Mark Medlock & Dieter Bohlen - Unbelievable
-
DySkietkaDS
Pkmodern pisze:Jakoś nie widzę tego kompozytora na okładkach C.C. Catch...Malediwy pisze: A inaczej. Od kiedy kompozytorowi nie wypada pojawić się na okładce do swojego utworu???
Wtedy nie musiał być na okładce C.C.Catch bo wystarczała mu okładka Modern Talking. A może na okładce MT też nie powinien być bo tam nic nie śpiewał??
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
-
jkris
wg mnie obecnosc Bohlena nie bedzie miala zadnego wplywu na sprzedaz. i tak kazdy wie kto pisze te nudne ballady
poza tym kiedys wrecz musial ukrywac sie pod pseudonimami wiec znaczy to, ze nazwisko Bohlen nie zawsze dobrze sluzy marketingowi

poza tym kiedys wrecz musial ukrywac sie pod pseudonimami wiec znaczy to, ze nazwisko Bohlen nie zawsze dobrze sluzy marketingowi
cos w tym jest w sumie w tamtych czasach nikomu do glowy nie przyszlo, ze Bohlen to tylko kukielka i jego wklad glosowy w MT jest w zasadzie zaden... czyli na sile Modern Talking moglby spokojnie byc solowym projektemDySkietkaDS pisze: A może na okładce MT też nie powinien być bo tam nic nie śpiewał??
- only love
- Kontakt:
heh fajnie się prezentuje ale dziwnie wygląda 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Tomolo
Mi "Unbelievable" się podoba. Bardzo fajna ballada i dobra propozycja na jesienno-zimowy przebój. Myślę, że ma szansę zaistnieć
nie tylko w Niemczech, ale też w Polsce i kilku innych krajach.
Jedyne co mi się nie podoba, to również to, że wokalu Dietera tak mało słychać w tym utworze. (bo mi akurat bardzo się podoba jak śpiewa - zarówno w Blue System jak i na Dieter - Der Film). Po zapowiedziach singla miałem nadzieję, że jednak zaśpiewa może coś w stylu duetu w It's All Over... a przynajmniej będzie to kontynuacja chórków ala You Can Get It...
Mimo to zupełnie nie przeszkadza mi pojawienie się Dietera na okładce jak niektórym, a wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę, że tym razem Dieter firmuje swoim nazwiskiem również cały album (również z nadzieją , że w innych utworach może go więcej usłyszymy...) , bo dzięki temu jest duża szansa , że album zostanie wydany w Polsce i innych krajach (takie mniej więcej sygnały były np z Sony BMG Polska, że Mr. Lonely nie wydali, bo nikt nie zna u nas samego Medlocka).
nie tylko w Niemczech, ale też w Polsce i kilku innych krajach.
Jedyne co mi się nie podoba, to również to, że wokalu Dietera tak mało słychać w tym utworze. (bo mi akurat bardzo się podoba jak śpiewa - zarówno w Blue System jak i na Dieter - Der Film). Po zapowiedziach singla miałem nadzieję, że jednak zaśpiewa może coś w stylu duetu w It's All Over... a przynajmniej będzie to kontynuacja chórków ala You Can Get It...
Mimo to zupełnie nie przeszkadza mi pojawienie się Dietera na okładce jak niektórym, a wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę, że tym razem Dieter firmuje swoim nazwiskiem również cały album (również z nadzieją , że w innych utworach może go więcej usłyszymy...) , bo dzięki temu jest duża szansa , że album zostanie wydany w Polsce i innych krajach (takie mniej więcej sygnały były np z Sony BMG Polska, że Mr. Lonely nie wydali, bo nikt nie zna u nas samego Medlocka).
-
jkris
- Tomolo
Poruszaliście już ten wątek, więc nie będę się powtarzał... No chyba nawet Ty głuchy nie jesteś i słyszysz w refrenach głos lub głosy w tle??? A jeżeli Dieter powiedział, że tam śpiewa tylko mocno wyciszył swój głos, to tak jest i tyle , i nie mam żadnego powodu, żeby mu nie wierzyć! (czy wiesz co to domniemanie niewinności... jeżeli nie masz pewnego dowodu na to, że tam nie śpiewa , to nie masz prawa twierdzić , że tak z całą pewnością nie jest i, że jest to fakt oczywisty, możesz jedynie napisać, że to Twoje przypuszczenia, bo proces byś przegrał... udzieliły mi się chyba emocje kampanii wyborczejjkris pisze: a mozesz mi wskazac, w ktorym miejscu w ogole slyszysz Bohlena?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
riccardo1989
-
przybylaczek
Unbelievable
sluchalem dzisiaj singa i jestem rozczarowany, sunshine mix w stylu jamajskiego reege bardzo mierny a Will This Dream Survive nie zrobil na mnie pioronujacego wrazenia, genaralnie singiel bardzo nudny i nie pozostaje w pamieci, nie mowiac juz o nuceniu.
-
przybylaczek
Unbelievable
Singla mozna legalnie sciagnac z netu a ok. 17 zł w przeliczeniu:
http://musikdownloads.aol.de/imcdms/son ... id=1763115
http://musikdownloads.aol.de/imcdms/son ... id=1763115
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jeszcze taniej jest na http://download.mediamarkt.de/ - w oczekiwaniu na oryginalne płytki kupiłem singiel tam za 2,99€ 
Jak piszesz tak cię widzą.
- only love
- Kontakt:
niecałe 3 euro to faktycznie mało
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard