Co nie którzy"zoorganizowali się",po prostu słysząc jak ktoś mówił w ojczystym języku,podchodził jeden do drugiego(mowa oczywiście o czasie jak staliśmy przed wejściem).A w środku kiedy już byliśmy w koszulkach to nas było widać że jesteśmy z Polski i można było podejść,zagadać,pozdrowić się na wzajem,niektórzy tak robili(a niektórzy widocznie wstydzili się rodakówAnna Cimen pisze:w przyszlym roku musimy sie jakos zoorganizowac
Fanclub Party 2010
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Re: Fanclub Party 2010
- Joanna91
Z tego co widzę na po Twoim nicku, to jesteśmy z tego samego rocznika, więc rodzice już nie powinni stanowić wielkiego problemu np. w przyszłym rokuGasolina91 pisze: Joasiu nie tylko ty zazdrościsz tym którzy byli na FCP! Ja juz tak planuje sie tam wybrac od kilku lat ale rodzice....ehh no cóz. Nie pozostaje mi nic innego jak ogladac fotki z tej imprezy i marzyć ze kiedyś tam będe
Agata, dobrze że odzyskałaś skradzione rzeczy, bo szkodaby było stracić wszystkie pamiątki z FCP...
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
Anna Cimen
hej nic mi nie przeszkadzalo bo nie wstydze sie przyznac ze jestem Polka nawet jesli tam nie mieszkam od ponad 20 lat wszyscy wygladi na zupelnie modych no moze mialam troche zachamowan ze wzgledu na moj wiek ale ty jedyna jestes w moim wieku.... niewazne poprawie sie za rok to byl moj pierwszy raz spotkanie bylo i tak cudowne a jeszcze dla usprawiedliwienia bylam spozniona pozdrawiamjedyna pisze:Co nie którzy"zoorganizowali się",po prostu słysząc jak ktoś mówił w ojczystym języku,podchodził jeden do drugiego(mowa oczywiście o czasie jak staliśmy przed wejściem).A w środku kiedy już byliśmy w koszulkach to nas było widać że jesteśmy z Polski i można było podejść,zagadać,pozdrowić się na wzajem,niektórzy tak robili(a niektórzy widocznie wstydzili się rodakówAnna Cimen pisze:w przyszlym roku musimy sie jakos zoorganizowac)
-
Anna Cimen
czesc jest czego pogratulowac nigdy w zyciu nic nie wygralam i zdebialam kiedy to sie stalo to jak w bajce!!!!skorpionek1975 pisze:Gratuluje szczęścia
A co Ci przeszkodziło w tym roku podejść do polaków na FCP?
tym bardziej że byliśmy widoczni poprzez nasze koszulki , ?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
- Agata
Tracklista z koncertu:
1. „Here’s To Life”
2. „’s Wonderful”
3. “Blackbird”
4. „The Way We Were”
5. “Have I Told You Lately”
6. „It Might Be You” from „Tootsie”
7. “Cheri Cheri Lady”
8. “Smile”
9. “Is This Love?”
10. “Both Sides Now”
11. "What Matters Most"
12. “I’m In The Mood Of Love”
13. “YMHYMS”
14. “I Wish You Love”
15. “A Foggy Day”
16. “Mandy”
1. „Here’s To Life”
2. „’s Wonderful”
3. “Blackbird”
4. „The Way We Were”
5. “Have I Told You Lately”
6. „It Might Be You” from „Tootsie”
7. “Cheri Cheri Lady”
8. “Smile”
9. “Is This Love?”
10. “Both Sides Now”
11. "What Matters Most"
12. “I’m In The Mood Of Love”
13. “YMHYMS”
14. “I Wish You Love”
15. “A Foggy Day”
16. “Mandy”
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Anna Cimen pisze:hej nic mi nie przeszkadzalo bo nie wstydze sie przyznac ze jestem Polka nawet jesli tam nie mieszkam od ponad 20 lat wszyscy wygladi na zupelnie modych no moze mialam troche zachamowan ze wzgledu na moj wiek ale ty jedyna jestes w moim wieku.... niewazne poprawie sie za rok to byl moj pierwszy raz spotkanie bylo i tak cudowne a jeszcze dla usprawiedliwienia bylam spozniona pozdrawiamjedyna pisze:Co nie którzy"zoorganizowali się",po prostu słysząc jak ktoś mówił w ojczystym języku,podchodził jeden do drugiego(mowa oczywiście o czasie jak staliśmy przed wejściem).A w środku kiedy już byliśmy w koszulkach to nas było widać że jesteśmy z Polski i można było podejść,zagadać,pozdrowić się na wzajem,niektórzy tak robili(a niektórzy widocznie wstydzili się rodakówAnna Cimen pisze:w przyszlym roku musimy sie jakos zoorganizowac)
Witam.
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim których spotkalismy w Koblenz na FCP 2010. Sporo osób rozmawiało z nami pytając o TAFC PL. Jak się okazało na imprezie było wielu Polaków na codzień mieszkających w Niemczech. Pytali o stronę www.thomas-anders.pl, o Fan Club Polska i możliwośc zapisania się do niego. Tu chcemy pozdrowić gorąco Eve.
Spotkaliśmy też kilka osób co przyjechały z Polski. Dzięki temu że byliśmy widoczni na tej imprezie wszyscy mieli do nas dostęp i ci co chcieli to mogli do nas się przyłączyć. W końcu udało się nie być anonimowym. Nasze niki z forum nic nikomu nie mówiące zamieniły się w imiona, w usmiechy, wspólne rozmowy a przede wszystkim poznalismy się na wzajem. Tu pozdro dla Jedynej, która to okazała się męszczyzną ku zaskoczeniu niektórych. Dało odczuć się od razu że na następnych spotkaniach będziemy się już znali i nie będziemy patrzeć na siebie " Bykiem ". Nestety też i takie osoby z Polski były na FCP 2010 co nie miały ochoty na rozmowy czy utworzenie jednej grupy.po co wpisywać sie na listy i wielce organizować spotkania? Szkoda bo w jedności siła. Ale nic straconego zapraszamy wszystkich.
Jeszcze raz wiekie dzieki dla wszystkich i pozdrawiam POLONUSÓW.
PS: Ewa !!! nie uwierzysz. Jak odprowadzilismy Cię wszyscy na dworzec i potem wracając przez miasto do hotelu tak sobie idziemy, idziemy a tu nagle patrztmy przez witrynę w jednej z restauracji widac jak sobie Claudia siedzi, obok Thomas, Guido i reszta. Ale była radocha!!! Pomachaliśmy im i zostawilismy w spokoju by zjedli do końca w swoim towarzystwie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Agata
No to mieliście farta, pewnie ta kolacja z nagrody33ccd pisze:tak sobie idziemy, idziemy a tu nagle patrztmy przez witrynę w jednej z restauracji widac jak sobie Claudia siedzi, obok Thomas, Guido i reszta. Ale była radocha!!! Pomachaliśmy im i zostawilismy w spokoju by zjedli do końca w swoim towarzystwie.
Mała korekta: "I'm In The Mood For Love" oczywiście.Agata pisze:12. “I’m In The Mood Of Love”
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Pewnie tak. Było tam kilkanaście osób i ta co miała ten szczęćliwy los. Nie chcielismy być natrentami więc nie przeszkadaliśmy.
Ostatnio zmieniony pt lut 19, 2010 18:12 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Kuba.K.
Byłem mile zaskoczony że Thomas zaśpiewał "Smile" Michaela Jacksona
Mnie niestety nie było na Fan-Clubie
Pozdrawiam
Kuba.K.
Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- Adi
No dokładnie. Bezcenna wygrana.Anna Cimen pisze:i to ja wygralam zegarek i koszulke dwa razy mialam szczescie w loterii....
czulam sie tak jakbym wygrala milion!!!
- Evaalex
Czesc Wam
Spotkanie bylo jak zawsze pieknym przezyciem. Ja juz bylym 16 raz na nim. Przejemnie bylo poznac ekipe Polskiego Fanklubu iJedyne. Pozdrawiam was. Spotkalam tez jeszcze pare innych osob z pilski.Tu chce pozdrowic Monalise i Anie Sznajder. Zamy sie juz od paru lat. Fajnie bylo z wami. Mam nadzieje ze zobaczym sie na drogi rok.
Spotkanie bylo jak zawsze pieknym przezyciem. Ja juz bylym 16 raz na nim. Przejemnie bylo poznac ekipe Polskiego Fanklubu iJedyne. Pozdrawiam was. Spotkalam tez jeszcze pare innych osob z pilski.Tu chce pozdrowic Monalise i Anie Sznajder. Zamy sie juz od paru lat. Fajnie bylo z wami. Mam nadzieje ze zobaczym sie na drogi rok.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Jedyna to też już ekipa Thomas Anders FanClub Polska.Ale miło że pozdrawiasz mnie z osobnaEvaalex pisze:Przejemnie bylo poznac ekipe Polskiego Fanklubu i Jedyne.
- Joanna91
Wow! Pozazdrościć...Evaalex pisze:Spotkanie bylo jak zawsze pieknym przezyciem. Ja juz bylym 16 raz na nim.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Evaalex
Witam
Na naszej klasie znalazlam zdjecia ze spotkania fanclubu . One sa na koncie slaskiego fanclubu Thomasa Andersa. Mi sie wydaje ze oni chca robic reklame dla spotkania fanclubu. Ja napislam pare konentazy z mysla ze na nastepnym spotkaniu bedzie wiecej polskow. Moze byscie sie przylaczyli i pod zdjeciami napisali jak wam sie spotkanie podobalo.
Na naszej klasie znalazlam zdjecia ze spotkania fanclubu . One sa na koncie slaskiego fanclubu Thomasa Andersa. Mi sie wydaje ze oni chca robic reklame dla spotkania fanclubu. Ja napislam pare konentazy z mysla ze na nastepnym spotkaniu bedzie wiecej polskow. Moze byscie sie przylaczyli i pod zdjeciami napisali jak wam sie spotkanie podobalo.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
A mi się wydaję że jest to Twoje drugie fikcyjne kontoEvaalex pisze:Na naszej klasie znalazlam zdjecia ze spotkania fanclubu . One sa na koncie slaskiego fanclubu Thomasa Andersa. Mi sie wydaje ze oni chca robic reklame dla spotkania fanclubu.
Nawet jest tam Twoje zdjęcie:
http://nasza-klasa.pl/profile/30420211/ ... album/2/58