No już prędzej w jakiś orient ciuchach itp...SIMALA pisze:Lekkie bity, orientalne dźwięki.
Good Karma
- Gasolina91
Re: Good Karma - album 2008/2009
Point Of No Return
- Peter
Re: Good Karma
Wiem, ze się to nie spodoba Michasiowi, ale ja bym TA widział w tej koszuli:

- Gasolina91
- MichałT
Michasiowi się bardzo podoba, bo Michaś sam ma podobną... a nawet dwiePeter pisze:Wiem, ze się to nie spodoba Michasiowi, ale ja bym TA widział w tej koszuli:
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- justysia854
każdy ma swój gust, ale jesli o mnie chodzi to podobają mi się tylko nieliczne koszule w takich hawajskich klimatach, a im maja wiecej kolorów tym bardziej mi sie NIE podobają. No i uważam, że są zupełnie nie wstylu Thomasa, przynajmniej nie takie pstrokate które maja na sobie wszystkie kolory tęczy...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Gasolina91
- angel
Moim zdaniem okładka bardzo ciekawa i ładna.
Całe szczęście, że przynajmniej kolejny raz nie założył czarnego garnituru,bo wiecznie Thomas w czarnym kolorze się pokazuje.
Całe szczęście, że przynajmniej kolejny raz nie założył czarnego garnituru,bo wiecznie Thomas w czarnym kolorze się pokazuje.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Gasolina91
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Idealnie pasuje mu czerńGasolina91 pisze:Bo czarny kolor jest wspaniały
- labambino
A pamiętacie te durne programy "Disco Relax" czy "Disco Polo Live"???adamstan pisze:Ten sam motyw był na Back for good - przy nowych kawałkach było w nawiasie napisane "New hit '98" . W dzisiejszym showbiznesie po prostu postanawia się, ze coś będzie hitem, i nie ma zmiłuj
Tam każdego nowego wykonawcę zawsze przedastawiali w następujący sposób:
-"A teraz przed Wami nowa gwiazda Disco Polo..."
Wszyscy tam to były "gwiazdy"
Pożal się Boże
you can win if you want!
- Gasolina91
Ja właśnie przez ten program poznałam Modern Talking....labambino pisze:A pamiętacie te durne programy "Disco Relax"
Point Of No Return
- Adi
Czyli jednak okazuje się, że mimo wszystko był jakiś pozytyw tego programu.Gasolina91 pisze:labambino napisał(a):
A pamiętacie te durne programy "Disco Relax"
Ja właśnie przez ten program poznałam Modern Talking....
Ale generalnie ten program to była dla mnie tragedia. Choć raz pamiętam puścili tam C.C.CATCH FEAT. KRAYZEE - MEGAMIX
-
riccardo1989
- damiano85
- Kontakt:
Tak ostatnio się zastanawiałem, dlaczego w MT nie było takich piosenek jak teraz ta z Sandrą
, przecież i tak tylko Thomas śpiewał a Dieter komponował. Czyżby Dieter bał się tego, że bedzie musiał się podzielić z kimś kasą i mniej dostanie do swojej kieszeni??
Przecież takie wspólne duety tak jak teraz mamy Thomasa i Sandre dają możliwość większej promocji utworu jak i samego siebie (zespołu). Ktoś kto słucha tylko Sandrę po przesłuchaniu tego utworu może sięgnąć po twórczość Thomasa, i na odwrót ktoś kto słucha tylko Thomasa zainteresuje się twórczością Sandry 
Sandra jest dosyć popularna, można często usłyszeć jej nowe jak i stare utwory regularnie w stacjach radiowych. Moim zdaniem Thomas dobrze robi że szuka kogoś w miare popularnego by zaśpiewać wspólnie jakiś utwór. Jak wiemy nie jest to pierwszy raz bo 1992 roku też coś takiego zrobił wydając singiel z utwórem "Standing Alone" w duecie z Glennem Mederiosem, który był wtedy rozpoznawalny przez utwór "Nothing's Gonna Change My Love For You".
Wydaje mi się że utwór Thomasa z Sandrą się przymie i będziemy mogli go często usłyszeć w polskich stacjach radiowych i TV.
Sandra jest dosyć popularna, można często usłyszeć jej nowe jak i stare utwory regularnie w stacjach radiowych. Moim zdaniem Thomas dobrze robi że szuka kogoś w miare popularnego by zaśpiewać wspólnie jakiś utwór. Jak wiemy nie jest to pierwszy raz bo 1992 roku też coś takiego zrobił wydając singiel z utwórem "Standing Alone" w duecie z Glennem Mederiosem, który był wtedy rozpoznawalny przez utwór "Nothing's Gonna Change My Love For You".
Wydaje mi się że utwór Thomasa z Sandrą się przymie i będziemy mogli go często usłyszeć w polskich stacjach radiowych i TV.
- Gasolina91
Ja mam nadzieje że piosenka stanie się wielkim hitem. Taki duecik gwiazd lat 80. 
Point Of No Return
- Peter
Jest jak dla mnie mało przebojowa, o wiele lepsza jest Good Karma.