Mamacita
- Peter
Re: Mamacita
Arku źle mnie zrozumiałeś, wcale nie uważam, ze Ty to uważasz za gniot. Wypaczyłeś sens mojej wypowiedzi, chodziło mi o Twą wypowiedź o singlu TNISY, gdzie napisałeś, że stacje telewizyjne promują mierne piosenki zamiast tych dobrych. 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Napisałem, że z pewnością ile osób tyle opinii, nie zabraknie nawet takich którzy stwierdzą, że to wina dzisiejszych mediów promujących wyłącznie mierne piosenki i pomijających te ciekawe. Nie jest to moje zdanie, tylko przywołanie tego, co pojawiało się na forum w tematach o tej piosence i myślę że nietrudno to zauważyć. Ze swojej strony temat zamykam.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
OK w porządku, masz rację, źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź. 
- Tomolo
Jak dla mnie Mamacita to fajna i wpadająca w ucho piosenka, podobnie jak TNISY. W zasadzie obie piosenki podobają mi się prawie jednakowo.
Z kolei zgadzam się, że teledysk do Mamacita ogląda się lepiej i jest bardziej profesjonalnie zrobiony od video do TNISY( chociaż w końcu to piosenka na lato i wakacje, więc można się wyluzować i nie czepiać, jedynie co mi tam nie pasuje, to ubiór Sandry...)
Ale za to wykonanie w duecie Toma i Sandry zdecydowanie lepiej mi się podoba od śpiewu samego Marka (do jego głosu nic nie mam, ale już się trochę jednak znudził...) Jak by to był duet z Dieterem to co innego, wtedy byłaby znowu radocha jak przy YCGI
Z kolei zgadzam się, że teledysk do Mamacita ogląda się lepiej i jest bardziej profesjonalnie zrobiony od video do TNISY( chociaż w końcu to piosenka na lato i wakacje, więc można się wyluzować i nie czepiać, jedynie co mi tam nie pasuje, to ubiór Sandry...)
Ale za to wykonanie w duecie Toma i Sandry zdecydowanie lepiej mi się podoba od śpiewu samego Marka (do jego głosu nic nie mam, ale już się trochę jednak znudził...) Jak by to był duet z Dieterem to co innego, wtedy byłaby znowu radocha jak przy YCGI
-
Karna
Mamacita podoba mi się. Niezwykle łatwo wpada do ucha, ale to tylko jeden z wielu takich utworów. Nic specjalnego.
-
nado
No to podoba ci się czy nie ? Dla mnie utwór ten to kicha.