Fanclub Party 2010

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Re: Fanclub Party 2010

Post autor: MiReK »

Anna Cimen pisze:w przyszlym roku musimy sie jakos zoorganizowac
Co nie którzy"zoorganizowali się",po prostu słysząc jak ktoś mówił w ojczystym języku,podchodził jeden do drugiego(mowa oczywiście o czasie jak staliśmy przed wejściem).A w środku kiedy już byliśmy w koszulkach to nas było widać że jesteśmy z Polski i można było podejść,zagadać,pozdrowić się na wzajem,niektórzy tak robili(a niektórzy widocznie wstydzili się rodaków :roll: )
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Gasolina91 pisze: Joasiu nie tylko ty zazdrościsz tym którzy byli na FCP! Ja juz tak planuje sie tam wybrac od kilku lat ale rodzice....ehh no cóz. Nie pozostaje mi nic innego jak ogladac fotki z tej imprezy i marzyć ze kiedyś tam będe :wink:
Z tego co widzę na po Twoim nicku, to jesteśmy z tego samego rocznika, więc rodzice już nie powinni stanowić wielkiego problemu np. w przyszłym roku ;) Wcześniej moi też samej by mnie nie puścili... a tam zawsze można się dołączyć do grupy fanów z Polski, których po części zna się z tego forum ;) zobaczymy jak to będzie ale mam nadzieję, że też kiedyś tam będę :)

Agata, dobrze że odzyskałaś skradzione rzeczy, bo szkodaby było stracić wszystkie pamiątki z FCP...
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Anna Cimen

Post autor: Anna Cimen »

jedyna pisze:
Co nie którzy"zoorganizowali się",po prostu słysząc jak ktoś mówił w ojczystym języku,podchodził jeden do drugiego(mowa oczywiście o czasie jak staliśmy przed wejściem).A w środku kiedy już byliśmy w koszulkach to nas było widać że jesteśmy z Polski i można było podejść,zagadać,pozdrowić się na wzajem,niektórzy tak robili(a niektórzy widocznie wstydzili się rodaków :roll: )
hej nic mi nie przeszkadzalo bo nie wstydze sie przyznac ze jestem Polka nawet jesli tam nie mieszkam od ponad 20 lat wszyscy wygladi na zupelnie modych no moze mialam troche zachamowan ze wzgledu na moj wiek ale ty jedyna jestes w moim wieku.... niewazne poprawie sie za rok to byl moj pierwszy raz spotkanie bylo i tak cudowne a jeszcze dla usprawiedliwienia bylam spozniona pozdrawiam
Anna Cimen

Post autor: Anna Cimen »

skorpionek1975 pisze:Gratuluje szczęścia :)

A co Ci przeszkodziło w tym roku podejść do polaków na FCP?
tym bardziej że byliśmy widoczni poprzez nasze koszulki , ?
czesc jest czego pogratulowac nigdy w zyciu nic nie wygralam i zdebialam kiedy to sie stalo to jak w bajce!!!!
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tracklista z koncertu:
1. „Here’s To Life”
2. „’s Wonderful”
3. “Blackbird”
4. „The Way We Were”
5. “Have I Told You Lately”
6. „It Might Be You” from „Tootsie”
7. “Cheri Cheri Lady”
8. “Smile”
9. “Is This Love?”
10. “Both Sides Now”
11. "What Matters Most"
12. “I’m In The Mood Of Love”
13. “YMHYMS”
14. “I Wish You Love”
15. “A Foggy Day”
16. “Mandy”
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Anna Cimen pisze:
jedyna pisze:
hej nic mi nie przeszkadzalo bo nie wstydze sie przyznac ze jestem Polka nawet jesli tam nie mieszkam od ponad 20 lat wszyscy wygladi na zupelnie modych no moze mialam troche zachamowan ze wzgledu na moj wiek ale ty jedyna jestes w moim wieku.... niewazne poprawie sie za rok to byl moj pierwszy raz spotkanie bylo i tak cudowne a jeszcze dla usprawiedliwienia bylam spozniona pozdrawiam

Witam.
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim których spotkalismy w Koblenz na FCP 2010. Sporo osób rozmawiało z nami pytając o TAFC PL. Jak się okazało na imprezie było wielu Polaków na codzień mieszkających w Niemczech. Pytali o stronę www.thomas-anders.pl, o Fan Club Polska i możliwośc zapisania się do niego. Tu chcemy pozdrowić gorąco Eve.
Spotkaliśmy też kilka osób co przyjechały z Polski. Dzięki temu że byliśmy widoczni na tej imprezie wszyscy mieli do nas dostęp i ci co chcieli to mogli do nas się przyłączyć. W końcu udało się nie być anonimowym. Nasze niki z forum nic nikomu nie mówiące zamieniły się w imiona, w usmiechy, wspólne rozmowy a przede wszystkim poznalismy się na wzajem. Tu pozdro dla Jedynej, która to okazała się męszczyzną ku zaskoczeniu niektórych. Dało odczuć się od razu że na następnych spotkaniach będziemy się już znali i nie będziemy patrzeć na siebie " Bykiem ". Nestety też i takie osoby z Polski były na FCP 2010 co nie miały ochoty na rozmowy czy utworzenie jednej grupy.po co wpisywać sie na listy i wielce organizować spotkania? Szkoda bo w jedności siła. Ale nic straconego zapraszamy wszystkich.

Jeszcze raz wiekie dzieki dla wszystkich i pozdrawiam POLONUSÓW.

PS: Ewa !!! nie uwierzysz. Jak odprowadzilismy Cię wszyscy na dworzec i potem wracając przez miasto do hotelu tak sobie idziemy, idziemy a tu nagle patrztmy przez witrynę w jednej z restauracji widac jak sobie Claudia siedzi, obok Thomas, Guido i reszta. Ale była radocha!!! Pomachaliśmy im i zostawilismy w spokoju by zjedli do końca w swoim towarzystwie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

33ccd pisze:tak sobie idziemy, idziemy a tu nagle patrztmy przez witrynę w jednej z restauracji widac jak sobie Claudia siedzi, obok Thomas, Guido i reszta. Ale była radocha!!! Pomachaliśmy im i zostawilismy w spokoju by zjedli do końca w swoim towarzystwie.
No to mieliście farta, pewnie ta kolacja z nagrody :)
Agata pisze:12. “I’m In The Mood Of Love”
Mała korekta: "I'm In The Mood For Love" oczywiście.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Pewnie tak. Było tam kilkanaście osób i ta co miała ten szczęćliwy los. Nie chcielismy być natrentami więc nie przeszkadaliśmy.
Ostatnio zmieniony pt lut 19, 2010 18:12 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Kuba.K.

Post autor: Kuba.K. »

Byłem mile zaskoczony że Thomas zaśpiewał "Smile" Michaela Jacksona :wink: Mnie niestety nie było na Fan-Clubie :(

Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Anna Cimen pisze:i to ja wygralam zegarek i koszulke dwa razy mialam szczescie w loterii....
czulam sie tak jakbym wygrala milion!!!
No dokładnie. Bezcenna wygrana. :D Na pewno mieliście niezapomniane przeżycia. Raz się żyje prawda? :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Czesc Wam
Spotkanie bylo jak zawsze pieknym przezyciem. Ja juz bylym 16 raz na nim. Przejemnie bylo poznac ekipe Polskiego Fanklubu iJedyne. Pozdrawiam was. Spotkalam tez jeszcze pare innych osob z pilski.Tu chce pozdrowic Monalise i Anie Sznajder. Zamy sie juz od paru lat. Fajnie bylo z wami. Mam nadzieje ze zobaczym sie na drogi rok.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Evaalex pisze:Przejemnie bylo poznac ekipe Polskiego Fanklubu i Jedyne.
Jedyna to też już ekipa Thomas Anders FanClub Polska.Ale miło że pozdrawiasz mnie z osobna :D
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Evaalex pisze:Spotkanie bylo jak zawsze pieknym przezyciem. Ja juz bylym 16 raz na nim.
Wow! Pozazdrościć... ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Witam
Na naszej klasie znalazlam zdjecia ze spotkania fanclubu . One sa na koncie slaskiego fanclubu Thomasa Andersa. Mi sie wydaje ze oni chca robic reklame dla spotkania fanclubu. Ja napislam pare konentazy z mysla ze na nastepnym spotkaniu bedzie wiecej polskow. Moze byscie sie przylaczyli i pod zdjeciami napisali jak wam sie spotkanie podobalo.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Evaalex pisze:Na naszej klasie znalazlam zdjecia ze spotkania fanclubu . One sa na koncie slaskiego fanclubu Thomasa Andersa. Mi sie wydaje ze oni chca robic reklame dla spotkania fanclubu.
A mi się wydaję że jest to Twoje drugie fikcyjne konto :wink:
Nawet jest tam Twoje zdjęcie:
http://nasza-klasa.pl/profile/30420211/ ... album/2/58
ODPOWIEDZ