Przedstawcie się :)
- Karolek78
-
Ania(Aneta)
- Członek TAFC Polska
nowa na forum
Witam jest Aneta z Bytomia jestem fanką Thomasa od 98 roku. Pozdrawiam wszystkich fanów, i Tych których poznałam na koncercie w Zabrzu 
- Karolek78
-
Marcin87
-
kasia73
Re: Przedstawcie się :)
Witam serdecznie 
Mam na imię Kasia, mieszkam w Katowicach. Po raz pierwszy jestem na forum. Niestety nie mam zbyt dużo czasu, ale czasami postaram się dodać jakiś wpis.
Od samego powstania Modern Talking jestem wierną fanką ( to już będzie ponad 25 lat ), która przy dźwiękach tej muzyki dorastała. Swoją pasją zaraziłam całą rodzinę.
Muzyka ta towarzyszy mi we wszystkich momentach życia a barwa głosu Thomasa jest po prostu niesamowita.
Bardzo cieszy mnie fakt, że Thomas coraz częściej koncertuje w Polsce.
Pozdrawiam WSZYSTKICH FAN-CLUBOWICZÓW.
Mam na imię Kasia, mieszkam w Katowicach. Po raz pierwszy jestem na forum. Niestety nie mam zbyt dużo czasu, ale czasami postaram się dodać jakiś wpis.
Od samego powstania Modern Talking jestem wierną fanką ( to już będzie ponad 25 lat ), która przy dźwiękach tej muzyki dorastała. Swoją pasją zaraziłam całą rodzinę.
Muzyka ta towarzyszy mi we wszystkich momentach życia a barwa głosu Thomasa jest po prostu niesamowita.
Bardzo cieszy mnie fakt, że Thomas coraz częściej koncertuje w Polsce.
Pozdrawiam WSZYSTKICH FAN-CLUBOWICZÓW.
- Gasolina91
Witam wszystkich.
Widać forum po koncertach Thomasa obfituje w nowych użytkowników. To miłe
Widać forum po koncertach Thomasa obfituje w nowych użytkowników. To miłe
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Witam nowych użytkowników.
Gasolina masz rację.Po koncertach przybywa nas na forum,ale nie którzy goszczą tu bardzo króciutko,dopóki żyją jeszcze atmosferą i przeżyciami z koncertu.
Trochę szkoda,że zjawiają się i szybko znikają.
Gasolina masz rację.Po koncertach przybywa nas na forum,ale nie którzy goszczą tu bardzo króciutko,dopóki żyją jeszcze atmosferą i przeżyciami z koncertu.
Trochę szkoda,że zjawiają się i szybko znikają.
-
piotras1272
Witam
Jestem Piotrek i mam 17 lat. Muzyką Modern Talking i karierą solową Thomasa interesuję się już od 2 lat.
Jestem Piotrek i mam 17 lat. Muzyką Modern Talking i karierą solową Thomasa interesuję się już od 2 lat.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Witaj Piotrek,a możesz nam w skrócie napisać jak do tego doszło,że zafascynował Cię duet Modern Talking i kariera solowa Thomasa?piotras1272 pisze:Witam
- bibigmbh
extra, mlody wilczek
witam serdecznie, ja tez interesuje sie muzyka MT od 2.......................6 lat 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- Evaalex
Czesc AnetaAnia(Aneta) pisze:Witam jest Aneta z Bytomia jestem fanką Thomasa od 98 roku. Pozdrawiam wszystkich fanów, i Tych których poznałam na koncercie w Zabrzu
Fajnie bylo Cie po wielu latach przed koncertem spotkac.
Jeszcze dobrze mam w pamienci nasze pierwsze spotkanie w Bytomiu
Dzieki z Dvd
-
mdmd72
Witam
Mam na imię Mirek i jestem z Katowic. Od lat 80-tych jestem fanem Modern Talking.
Muzyka ta towarzyszy mi w domu, na imprezach, w podróży.
Wraz z rodziną nie możemy się doczekać kolejnych koncertów Thomasa ( zwłaszcza tego w Spodku u nas w Katowicach ) a podczas ostatniego koncertu w Zabrzu było super.
Ze względu na ograniczenia czasowe jestem po raz pierwszy na forum, natomiast z informacjami jestem na bieżąco.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
Mam na imię Mirek i jestem z Katowic. Od lat 80-tych jestem fanem Modern Talking.
Muzyka ta towarzyszy mi w domu, na imprezach, w podróży.
Wraz z rodziną nie możemy się doczekać kolejnych koncertów Thomasa ( zwłaszcza tego w Spodku u nas w Katowicach ) a podczas ostatniego koncertu w Zabrzu było super.
Ze względu na ograniczenia czasowe jestem po raz pierwszy na forum, natomiast z informacjami jestem na bieżąco.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
- rut
- Evaalex
Witam na forum rodzine z Katowic ktora poznalam na koncercie w Zabzu. Do niej naleza Ante andziuch93, jej Mama ,Kasia 73 i mdmd72 ktorego mam za ojca Anety. Na koncercie byla jeszcze jej babcia.Jak szukacie na forum kogos z tych ludzi ktorych poznaliscie to tu niki monalisa8 bladyna w niebieskiej sukience, AniaAneta,tez blondyna, agua777 ( Agnieszka),nabula Kasia ktora byla z cora na koncercie, Izabela i gosia33
- CheriLady
Witam wszystkich
Po ostatnim koncercie z Zabrzu postanowiłam w końcu do Was dolączyś bo w końcu można z kimś porozmawiać o prawdziwej muzyce
Pozdrawiam wszystkich!!!
Po ostatnim koncercie z Zabrzu postanowiłam w końcu do Was dolączyś bo w końcu można z kimś porozmawiać o prawdziwej muzyce
Pozdrawiam wszystkich!!!
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa