Thomas w lipcu 2008 w Polsce!
- Krzychoo
Re: Thomas w lipcu w Polsce!
Ale chcecie jechać wszyscy razem z Warszawy czy kazdy ma jakiś swój transport??
- Soldier
Ja mysle,ze najlepiej jak kazdy dojedzie w swoim zakresie,ja mieszkam w polowie drogi z Wawy do Plocka,wiec....Moge jechac swoim autkiem,ale wtedy nie bede mogla wypic ani jednego piffka
No ale przeciez mozemy umowic sie w Plocku przed koncertem,niedaleko od tej plazy koncertowej. Co Wy na to?
Mona Lisa, Ann bedziecie?
Mona Lisa, Ann bedziecie?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Jade z Krakowa. moge zabrac do 5 os. Mini Van, klima. koszty zalezne od ilosci chętnych. 33ccd@interia.pl
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Mona Lisa
Oczywiscie,ze ja bedę!!!Fajnie by było spotkać się przed koncertem,musimy jakos się dogadać gdzie i o której.
- Soldier
Cos sie wymysli,na szczescie mamy jeszcze troche czasu.
-
piciasty
Kurde moze by jakas kamere zalatwic . Chyba jest okazja ,moze sobie sprawie w koncu bo juz ze dwa lata sie czaje i nic.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Przy okazji tego występu potwierdza się pewna bardzo ciekawa prawidłowość, otóż Thomas odwiedza Polskę co 2 lata 
1998 - 4 koncerty z MT
2000 - tutaj mam pewne wątpliwości, na oficjalnej stronie Thomasa był wówczas zapowiadany występ MT w Łodzi, czy ktoś wie co to właściwie było?
2002 - Bar z MT
2004 - Bar solo
2006 - album Songs Forever powstawał z warszawską orkiestrą
1998 - 4 koncerty z MT
2000 - tutaj mam pewne wątpliwości, na oficjalnej stronie Thomasa był wówczas zapowiadany występ MT w Łodzi, czy ktoś wie co to właściwie było?
2002 - Bar z MT
2004 - Bar solo
2006 - album Songs Forever powstawał z warszawską orkiestrą
Jak piszesz tak cię widzą.
- Krzychoo
Co do 2006 roku to mam wątpliwości. Wydaje mi się że Anders dostał nagrane podkłady nie koniecznie będąc przy ich powstawaniu.
- Pkmodern
Tak przed lipcowym koncertem Thomas Anders z dwoma fragmentami koncertowych występów, tak na rozgrzewkę:
Kod: Zaznacz cały
http://www2.evilshare.com/5f5177f2-8cf0-102b-8d56-00a0c993e9d6Kod: Zaznacz cały
http://www2.evilshare.com/d9012b76-8cd5-102b-8d56-00a0c993e9d6MODERN TALKING FOREVER!!!
- Soldier
Szeryfie-dlaczego wrzucasz linki z jakimis dziwkami? Wyskakuje mi jakas panienka i macha cyckami,i wogole nie przypomina mi Thomcia czy Dietera.Nie lepiej jako przedsmak koncertu wrzucic cos takiego? http://youtube.com/watch?v=CbzYdwNibFI
Acha i musze Wam powiedziec,ze ostatnio od jednej pozal sie Boze fanki uslyszalam
,ze w sprawie koncertu Thomasa nie jestesmy wiarygodni-my tzn nasze forum-bo,jak powiedziala,nie ma zadnej informacji na oficjalnej stronie Thomasa o tym koncercie. Rece mi opadaja jak slysze takie wypowiedzi
,a moze tak zadzwonic do samego Thomasa i zapytac,jako do najbardziej wiarygodnej osoby? 
Acha i musze Wam powiedziec,ze ostatnio od jednej pozal sie Boze fanki uslyszalam
,ze w sprawie koncertu Thomasa nie jestesmy wiarygodni-my tzn nasze forum-bo,jak powiedziala,nie ma zadnej informacji na oficjalnej stronie Thomasa o tym koncercie. Rece mi opadaja jak slysze takie wypowiedzi
- Pkmodern
No bo "Szeryfie" potrzeba uczyć się języków i wtedy wiadomo iż są to linki do ściągnięcia, gdzie po przepisaniu kodu do okienka (4 literki) i następnie kliknięciu "click to download" ściągnąć można bardzo ciekawy fragment koncertu Thomasa.Soldier pisze:Szeryfie-dlaczego wrzucasz linki z jakimis dziwkami? Wyskakuje mi jakas panienka i macha cyckami,i wogole nie przypomina mi Thomcia czy Dietera.
A przeciwnie do tego podanego przez Ciebie występu z playbacku ja zapodałem występ LIVE!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- only love
- Kontakt:
heh zazdroszczę tym wszystkim co biedą na tym koncercie. Ja nie dość ze mam do Wawy daleko to jeszcze jestem spłukana i na bank nie dostała bym urlopu bo teraz musiałam go wybrać na szkołę. Na dodatek mam najwięcej wykorzystanego urlopu a inni też chcą a musi przecież być odpowiednia ilość osób aby rozdzielić prace. 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Na stronie Płocka nareszcie poprawiono zapowiedź koncertu:
Koncert zespołu Thomas Anders (the voice of Modern Talking) & Band – plaża nad Wisłą
Gwiazda wieczoru: słynny niemiecki zespół Thomas Anders (the voice of Modern Talking) & Band; koncert w ramach cyklu imprez "Biesiady Kasztelańskie".
Wstęp wolny.
Jak piszesz tak cię widzą.
- only love
- Kontakt:
Moim zdaniem Thomas Anders jest wokalistą a nie zespołem

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Mateusz
ArCrack pisze:słynny niemiecki zespół Thomas Anders (the voice of Modern Talking) & Band
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett