Modern Talking reloaded

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Modern Talking reloaded

Post autor: atlantyda ;o) »

Maro_D pisze:Jeśli kogoś zainteresuje ta informacja - Modern Talking Reloaded wystąpi w warszawskim klubie Mirage w dniu 2 czerwca 2012 r.
Maro_D pisze:Wszystko pięknie, fajnie, tylko po co wmawiać nieuświadomionym, że wystąpi Modern Talking, skoro duet nie istnieje, a na scenie nie zobaczą ani Thomasa Andersa i Dietera Bohlena? :roll:
Więc proponuję FanAction rzucanie surowymi jajkami w tych panów :mrgreen:
Masakra ! Jak można w ogóle zgodzić się na zorganizowanie ich koncertów ?! Mieszać ludziom w głowach !!!
Kto jest organizatorem ich występu w Warszawie? Uważam,że jako Fani PRAWDZIWEGO duetu Modern Talking powinniśmy na to zareagować i napisać odpowiedni list do organizujących występ tych klonów ! Takie moje zdanie.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

atlantyda ;o) pisze:Kto jest organizatorem ich występu w Warszawie? Uważam,że jako Fani PRAWDZIWEGO duetu Modern Talking powinniśmy na to zareagować i napisać odpowiedni list do organizujących występ tych klonów ! Takie moje zdanie.
Organizator doskonale wie kogo zamawia, i za ile / bo tylko na to ich stać :) /. Nieświadomi mogą być goście koncertu. Myslę że jeśli ten klub ma jakaś stronę czy forum to tam trzeba się rozglądnąć. Zobaczyć jak wygląda plakat.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
ZEUS

Post autor: ZEUS »

Takie koncerty powinny być zabronione ,ale ktoś za to bierze grubą kasę! :twisted: Jestem prawie pewien,że połowa widowni nie doczyta dobrze plakatu i nabije się w butelkę.Nie poszedłbym na taki koncert choćby mnie wołami ciągnęli i za to jeszcze płacili !
Co do akcji fan proponuję zamiast zimnych ogni- dynamit też świeci,ale daje lepszy efekt :lol:
Pozdrawiam
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Ostatnio o nich się zrobiło głośno w TV Disco w związku z galą wręczenia nagród TV Disco 2012 tylko, że będą jako goście specjalni.
A oprócz nich będzie nikt inny jak zespół WEEKEND.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

I co, w końcu ten koncert był ich był, czy nie? Przecież to antyreklama! Oni chyba z playbacku śpiewają (sądząc po tym co na youtube słyszałam), używając oryginału? :?
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Tak, w piątek 8 marca, w warszawskim Club Mirage, w ramach gali wręczenia nagród TV.Disco, wystąpią panowie: Michael Breulich i Andree Brand, czyli Modern Talking Reloaded.

Ja byłem na ich występie, w czerwcu 2012 roku, w tym samym klubie. Panowie miksują playback ze śpiewem na żywo, tzn. z taśmy leci głos Thomasa, ale Michael z Andree śpiewają też na żywo. Ogólnie występy traktuję jako pewnego rodzaju ciekawostkę. Niezbyt mi się widzi, gdy na scenie mówią do siebie: Thomas, Dieter...
Co więcej mogę Wam napisać? Plusem jest to, że wykonywane są utwory, których brakuje podczas tournee Thomasa - "TV Makes The Superstar" oraz "Mrs. Robota". Ale czym są te dwie piosenki w porównaniu do usłyszenia i zobaczenia prawdziwego Thomasa na żywo.

Aha...jako ciekawostkę dodam to, że miałem okazję zaśpiewać z MT Reloaded fragment jednego z utworów...dobre i to :).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

[quote="Maro_D"]Tak, w piątek 8 marca, w warszawskim Club Mirage, w ramach gali wręczenia nagród TV.Disco, wystąpią panowie: Michael Breulich i Andree Brand, czyli Modern Talking Reloaded.

A już w niedzielę 23 czerwca Modern Talking reloaded wystąpią w Łasinie.
A oprócz nich wystąpi zespół Papa D.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

No prawda, daleko im do MT. Gdyby nie ten Playback. No ale cóż . :P
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Moje pierwsze wrażenie gdy dawno temu zobaczyłam tą grupę były podobne,jak można czerpać korzyści z czyjegoś sukcesu,wybijać się na nim,używać pełnej nazwy zespołu z jakimś drobnym dopiskiem reoladed ,przecież w ten sposób można wprowadzić w błąd osoby mniej zorientowane w karierze zespołu i sprawić że ktoś może wybrać się na koncert z przekonaniem że idzie na prawdziwy MT.
Ale jest jedna dobra strona istnienia tego projektu-podtrzymuje on pamięć o zespole legędzie przypominając go,promując siebie promuje jego jednocześnie i sprawia że być może mimo że nasze MT nie istnieje, nadal może dzięki nim zdobywać nowych fanów
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Być może ktoś zainteresowany jeszcze nie wie, w końcu są wakacje (szkoda, że "reloaded" jest jakby "mniej widoczne"):
https://www.facebook.com/events/1432885590333108/

I na 100% znajdą się "zadowoleni inaczej", którzy nie będą kryli oburzenia, że to nie ten zapowiadany w mediach kolejny powrót MT... Ale nie można się w sumie za bardzo czepiać niedoinformowaniu "fanów", skoro nawet w "Operze Leśnej" dało się słyszeć pytania: " A gdzie Dieter" ... :?
Ostatnio zmieniony sob sie 02, 2014 0:40 przez Dr Mabuse, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Znowu we Władysławowie... To chyba jakiś znak od Boga, żeby tam pojechać i obrzucić ich jajkami, albo czymś cięższym... To kto zabiera się ze mną? :D
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Post autor: GoOosiaGus »

Nie chcem używać wulgaryzmów ale puściła bym im chętnie dosadnie wiązankę masakra to jest jakaś i te wiesniackie oooo o oooo o pseudo dietera z tym trzeba coś zrobić to jest żenada ci goście nie mają za grosz klasy ani nic chłota jakaś porażka na maxa!!
You feel the music all around the world :)
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

To prawda nie to,że mają szczelność oszukiwać polskich fanów.

To jeszcze odprawiają śmieszną szopkę Ci przebierańcy :!:

Sama bym ich obrzuciła czymś ciężkim i na bonus śmierdzącym i na "bluzgała",żenada jednym słowem fu :!: :!: :!: :!: :evil:
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Słuchajcie, przecież oni wykorzystują ewidentnie "zapotrzebowanie rynku" na MT. Jeśli wrócimy na chwilę do niedawnego tematu ewentualnej możliwej reaktywacji MT, tego jakie taka opcja wywołała zainteresowanie w całkiem poważnych przecież mediach to otrzymamy odpowiedź jak duże jest ciśnienie na ich powrót. Tak się nawet zastanawiam czy nie jest większe niż w 1998r gdy chyba mało kto się ich powrotu spodziewał. Teraz gruchnęła powszechna wieść że Thomas pogodził się z Dieterem więc pojawiła się okazja dla hien typu MT reloaded którzy po prosty chcą na tym trochę dorobić. Skoro Dieter mówi bleee i za żadne skarby nie chce dać się namówić na jakąkolwiek formę reaktywacji MT, pojawiają się tacy czy inni którzy takich skrupułów nie mają. I tak się zastanawiam tylko czy sępy które jakoby miałyby się obłowić na powrocie prawdziwego MT nie byłyby mniej szkodliwe niż hieny typu reloaded które wyrządzają ogromną szkodę legendzie MT, wizerunkowi Dietera i Thomasa a nam Fanom szarpią nerwy i szkodzą zdrowiu. 8)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Ta marna karykatura zespół nie zasługuje nawet na występ w podrzędnej remizie strażackiej . Profanacja i to w najgorszym wydaniu, ktoś powinien zrobić z nimi porządek , sądownie , prawnie ...cholera wie jak , trzeba jak najszybciej uniemożliwić im ten haniebny proceder!!!
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Zdecydowanie jestem na tak,żeby formalnie z nimi zrobić porządek!

Bo tego się nie da słuchać,żenujące jednym słowem.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
ODPOWIEDZ