MT w szkole
-
ml8
- Użytkownik nieaktywny
- Gasolina91
Re: MT w szkole
Tak to jest...ja też mam przewalone w szkole z powodu MT czy BS.
Ale już sie zdążyłam przyzwyczaić...
Ale już sie zdążyłam przyzwyczaić...
Point Of No Return
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
a u mnie 1 kolega zwariował na punkcie Testamente d'amelia i chce żebym mu zgrał na pendriva wszystkie piosenki BS i MT jakie mam 
- Gasolina91
- Varcetti
- Kontakt:
Ja nie zdołałem nikogo zachwycić muzyką MT, BS czy SIB ale nikt mnie się nie czepia, że słucham takiej muzyki 
Pozdrawiam, Varcetti
Pozdrawiam, Varcetti
- marian123
Natomiast ja w szkole średniej gdy jeździliśmy na wagary moim samochodem nie było mowy o włączeniu czegoś innego niż MT z czasem koledzy przyzwyczajli się do tego i od tamtego czasu gdy gdzieś jeździmy leci utwór Win The Race MT i to im się podoba.
-
ml8
- Użytkownik nieaktywny
- Gasolina91
Najlepiej by było gdybyśmy my - fani mieszkali na jednym osiedlu - takim dla fanów MT...ale by było fajnie

Point Of No Return
- you're my heart
A ja raz gdy jechałem autobusem to kolega do mnie:a ty na komórce to same piosenki Modern Talking masz a ja do niego hmmm przecież ty słuchasz tylko tego co teraz wychodzi.Ciekawi mnie czy jak by "Win The Race" albo "You're My Heart You're My Soul'98" wyszło teraz to nie zabrzmiało by w twojej komórcemarian123 pisze:od tamtego czasu gdy gdzieś jeździmy leci utwór Win The Race MT i to im się podoba.

-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
you're my heart pisze:A ja raz gdy jechałem autobusem to kolega do mnie:a ty na komórce to same piosenki Modern Talking masz a ja do niego hmmm przecież ty słuchasz tylko tego co teraz wychodzi.Ciekawi mnie czy jak by "Win The Race" albo "You're My Heart You're My Soul'98" wyszło teraz to nie zabrzmiało by w twojej komórcemarian123 pisze:od tamtego czasu gdy gdzieś jeździmy leci utwór Win The Race MT i to im się podoba.a on o napewno nie a ja zdziwiłbyś się.
Wiesz co? Ten twój znajomy ma beznadziejne te piosenki w swoim telefonie.
- you're my heart
Ja akurat wtedy wolałem sobie włączyć swoją komórke na słuchawki bo to co on puszczał na głos nie chciało mi się słuchać.Guru Josh Project,Lady GaGa ,Lauren,nie wiem co on tam jeszcze ma ale niestety każda osoba z mojej klasy uważa to cudo i że tego każdy powinien słuchaćpolaczek892 pisze:you're my heart pisze:A ja raz gdy jechałem autobusem to kolega do mnie:a ty na komórce to same piosenki Modern Talking masz a ja do niego hmmm przecież ty słuchasz tylko tego co teraz wychodzi.Ciekawi mnie czy jak by "Win The Race" albo "You're My Heart You're My Soul'98" wyszło teraz to nie zabrzmiało by w twojej komórcemarian123 pisze:od tamtego czasu gdy gdzieś jeździmy leci utwór Win The Race MT i to im się podoba.a on o napewno nie a ja zdziwiłbyś się.
Wiesz co? Ten twój znajomy ma beznadziejne te piosenki w swoim telefonie.

- Gasolina91
W mojej klasie większość słucha Metallici czy Merlina Mansona i takie klimaty....
Point Of No Return
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Metallica nie które kawałki są dobre np - Don't tread on me.
-
ml8
- Użytkownik nieaktywny
powiem że lata80-2000 były lepsze a teraz jakieś gów...wszyscy słuchają
Brother louie,louie,louie!
- krystian395
jeśli chodzi o Metallice to sam ją uwielbiam : Enter Sandman albo Nothing Else Matters to jest cudo 
You are not alone - I'll be there for you........
-
ml8
- Użytkownik nieaktywny