Dreamcatcher

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ
ppyc

Post autor: ppyc »

ArCrack pisze:W Polsce nie była wydana, więc zostają internetowe sklepy i aukcje. Chyba, że w Twojej okolicy jest akurat jakiś "stacjonarny" sklep, który ściągnie płytę na zamówienie - zdaje się, że w Empikach jest taka możliwość.
Empiki są niestety drogie... To będzie potwornie dużo kosztować. Chyba przyjdzie mi niestety czekać na kartę kredytową z prawdziwego zdarzenia i zakupić płytę przez internet. No albo wycieczka do Niemiec :lol:
Piotrek
gg - 10543131
jkris

Post autor: jkris »

ppyc pisze:Empiki są niestety drogie... To będzie potwornie dużo kosztować. Chyba przyjdzie mi niestety czekać na kartę kredytową z prawdziwego zdarzenia i zakupić płytę przez internet. No albo wycieczka do Niemiec :lol:
no jest jeszcze inna mozliwosc. przeczytaj prywatna wiadomosc...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Album debiutuje w Niemczech na miejscu drugim - popularność Medlocka najwyraźniej spada, ciekawe co będzie dalej, powinni w końcu wydać jeszcze drugi singiel ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

To jest sygnał dla Dietera Bohlena żeby zakończył współprace z Markiem Medlockiem i reaktywował Blue System, Modern Talking, albo wydał kolejną płyte Solo :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh sorki że nie odpowiadałam ale mam taki paskudny nawyk pisania tasiemcem, czyli tak samo jak się pisze w komunikatorach czy czatach poza tym zawsze miałam problem z wyczuciem w którym miejscu powinien być przecinek i mam tak nadal i dlatego pewnie wolę ich nie stawiać niż źle postawić poza tym cieszę sie że mój tasiemiec okazał się zrozumiały :lol: :lol: :lol:

a odnośnie part time lover to dieter wyszedł w tym teledysku super skórka i fajny motor pasują mu jak ulał , a mark w bluzce z trójkątnym dużym dekoltem :lol: :lol: :lol: wygląda troszkę pedałowato
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Ja też zawsze miałam i dalej mam problemy ze stawianiem przecinków. :wink: :wink: A propos Dreamcatchera - debiut na 2 miejscu to wcale nie jest źle, to nie jest wcale oznaka, że popularność Marka spada, niektórzy piosenkarze chcieliby żeby ich płyty debiutowały na 2 miejscu. Płyty wielkich artystów nie zawsze debiutują na 1 lub 2 miejscu, dopiero potem wchodzą wyżej. Skyliner89MT napisał: "To jest sygnał dla Dietera Bohlena żeby zakończył współprace z Markiem Medlockiem i reaktywował Blue System, Modern Talking, albo wydał kolejną płyte Solo " Sądzę, że miło by było gdyby Bohlen reaktywował MT albo BS, ale tak na pstryknięcie palców to się nie stanie i podejrzewam, że już raczej wcale. Oczywiście pewnego dnia Bohlen zakończy współpracę z Markiem w mniej lub bardziej nieprzyjemny sposób, ale wydaje mi się, że raczej nie reaktywuje żadnego z tych zespołów ani nie nagra solowej płyty. Poprostu chyba lepiej trzymać się jakiegoś artysty niż samemu coś nagrać dla siebie, bo chyba niewiele osób poza jego wiernymi fanami by tego słuchało.
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Gdyby na to drugie miejsce wskoczył Dieter solo albo jego wykonawca w rodzaju kompletnie nieznanej Nathalie Tineo byłoby super ;) Ale Medlock sprzedał dotąd prawie milion płyt i był numerem 1 łącznie przez dziesięć tygodni, więc drugie miejsca to raczej nie jest to o czym marzy Dieter nagrywając z nim płytę :) Czas na zmiany, na początek chyba w doborze singli...
Jak piszesz tak cię widzą.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Ale nie rozumiem czemu zawsze albumy produkowane przez Bohlena promują tylko 2 single... Ktoś wie???
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh może to jego taka zasada ale może kiedyś wpadnie na to że zasady są po to by je łamać i wyda wtedy 1 lub 3 single :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

Post autor: jkris »

DySkietkaDS pisze:Ale nie rozumiem czemu zawsze albumy produkowane przez Bohlena promują tylko 2 single... Ktoś wie???
dlatego, ze wydanie singla to ogromne koszta. 1 singiel sprzedaje sie zawsze lepiej od drugiego. popatrz na single MT- nigdy singiel nr 2 nie powtorzyl sukcesu singla nr1. jak wiec bylby sens wydawac singla nr3? malo kto bedzie chcial kupic taka plytke dla 2-3 remixow... a wydanie singla to zazwyczaj takze krecenie videa do niego- i to wlasnie generuje najwieksze koszta, plus promocja naturalnie.
mozna tak jak Sandra wydac plyte i kilka singli bez poparcia ich teledyskami ale jak widac na przykladzie tej pani nie odnosi to zadnego skutku.
co do 2. miejsca to moze nie jest to klapa, nawet na pewno nie jest ale jestem pewien, ze z tygodnia na tydzien bedzie ta pozycja sie przesuwala w dol... wg mnie ta plyta jest tak slaba, ze powinna debiutowac na 92.pozycji...
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

a wg mnie płyta nie jest słaba.
melodie zapadają w pamięć i nie można się od niektórych uwolnić.
moi rodzice - kiedyś zasłuchani w MT - proszą mnie żebym im puścił "tego co się tak ciagle martwi", podoba im się to. a nie odrazu wiedzieli ze to muza bohlena.
fakt, nie jest to rewelacja, ale lepsze to niż nic.
czasy kiedy słuchało się nowych numerów, i z wypiekami na twarzy wychwytywało np. drobniutkie różnice pomiedzy dwoma refrenami tej samej piosenki, już dawno minęły.
teraz chodzi tylko o to żeby jak najbardziej wyeksploatować popularność medlocka, bo niedługo to potrwa ( no chyba że przystopują trochę ale to się raczej bohlenowi nie kalkuluje...).
a to co pokazał RTL w tym programie "Mein Leben auf Mallorca"....OMG, chciałbym napisac bez komentarza, ale nie potrafię. Ten program to wciskanie ludziom Dreamcatchera, powinien się nazywać "Mein Promotion von das neue Album". zrobili teledyski do prawie wszystkich piosenek!! cóż za desperacja...
dzisiaj u bohlena muzyka jest niestety na dalszym planie. liczą się łądne obrazki, piękne uśmiechy i to żeby gęba bohlena była non stop w telewizji i gazetach. takie pompowanie balona do granic wytrzymałości żeby sprawdzić jak jest duży...
patrząc na to z tej strony powinniśmy się cieszyć, że jednak powstaja takie kawałki, jak "why this kiss", "sad sad story" "only forever" albo "sing halleluja". i patrząc od tej strony ten album to więcej niż mogłem się spodziewać w takich czasach jak teraz mamy.
think for yourself - question authority
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

punky linsky pisze: a to co pokazał RTL w tym programie "Mein Leben auf Mallorca"....
Czy ktos ma i moze umieścić ten program w sieci???
Spokojem można kamień ugotować...
sandra225

Post autor: sandra225 »

hejka mam pytanie do dr mabuse w jednej z piosenek co dales link nie jetem pewna ale chyba wonderfull girl jest na koncu kilka fragmentu wideo z thomasem i z nora skad to masz i gdzie to mozna znalezc zeby zobaczyc bo sa dosyc ciekawe
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

Czy ktos ma i moze umieścić ten program w sieci???
juz jest na tubie http://www.youtube.com/watch?v=M22ptydyMSY
think for yourself - question authority
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

sandra225 pisze:hejka mam pytanie do dr mabuse w jednej z piosenek co dales link nie jetem pewna ale chyba wonderfull girl jest na koncu kilka fragmentu wideo z thomasem i z nora skad to masz i gdzie to mozna znalezc zeby zobaczyc bo sa dosyc ciekawe
W tym teledsku wykorzystałem fragmenty programu: "Mein Leben auf Mallorca".... emitowanego niedawno na RTL-u :wink: (powyżej jest link na Youtube)
Obrazek
sandra225

Post autor: sandra225 »

hejka dr mabuse dzieki za info szkoda ze nie masz tego tylko z tego programu domyslilam sie pozniej jak obejżalam ten program niezle niektore momenty sa pikantne z Nora i Thomasem ale chyba nie do udostepnienia no trudno ale wielkie dzieki pozdrawiam
ODPOWIEDZ