Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Emil45677

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Post autor: Emil45677 »

To wygląda raczej na domową robotę...a co do tej fotki to wystarczy spojrzeć i od razu widać że to nie wygląda wiarygodnie...zresztą skoro nie ma nawet oficjalnej informacji o drugim singlu a w sieci znajdujemy takie rzeczy to nie powinniśmy brać tego na poważne :D. Moim zdaniem jest to dzieło domowej roboty...na pewno jest to dzieło domowej roboty :).
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Czy o ten singiel chodzi?

Obrazek
Emil45677 pisze:To wygląda raczej na domową robotę...a co do tej fotki to wystarczy spojrzeć i od razu widać że to nie wygląda wiarygodnie...zresztą skoro nie ma nawet oficjalnej informacji o drugim singlu a w sieci znajdujemy takie rzeczy to nie powinniśmy brać tego na poważne :D. Moim zdaniem jest to dzieło domowej roboty...na pewno jest to dzieło domowej roboty :).
Też wydaje mi się, że to nie-oryginał. Sam Napis Anders | Fahrenkrog nie jest dokładnie taki jak powinien :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Emil45677 pisze:zresztą skoro nie ma nawet oficjalnej informacji o drugim singlu a w sieci znajdujemy takie rzeczy to nie powinniśmy brać tego na poważne :D
Po za tym za szybko by było na drugi singiel ;)
Na Top 100 VIVA Charts Gigolo na 57
http://www.viva.tv/charts/euro-top-100- ... /?start=50
Tylko nie wiem czy to na ten tydzień czy poprzedni.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

atlantyda ;o) pisze:Po za tym za szybko by było na drugi singiel ;)
No jasne że było by za wcześnie na drugi singiel...i to baardzo :D. Co do tego zestawienia to dobrze że się tam chociaż "Gigolo" ukazał...ale patrząc na to jak wyglądały jego notowania wcześniej nie można wróżyć chyba nawet pierwszej 20...zarówno w różnych zestawieniach jak i w sprzedaży singla, niestety. Natomiast co do albumu to moim zdaniem zadebiutuje w pierwszej 10 sprzedaży w Niemczech w najbliższym zestawieniu, przynajmniej według mnie są takie szanse. W Rosji liczę na pierwszą trójkę w sprzedaży :).
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Marcin87 pisze:Czy o ten singiel chodzi?

Obrazek
Emil45677 pisze:To wygląda raczej na domową robotę...a co do tej fotki to wystarczy spojrzeć i od razu widać że to nie wygląda wiarygodnie...zresztą skoro nie ma nawet oficjalnej informacji o drugim singlu a w sieci znajdujemy takie rzeczy to nie powinniśmy brać tego na poważne :D. Moim zdaniem jest to dzieło domowej roboty...na pewno jest to dzieło domowej roboty :).
Też wydaje mi się, że to nie-oryginał. Sam Napis Anders | Fahrenkrog nie jest dokładnie taki jak powinien :wink:
A więc co do tego "singla"jest to kolejna produkcja naszych przyjaciół ze wschodniej granicy,czyli remixy kolegów z rosyjskiego forum MT.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

trochę rozczarowało by mnie gdyby to nie fahrenkrog był autorem "no more tears on the dancefloor". czy wiadomo, kto jest autorem piosenek na albumie "two"? proszę aby osoby które mają płytkę napisały co mówi o tym lista płac umieszczona na okładce
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Osoby, które nie mają płyty, tu mogą znaleźć te dane:
http://www.discogs.com/Anders-Fahrenkro ... se/2931046
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Post autor: adamstan »

art_system pisze:3. Hit or Miss (80s_remix) - jakbym słyszał przeróbki naszego kolegi z forum adamst, taki typowy dodany bit. W Googlach można ww. singiel znaleźć.
Bo to JEST MÓJ REMIX - ktoś ściągnął z wrzuty, dołożył inne remixy i zrobił pseudo-maxisingielka. Porównajcie - http://w155.wrzuta.pl/audio/59i7mNQWrud ... _80s_remix , http://moderntalking.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=4396
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

adamstan no kope lat kolego! Wreszcie słyszymy coś nowego Twojej roboty.Super! I czekamy na więcej :D
talk talk

Post autor: talk talk »

Trzeba przyznać że ciekawa jest ta płytka. Jedynie co mi się nie podoba to że nie ma nagrań zaprezentowanych na Fanclub Party w Niemczech i są covery innych artystów. Zbyt dużo fajnych piosenek ląduje w szufladzie zamiast na oficjalnych wydaniach - szkoda. Ogólnie płyta mi się podoba, dla mnie jest trochę lepsza od Stronga.
Awatar użytkownika
tanathos

Agata pisze:Osoby, które nie mają płyty, tu mogą znaleźć te dane:
http://www.discogs.com/Anders-Fahrenkro ... se/2931046
a zatem pan Fahrenkrog jest jedynie producentem i jednym z instrumentalistów nagrania "no more tears on the dancefloor".... cóż- mam trochę mieszane uczucia. płyta "Two" mi się podoba, ale jednak w przypadku Modern Talking czy CC Catch udział osób spoza zespołu w pisaniu piosenek był mniejszy.

choć ogromnym plusem duetu Anders/Fahrekrog jest to, że "Blondyn" naprawdę na czymś gra i śpiewa w chórkach.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

atlantyda ;o) pisze:Po za tym za szybko by było na drugi singiel ;)
Na Top 100 VIVA Charts Gigolo na 57
http://www.viva.tv/charts/euro-top-100- ... /?start=50
Tylko nie wiem czy to na ten tydzień czy poprzedni.
To prawdopodobnie lista ogólnoeuropejska za zeszły tydzień. W Niemczch Gigolo w drugim tygodniu spadł na 60. miejsce.
tanathos pisze:a zatem pan Fahrenkrog jest jedynie producentem i jednym z instrumentalistów nagrania "no more tears on the dancefloor".... cóż- mam trochę mieszane uczucia. płyta "Two" mi się podoba, ale jednak w przypadku Modern Talking czy CC Catch udział osób spoza zespołu w pisaniu piosenek był mniejszy.
No i współautorem siedmiu piosenek.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
tanathos

ArCrack pisze:No i współautorem siedmiu piosenek.
ośmiu.
( Gigolo
Summer Of Love
Wicked Love
Mr. Moon
Nathalie
Hit Or A Miss
Maria
Army Of Love )

ale to jednak "tylko" WSPÓŁautorstwo.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

To chyba początek końca tego duetu, znowu coś u Andersa nie wyszło, 60 miejsce to równia pochyła, niestety, w następnym tygodniu powinno być gorzej...
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Peter pisze:To chyba początek końca tego duetu, znowu coś u Andersa nie wyszło, 60 miejsce to równia pochyła, niestety, w następnym tygodniu powinno być gorzej...
Wy ciągle się zastanawiacie, co nie wyszło (i na tle Bohlena nigdy nie wyjdzie)? :shock:
Prophet5 - Wt cze 07, 2011 6:37 pm pisze:
Peter pisze:Pytanie co Thomas musiałby takiego zrobić by nie być gorszy od Andrei? Duży label już jest, dobry producent także, wiek też nie jest przeszkodą, bo ile lat ma Kenny Rogers a odnosi sukcesy.
Wstąpić do masonerii, jak Bohlen. :roll: Fartuszkowi bracia pomagają.
Link
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Bo jest bardzo źle, Thomas nie kręci się koło 40 miejsca, ale leci na łeb na szyję, zobacz jak dużo gorszy album Pietro się wywindował, drugi tydzień i pierwsze miejsce.... Tam jest masa syfu wyżej, tacy pseudopiosenkarze jak Adele, Gaga,Rihanna, Beyonce, Pink, One republic, Bruno Mars, Rasmuss....... są wyżej. :roll: w Polsce ile shitu jest choćby na popliście, tam ani jedno nagranie na dzisiaj nie jest dobre, nie może się równać Thomasowym, a Thomaska jakoś tam nie ma... Nie rozumiem tych reguł, które rządzą tym światem.... jedynie Kesha się jakoś broni.
Dowody na to jakie badziewie w Polsce panuje:
http://www.rmf.fm/au/?a=poplista
ODPOWIEDZ