Mnie Thomas najbardziej podoba się w takiej frzurze jak przy okazji zdjęć do albumów Modern Talking "America" i "Year of the dragon". Również fajną fryzurę ma na okładkach solowych albumów "this time" i niedoszłego albumu "good karma". Obecnie fryzura Thomasa Jerst jakaś "inna". Nie mówię, że nieładna, ale takie całkowite zaczesanie do tyłu np. jak na okładce "Two" do Thomasa za bardzo nie pasuje. Już bardziej pasuje taka fryzura jak na okładce "Gigolo" lub tak, jak tu:
A mi się podoba taka fryzurka Thomasa... http://thomas-anders.com.pl/akt/wp-cont ... ews290.jpg
Thomas Anders miał wiele fryzur przepięknych więc ciężko mi jest ocenić w której mu jest najlepiej... W każdej fryzurce bosko wygląda,prócz długich włosów..
wiecie jak to mówią - fajnemu we wszystkim fajnie chociaż jak to mawia mój przyjaciel zawiązując sobie krawat - "każdy diament potrzebuje odpowiedniej oprawy" . Ja powiem tylko, że nie ważne jaką długość wybierze i tak będzie moim idolem
Wolę Thomasa w włosach jak w Stay With Me, Ready for the Victory, China in Her Eyes, Don't Take Away My heart.
Obecne są chyba za krótkie, lub to uczesanie jakoś mi tak do niego nie pasuje
alexan721 pisze:Mysle ze w jednych i drugich wyglada swietnie choc z wiekiem w krotkich wyglada lepiej
Też mi się wydaje że pomimo wieku Thomas świetnie się 3ma.W tych nie za długich nie za krótkich włosach bardzo fajnie wygląda
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Co tu dużo mówić Thomas jest tak przystojnym mężczyzną że fryzury może sobie zmieniać jak tylko ma na to ochotę.Choć trudno się nie zgodzić że w latach 80 świetnie wyglądał w długich włosach , a teraz świetnie w krótkich, bardzo krótkich z tyłu.
aldona pisze:Co tu dużo mówić Thomas jest tak przystojnym mężczyzną że fryzury może sobie zmieniać jak tylko ma na to ochotę.Choć trudno się nie zgodzić że w latach 80 świetnie wyglądał w długich włosach , a teraz świetnie w krótkich, bardzo krótkich z tyłu.
Dokładnie W każdej fryzurze po prostu powala na kolana.... Jedno tylko mógłby Mu ktoś wyperswadować.... Zarost No jednak z nim nie wygląda najlepiej, bardzo Go postarza... Szkoda TAKIEJ twarzy na szpakowaty zarost...