Mark Medlock & Dieter Bohlen - Unbelievable

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Wiele jest takich przypadków kiedy kompozytor jest na okładce.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Pkmodern pisze:
Malediwy pisze: A inaczej. Od kiedy kompozytorowi nie wypada pojawić się na okładce do swojego utworu???
Jakoś nie widzę tego kompozytora na okładkach C.C. Catch... :?

Wtedy nie musiał być na okładce C.C.Catch bo wystarczała mu okładka Modern Talking. A może na okładce MT też nie powinien być bo tam nic nie śpiewał??
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
jkris

Post autor: jkris »

wg mnie obecnosc Bohlena nie bedzie miala zadnego wplywu na sprzedaz. i tak kazdy wie kto pisze te nudne ballady :roll:
poza tym kiedys wrecz musial ukrywac sie pod pseudonimami wiec znaczy to, ze nazwisko Bohlen nie zawsze dobrze sluzy marketingowi :lol:
DySkietkaDS pisze: A może na okładce MT też nie powinien być bo tam nic nie śpiewał??
cos w tym jest w sumie w tamtych czasach nikomu do glowy nie przyszlo, ze Bohlen to tylko kukielka i jego wklad glosowy w MT jest w zasadzie zaden... czyli na sile Modern Talking moglby spokojnie byc solowym projektem :wink:
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Dla tych którzy nie wierzą w niewiarygodne (Unbelievable) rzeczy informuję iż ruszyła produkcja nowej części SUPERMANA z nowym głównym aktorem:
Obrazek
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh fajnie się prezentuje ale dziwnie wygląda :-D
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Mi "Unbelievable" się podoba. Bardzo fajna ballada i dobra propozycja na jesienno-zimowy przebój. Myślę, że ma szansę zaistnieć
nie tylko w Niemczech, ale też w Polsce i kilku innych krajach.
Jedyne co mi się nie podoba, to również to, że wokalu Dietera tak mało słychać w tym utworze. (bo mi akurat bardzo się podoba jak śpiewa - zarówno w Blue System jak i na Dieter - Der Film). Po zapowiedziach singla miałem nadzieję, że jednak zaśpiewa może coś w stylu duetu w It's All Over... a przynajmniej będzie to kontynuacja chórków ala You Can Get It...
Mimo to zupełnie nie przeszkadza mi pojawienie się Dietera na okładce jak niektórym, a wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę, że tym razem Dieter firmuje swoim nazwiskiem również cały album (również z nadzieją , że w innych utworach może go więcej usłyszymy...) , bo dzięki temu jest duża szansa , że album zostanie wydany w Polsce i innych krajach (takie mniej więcej sygnały były np z Sony BMG Polska, że Mr. Lonely nie wydali, bo nikt nie zna u nas samego Medlocka).
jkris

Post autor: jkris »

Tomolo pisze:
Jedyne co mi się nie podoba, to również to, że wokalu Dietera tak mało słychać w tym utworze. (bo mi akurat bardzo się podoba jak śpiewa - zarówno w Blue System jak i na Dieter - Der Film).
a mozesz mi wskazac, w ktorym miejscu w ogole slyszysz Bohlena?
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

jkris pisze: a mozesz mi wskazac, w ktorym miejscu w ogole slyszysz Bohlena?
Poruszaliście już ten wątek, więc nie będę się powtarzał... No chyba nawet Ty głuchy nie jesteś i słyszysz w refrenach głos lub głosy w tle??? A jeżeli Dieter powiedział, że tam śpiewa tylko mocno wyciszył swój głos, to tak jest i tyle , i nie mam żadnego powodu, żeby mu nie wierzyć! (czy wiesz co to domniemanie niewinności... jeżeli nie masz pewnego dowodu na to, że tam nie śpiewa , to nie masz prawa twierdzić , że tak z całą pewnością nie jest i, że jest to fakt oczywisty, możesz jedynie napisać, że to Twoje przypuszczenia, bo proces byś przegrał... udzieliły mi się chyba emocje kampanii wyborczej :)... a tu już cisza wyborcza... ;) ...
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

Według tego co na stronie Arka pisze maxi już powinien być wydany, na amazone.de jeszcze nie można kupić i w ogóle nikt tego nie komentuje.Czyżbym coś przeoczył.?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Premiera singla jest 26 października. Był news na ten temat, ale zapomniałem poprawić daty przy opisie singla, co właśnie robię ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

Dzięki Arek za info.Ale tak sobie myślę... Skoro zależało wytwórni płytowej na szybkim wydaniu kolejnego singla to dlaczego przesunęli premierę o 2 tyg?
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Mimo to że ta płyta to będzie duet Medlock i ohlen to raczej małe szanse są że ukaże sięu nas. You can get it to też duet i singiel w Polsce się nie ukazał...
przybylaczek

Unbelievable

Post autor: przybylaczek »

sluchalem dzisiaj singa i jestem rozczarowany, sunshine mix w stylu jamajskiego reege bardzo mierny a Will This Dream Survive nie zrobil na mnie pioronujacego wrazenia, genaralnie singiel bardzo nudny i nie pozostaje w pamieci, nie mowiac juz o nuceniu.
przybylaczek

Unbelievable

Post autor: przybylaczek »

Singla mozna legalnie sciagnac z netu a ok. 17 zł w przeliczeniu:

http://musikdownloads.aol.de/imcdms/son ... id=1763115
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jeszcze taniej jest na http://download.mediamarkt.de/ - w oczekiwaniu na oryginalne płytki kupiłem singiel tam za 2,99€ :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

niecałe 3 euro to faktycznie mało
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
ODPOWIEDZ