M.Medlock - "Summer Love" oraz 3 album
- Mateusz
Niestety porażka na calej lini
Pierwsze dwie wersje nie róznia się niczym poza dlugością zapewne, wersja pseudoreggae (niestety pseudo) przmi okrutnie źle z tym nienaturalnie zwolnionym wolakem i w zasadzie w ogóle niereggae'ową wibracją w tle (jeszcze gorsze to od Shame Shame Shame - który nie jest złym utworem jako takim ale jesli by spojrzeć z perspektywy fana reggae to nienajlepszym) a wersja dance mix - powstrzymam się od wyrażenie w pełni mojego zdania na ten temat - jeden płaski beat i to w zasadzie cały "mix". Jest plus - wersja instrumentalna ;P można słuchając jej wyobrazić sobie ciekawsza melodie i wokal Andersa 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: M.Medlock - "Summer Love" oraz 3 album
Nowy album ma nazywać się "Cloud Dancer". Ciekawe czy faktycznie będzie taki dancer, bo Medlock coś już opowiadał o pięknych balladach ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak piszesz tak cię widzą.
-
DySkietkaDS
Mrr... "Cloud Dancer" może będzie spoko ten nowy album xD xD 
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
A tu mamy okładkę albumu:
http://keep4u.ru/full/080428/7f061c51f6448b919c/jpg
http://keep4u.ru/full/080428/7f061c51f6448b919c/jpg
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Mateusz
jak on paskudnie wygląda - ta poza i wyskubane brwi
masakra
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Atlantis
No a jak wyglądał Thomas na klipach z lat 80. z ustami umalowanymi szminką?jak on paskudnie wygląda - ta poza i wyskubane brwi masakra
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
-
Alunia96
- Użytkownik nieaktywny
Mi się prawie nie podoba,bo mało jest Dietera na teledysku zero a w piosence jak zwykle mało:(
- Peter
Dopóki Medlock występował z Bohlenem to można to było nazwać dobrą muzyką teraz to jest Scheisse.
- Atlantis
Po przesłuchaniu singla muszę powiedzieć że piosenka bardzo mi się podoba. Wbrew moim pierwszym odczuciom aranżacja jest swietna, melodia również może się podobać. Zdecydowanie najlepiej brzmi single version i instrumental. Reagge mix nie wyszedł, głównie przez nienaturalnie zwolniony wokal. Ciekawy jestem jak brzmi wersja funky guitar, bo odsłuchując fragmentów to ona podobała mi się najbardziej.
Myślę, że singiel zostanie kolejnym numerem 1 Dietera, a jeśli album poszedłby w kierunku takich pogodnych nagrań to jestem dobrej myśli.
Myślę, że singiel zostanie kolejnym numerem 1 Dietera, a jeśli album poszedłby w kierunku takich pogodnych nagrań to jestem dobrej myśli.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- Mateusz
po wysłuchaniu całości moje odczucia porkrywają sie z tymi po wysłuchaniu fragmentów.
Summer Love (Single Version) - na ten temat już sie wypowiadaliśmy, powtórze jeszcze raz - kawałek ma fajną melodie zwrotki i nijaką w refrenie, aranż jest niezły ale utwór zawsze bedzie tylko próba powtórzenia sukcesu YCGI
Summer Love (Reggae Version) - to prosze państwa jest masakra, jako fan reggae nie jestem w stanie wysluchac tego kawąłka do końca, bezduszny, tandetny aranż z milionem filtrów które aż razą w uszy i nienaturalnie zwolniony wokal Medlocka
Summer Love (Summer Dance Mix) - słaba słaba słaba wersja, przez cały kawalek jeden beat, zero jakichkolwiek smaczków w tle czy tez ciekawych przejsć, czegokolwiek co mogłoby urozmaicic wersję, singiel klapa jakich mało.
Summer Love (Single Version) - na ten temat już sie wypowiadaliśmy, powtórze jeszcze raz - kawałek ma fajną melodie zwrotki i nijaką w refrenie, aranż jest niezły ale utwór zawsze bedzie tylko próba powtórzenia sukcesu YCGI
Summer Love (Reggae Version) - to prosze państwa jest masakra, jako fan reggae nie jestem w stanie wysluchac tego kawąłka do końca, bezduszny, tandetny aranż z milionem filtrów które aż razą w uszy i nienaturalnie zwolniony wokal Medlocka
Summer Love (Summer Dance Mix) - słaba słaba słaba wersja, przez cały kawalek jeden beat, zero jakichkolwiek smaczków w tle czy tez ciekawych przejsć, czegokolwiek co mogłoby urozmaicic wersję, singiel klapa jakich mało.
T. Prachett
T. Prachett
- Mateusz
Uzupełnienie mojej powyższej krytycznej recenzji 
Summer Love (Funky Guitar Mix) - najlepsza wersja, bardzo klimatyczna z dobrym wstepem i zakończeniem i kilkoma konkretnymi przejściami w środku czyli tak jak powinien ten kawąlek wyglądać w wersji radio
Tak się martwilem że nie bede mógł dobrego słowa powiedziec o tym singlu ale oto mam okazje - szkoda ze jedyna ale naprawde godna uwagi wersja 
Summer Love (Funky Guitar Mix) - najlepsza wersja, bardzo klimatyczna z dobrym wstepem i zakończeniem i kilkoma konkretnymi przejściami w środku czyli tak jak powinien ten kawąlek wyglądać w wersji radio
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
01 Summer Love
02 Heaven Is For Everyone
03 Over You
04 She Walks Like An Angel
05 Gimme A Chance
06 Stop It
07 If Your Heart Is Crying
08 Can I Hold You
09 Can't Change Lovers
10 If I Could Fly
11 Every Heart Is Beating
12 If I Can't Have Your Love
13 Never Let You Go
Pełen news będzie po południu
02 Heaven Is For Everyone
03 Over You
04 She Walks Like An Angel
05 Gimme A Chance
06 Stop It
07 If Your Heart Is Crying
08 Can I Hold You
09 Can't Change Lovers
10 If I Could Fly
11 Every Heart Is Beating
12 If I Can't Have Your Love
13 Never Let You Go
Pełen news będzie po południu
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
MODERN TALKING FOREVER!!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ta nowa będzie chyba oficjalną 
A tutaj lista piosenek, jakie będą na bonusowym Live DVD:
1. You Are So Beautiful
2. Everytime You Go Away
3. Wonderful Girl
4. Fresh
5. Mr. Lonely
6. You Can Get It (wersja swingowa)
7. You Can Get It (wersja standardowa)
8. Feels Like The First Time
9. My Dream Survive
10. Ain't No Sunshine
11. Sitting On The Dock
12. Easy
13. Unbelievable
14. Only Forever
15. Stand By Me
16. My Girl
17. Wonderful World
18. Don't Worry
19. Love Is Beautiful
Z ciekawostek: Dieter na forum Bohlenworld osobiście mobilizował fanów, by ruszyli do sklepów kupić swoje egzemplarze Summer Love
W piątek singiel był numerem 1, ale w sobotę na pierwsze miejsce wróciła już Madonna i misterny plan zdobycia 15 numeru 1 stanął pod znakiem zapytania 
A tutaj lista piosenek, jakie będą na bonusowym Live DVD:
1. You Are So Beautiful
2. Everytime You Go Away
3. Wonderful Girl
4. Fresh
5. Mr. Lonely
6. You Can Get It (wersja swingowa)
7. You Can Get It (wersja standardowa)
8. Feels Like The First Time
9. My Dream Survive
10. Ain't No Sunshine
11. Sitting On The Dock
12. Easy
13. Unbelievable
14. Only Forever
15. Stand By Me
16. My Girl
17. Wonderful World
18. Don't Worry
19. Love Is Beautiful
Z ciekawostek: Dieter na forum Bohlenworld osobiście mobilizował fanów, by ruszyli do sklepów kupić swoje egzemplarze Summer Love
- Peter
Musze zmienić swoje dotychczas negatywne zdanie na temat twórczości Medlocka i tej piosenki. Po parokrotnym jej wysłuchaniu zaczynam ją lubić
, jest bardzo pogodna choć nie ma zbyt ambitnego tekstu, wokal Marka tutaj brzmi o dziwo bardzo przyjemnie i ma bardzo ładny teledysk, szkoda, ze Dieter tu nic nie śpiewa.
- Peter
Może cała płyta będzie utrzymana w stylu Summer love to wtedy będzie to dobry materiał. Medlock w piosence Summer love pokazał, że faktycznie ma talent i śpiewać potrafi, a Bohlen pokazał, że nie zapomniał jeszcze jak się pisze dobre kawałki. Na o wygląda, że powstałe przy współpracy płyty Bohlen Medlock są coraz lepsze. Ten kawałek przebija wszystkie ostatnie dokonania SIBów i Ashleya i Modern System razem wziętych
Oby tak dalej.