Co ma w sobie Mandaryna?

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Co ma w sobie Mandaryna? 3 kilo silikonu i antytalent muzyczny. I jeszcze jedno, ja się pytam co ona ma do cholery wspólnego z Modern Talking, że ty piszesz o niej na tym forum?! Załóż jakieś swoje forum i tam dziel się spostrzeżeniami z innymi jej fanami. Nie musisz się tak obnosić z tym, że jej słuchasz, bo tu naprawdę nie ma się czym chwalić...
Germany's most successful pop duo ever.
jkris

Post autor: jkris »

Louie, Louie, Louie pisze:Co ma w sobie Mandaryna? 3 kilo silikonu i antytalent muzyczny. I jeszcze jedno, ja się pytam co ona ma do cholery wspólnego z Modern Talking, że ty piszesz o niej na tym forum?! Załóż jakieś swoje forum i tam dziel się spostrzeżeniami z innymi jej fanami. Nie musisz się tak obnosić z tym, że jej słuchasz, bo tu naprawdę nie ma się czym chwalić...
sa tacy co uwazaja, ze nie nalezy sie obnosic z tym, ze slucha sie MT. poza tym jak nie zauwazyłas to watek ten ma nazwe POZOSTALI i jesli masz jakies problemy to najlepiej do niego nie zagladaj, szkoda nerwów...
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

no,no właśnie :) od tego jest wątek POZOSTALI żeby pisać o pozostałych :) więc o Mandarynie także.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

co ma w sobie mandaryna ...? nic ... tylko pustkę
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Jak by porównać Dode z Mandaryną to wole Mandaryne. Mandaryna nie jest taką wieśniczką i potrafi się zachować. A Doda robi wieś. Aż żal na nią patrzeć jak się zachowuje i jeszcze ten jej koński śmiech. Żałosny :twisted: :twisted: :twisted:. W Piątek w TVP 2 czy TVP 1 to było w programie "Gwiazdy Tańczą Na Lodzie" To co Doda powiedziała to aż można dostać zawrotu głowy <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony> . Cytuje. "Gwiazda jest tylko jedna. Ja jestem tą prawdziwą gwiazdą" i jeszcze na jakim fotelu siedziała jak kurde księżniczka. :twisted: :twisted: :twisted:. DODA SCHOWAJ SIĘ bo przynosisz wstyd Polsce. Nienawidze jej. Może ładna jest, ale to plastikowa, nadmuchana, pusta baba <młotek> <młotek> <młotek>.
Kiedyś ogądałem Mandaryne w "Rozmowach w Toku" i było widać, że coś ze sobą prezentuje i ma klase. A nie to co Doda.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ