta (pewnie powiecie że kaszana) niejakiej polskiej formacji New Collective... Muzycznie fajna choc dziwnie to brzmi po polsku. Ale.. śpiewać każdy może. Napewno wokalista ma niezłe możliwosci głosowe choć nie takie jak TA. Z wszystkich podróbek jego głosu ta uważam jest najlepsza.
Co do mojej muzy.. Kiedyś przyjąłem pseudo PaulT (pisane pismam jak MT). Od mniej wiecej 98r jako Moonchild. Nie znacie mnie bo nigdzie ntej muzyki nie sprzedaję. Kiedyś miałem godzinną audycję w Radiu Gdańsk. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania.
Jak uda mi się zgraćte kawałki kiedyś (a są na kasetach!) w formacie Mp3 czy czymś takim to chętnie się pochwalę. Rzecz jasna nie wszystkie są w stylu MT.
OK
No to sie rozpisałem jak na powitanie...
PS
Dzieki waszej stronie www trafiłem na wieść o solowej płycie Bohlena. Utwór Gasoline to dla mnie megawypas! To lubię! Klimat jak w Under My Skin albo My Bed Is Too Big! Rewelka! Tego mi było trzeba! Dawno nie miałem już tych "ciar" na plecach! Tak naprawdę to właśnie za sprawa tego utworu nagle wszystko wróciło! I oto jestem!
PSII
Duet z Medlockiem jest be! Nie podoba mi sie ani on ani jego głos. Jeden utwór moze być.. ale reszta .. smuty..
Jak tak po wpisach patrzę to jestem z tej najstarszej kadry. Ja MT pokochałem 1984r i od tego roku muzyka DB towarzyszy mi nieprzerwanie. Cóż... mam 37lat, dwójkedzieci, żonę, która dostaje mdłości na temat MT (sama lubując się w polskiej muzyce lat 70-80 typu HFrąckowiak i inna szmira). Z zawodu jestem .. pmińmy bo i tak tego nie robie. Za to od 1990r gram na syntezatorach. Obecnie nieco przygała moja wena twórcza z powodu obowiązków rodzicielskich, jednak sporo czasu temu poświęcałem. Jako że w swoim czasie pokochałem rózwnież muzykę Michela Cratu a zwłaszcza Enigmę (co mam nadzieję nie jest jakimś złem na tym forum) przeto moja muzyka (jakkolwiek tylko instrumentalna) oscyluje w klimatach MT, BS i Enigmy zachaczając nieco o klimaty Dream music w typie Roberta Miles'a. Enyłej.. wychodzi z tego niezła mieszanka.
Brzmieniowo najbardziej lubię okres VI albumu MT oraz I i II album BS. SIB też mi się spodobał. Nie wiarygodne jak można robicmuzykę Bohlena bez niego samego! Skąd ja to znam...
Nie ukrywam że wpadła mi kiedyś w ręce płyta (pewnie powiecie że kaszana) niejakiej polskiej formacji New Collective... Muzycznie fajna choc dziwnie to brzmi po polsku. Ale.. śpiewać każdy może. Napewno wokalista ma niezłe możliwosci głosowe choć nie takie jak TA. Z wszystkich podróbek jego głosu ta uważam jest najlepsza.
Co do mojej muzy.. Kiedyś przyjąłem pseudo PaulT (pisane pismam jak MT). Od mniej wiecej 98r jako Moonchild. Nie znacie mnie bo nigdzie ntej muzyki nie sprzedaję. Kiedyś miałem godzinną audycję w Radiu Gdańsk. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania.
Jak uda mi się zgraćte kawałki kiedyś (a są na kasetach!) w formacie Mp3 czy czymś takim to chętnie się pochwalę. Rzecz jasna nie wszystkie są w stylu MT.
OK
No to sie rozpisałem jak na powitanie...
PS
Dzieki waszej stronie www trafiłem na wieść o solowej płycie Bohlena. Utwór Gasoline to dla mnie megawypas! To lubię! Klimat jak w Under My Skin albo My Bed Is Too Big! Rewelka! Tego mi było trzeba! Dawno nie miałem już tych "ciar" na plecach! Tak naprawdę to właśnie za sprawa tego utworu nagle wszystko wróciło! I oto jestem!
PSII
Duet z Medlockiem jest be! Nie podoba mi sie ani on ani jego głos. Jeden utwór moze być.. ale reszta .. smuty..
-
alunia13
Hello! Mam na imię Ala jestem ze Szczawna Zdroju(woj. Dolnośląskie). Mam 14 lat i bardzo kocham muzyke MT, DB oraz TA
Miłością do nich zaraziłam się od mojego brata, który obecnie jest w Angli i przysyła mi płyty lub gadżety z MT.Pierwsza płytą jaką przesłuchałam była to (niestety) ostatnia płytka tego wspaniałego zespołu.
No dobra koncze bo zaraz cały referat napisze:) No więc bardzo chętnie podgam z innymi fanami(oczywiście niewiem czy ktos będzie chciał zwazajac na to, że mam tylko 14 lat no ale dobra:)) Wymienie się fotkami albo coś:)
P.S Wspaniałe forum!Gratuluje:)
No dobra koncze bo zaraz cały referat napisze:) No więc bardzo chętnie podgam z innymi fanami(oczywiście niewiem czy ktos będzie chciał zwazajac na to, że mam tylko 14 lat no ale dobra:)) Wymienie się fotkami albo coś:)
P.S Wspaniałe forum!Gratuluje:)
"You can win, If You want..."
- irokezz
WITAM WSZYSTKICH!
HI! NA IMIE MAM PAWEŁ L.35,MIESZKAM W KIELCACH.JESTEM FANEM MODERN TALKING OD 1985 R.JAK DZIŚ PAMIETAM JAKIM HITEM NA MOJEJ PIERWSZEJ W ŻYCIU DYSKOTECE BYŁO "YOU'RE MY HEART YOU'RE MY SOUL"TO BYŁ(I JEST!) "MEGACZAD!!!"TERAZ NIE MA TAKICH HITÓW.A C.C.CATCH JET NA FALI DO TEJ PORY!TO BYŁY CZASY KIEDY MUZY SŁUCHAŁO SIE NA "KASECIAKACH"
A NA SOBOTNIĄ DYSKOTEKE CZEKAŁO SIE JAK W DZISIEJSZYCH CZASACH NA WYPŁATE
DOBRA,KONIEC Z PRZYNUDZANIEM,POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW!NARKA...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: