Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
CHRIS 67

Post autor: CHRIS 67 »

CZESC WSZYSTKIM JESTEM CHRIS , MYSLE ZE BEDZIEMY SIE CZESTO SPOTYKALI NA FORUM.MUZYKA THOMASA I DIETER'A BYLA KIEDYS ,JAK MIALE NASCIE LAT SUPER I JEST DO DZIS.TAK SAMO BLUE SYSTEM JAK I MODERN TALKING.PISZCIE DUZO BEDZIE SUPER! NARKA
CHRIS
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ja jestem Peter mam 23 lata i jestem fanem Thoma Andersa. Nie przepadam za muzyką Thomasa z This time bo najlepsze płyty Thomasa to te z [początku lat (0 tych. Lubię też Dietera. Blue system s.ucham od 1989 roku
Bartek

Post autor: Bartek »

Mam na imie Bartek, nie długo kończe 19 lat. Jestem fanem (to delikatnie ujęte) bo uwielbiam Modern Talking.Słucham ich od 1995 r. jak miałem 7 lat. Wciąż gromadze o nich wszelkie ciekawostki do czytania i oglądnia.Mam pełno, koncertów, wywiadów i informacji z życia rodzinnego szczeg.Thomasa.Nigdy ich muzyka mi sie nie znudziła i nie znudzi.
Jeszcze moj email barteks_18@o2.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja mam na imię Agnieszka.
Modern Talking poznałam w 1986 roku i tak juz zostało.
Quiet82

Post autor: Quiet82 »

Witam
Marcin 25 Warszawa obecnie Dublin
Modern Talking od 1998 :) potem było Blue System i cała reszta związana z MT TA DB
najbardziej lubię Thomasa solo :)
Pozdrawiam
Quiet Here :)
Awatar użytkownika
Dieter Talking

Post autor: Dieter Talking »

Jestem Adam
mam 12 lat i lubie MT 8)
Choose your destiny
[img]http://img512.imageshack.us/img512/2782/beztytuuyr7.png
[/img]

Zapraszam do rejestracji fanów gry ;)
ppyc

Post autor: ppyc »

Piotrek, 24 lata (od niedawna), fan Modern Talking chyba od 17 lat. Potem było Blue System, potem znowu MT, teraz Mark Medlock. Słucham też Bad Boys Blue.
Jestem póki co z Lublina, od 30.11. - Gliwice.
Piotrek
gg - 10543131
Bartek-fan MT

Post autor: Bartek-fan MT »

Witam wszystkich. Nazywam sie Bartek i mam 20 lat. Modern Talking weszło w moje muzyczne życie jak miałem 7 lat. Gdypierwszy usłyszalem You're my heart wiedziałem że nie przestane tego słuchać i tak jest do dzisiaj. Musze szczerze powiedzieć że Modern Talking wywarli na mnie ogromne wrażenie tym jak śpiewają i jacy są, wnieśli do muzyki coś czego gdzieś tam długo czekałem czyli kawałka od razu wpadającego w ucho. Mam ich wszystkie teledyski, znam utwory, mam pełno fragmentow filmów z wywiadami o nich, koncertów jak i ciekawsotek z życia prywatnego. Moje ulubione ich utwory to m.in You're myheart, you're my soul, juliet, read of the victory, comic girl, fly to the moon i don't take away my heart.Jest ich więcej oczywiście ale nie starczyło by miejsca żebym je wypisał. Jeśliktośby miał coś ciekawego o nich chętnie sie wymienie i porozmawiam z kimś o Modern Talking moje gadu: 599672.
Ciesze sie że nie tylko ja podtrzymuje pamięć o tak wielkich gwiazdach.
David21
Kontakt:

Post autor: David21 »

Witajcie mam na imie Dawid mieszkam na pomorzu w malej miejscowosci Malczkowo. Mam 14 lat. Moja przygoda z ta muzyka zaczela sie od Modern Talking. No co tu duzo pisac z wiekiem roslo moje zafascynowanie ta muzyka, poprostu ta muzyka ma to cos. :)

Jezeli ktos jest chetny do dyskusji to pisac na gg pod nr 11423017.
Awatar użytkownika
BeCool88

Post autor: BeCool88 »

Hello everyone:)
Jestem Karol, mieszkam w Rogoźnie WLKP, mam 19 lat i jestem zagorzalym fanem MT;)
Zaczalem ich sluchac jakies 2 lata temu i tak mi zostalo po dzien dzisiejszy:)
"...I'll be your loving doctor of the night"
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Welcomen ze tak powiem :D
MOONCHILD

Post autor: MOONCHILD »

Witam wszystkich!
Jak tak po wpisach patrzę to jestem z tej najstarszej kadry. Ja MT pokochałem 1984r i od tego roku muzyka DB towarzyszy mi nieprzerwanie. Cóż... mam 37lat, dwójkedzieci, żonę, która dostaje mdłości na temat MT (sama lubując się w polskiej muzyce lat 70-80 typu HFrąckowiak i inna szmira). Z zawodu jestem .. pmińmy bo i tak tego nie robie. Za to od 1990r gram na syntezatorach. Obecnie nieco przygała moja wena twórcza z powodu obowiązków rodzicielskich, jednak sporo czasu temu poświęcałem. Jako że w swoim czasie pokochałem rózwnież muzykę Michela Cratu a zwłaszcza Enigmę (co mam nadzieję nie jest jakimś złem na tym forum) przeto moja muzyka (jakkolwiek tylko instrumentalna) oscyluje w klimatach MT, BS i Enigmy zachaczając nieco o klimaty Dream music w typie Roberta Miles'a. Enyłej.. wychodzi z tego niezła mieszanka.
Brzmieniowo najbardziej lubię okres VI albumu MT oraz I i II album BS. SIB też mi się spodobał. Nie wiarygodne jak można robicmuzykę Bohlena bez niego samego! Skąd ja to znam... ;-)
Nie ukrywam że wpadła mi kiedyś w ręce płyta (pewnie powiecie że kaszana) niejakiej polskiej formacji New Collective... Muzycznie fajna choc dziwnie to brzmi po polsku. Ale.. śpiewać każdy może. Napewno wokalista ma niezłe możliwosci głosowe choć nie takie jak TA. Z wszystkich podróbek jego głosu ta uważam jest najlepsza.
Co do mojej muzy.. Kiedyś przyjąłem pseudo PaulT (pisane pismam jak MT). Od mniej wiecej 98r jako Moonchild. Nie znacie mnie bo nigdzie ntej muzyki nie sprzedaję. Kiedyś miałem godzinną audycję w Radiu Gdańsk. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania.
Jak uda mi się zgraćte kawałki kiedyś (a są na kasetach!) w formacie Mp3 czy czymś takim to chętnie się pochwalę. Rzecz jasna nie wszystkie są w stylu MT.
OK

No to sie rozpisałem jak na powitanie...

PS
Dzieki waszej stronie www trafiłem na wieść o solowej płycie Bohlena. Utwór Gasoline to dla mnie megawypas! To lubię! Klimat jak w Under My Skin albo My Bed Is Too Big! Rewelka! Tego mi było trzeba! Dawno nie miałem już tych "ciar" na plecach! Tak naprawdę to właśnie za sprawa tego utworu nagle wszystko wróciło! I oto jestem!

PSII
Duet z Medlockiem jest be! Nie podoba mi sie ani on ani jego głos. Jeden utwór moze być.. ale reszta .. smuty..
alunia13

Post autor: alunia13 »

Hello! Mam na imię Ala jestem ze Szczawna Zdroju(woj. Dolnośląskie). Mam 14 lat i bardzo kocham muzyke MT, DB oraz TA :) Miłością do nich zaraziłam się od mojego brata, który obecnie jest w Angli i przysyła mi płyty lub gadżety z MT.Pierwsza płytą jaką przesłuchałam była to (niestety) ostatnia płytka tego wspaniałego zespołu.

No dobra koncze bo zaraz cały referat napisze:) No więc bardzo chętnie podgam z innymi fanami(oczywiście niewiem czy ktos będzie chciał zwazajac na to, że mam tylko 14 lat no ale dobra:)) Wymienie się fotkami albo coś:)

P.S Wspaniałe forum!Gratuluje:)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
irokezz

WITAM WSZYSTKICH!

Post autor: irokezz »

HI! NA IMIE MAM PAWEŁ L.35,MIESZKAM W KIELCACH.JESTEM FANEM MODERN TALKING OD 1985 R.JAK DZIŚ PAMIETAM JAKIM HITEM NA MOJEJ PIERWSZEJ W ŻYCIU DYSKOTECE BYŁO "YOU'RE MY HEART YOU'RE MY SOUL"TO BYŁ(I JEST!) "MEGACZAD!!!"TERAZ NIE MA TAKICH HITÓW.A C.C.CATCH JET NA FALI DO TEJ PORY!TO BYŁY CZASY KIEDY MUZY SŁUCHAŁO SIE NA "KASECIAKACH" :mrgreen: A NA SOBOTNIĄ DYSKOTEKE CZEKAŁO SIE JAK W DZISIEJSZYCH CZASACH NA WYPŁATE :] DOBRA,KONIEC Z PRZYNUDZANIEM,POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW!NARKA...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Witamy!
Tylko jedna prośba na początek, nie pisz wszystkiego wielkimi literami... ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
irokezz

Post autor: irokezz »

ok!prośba uwzględniona... :wink:
ODPOWIEDZ