Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: Monia82 »

Mnie się tylko właśnie o strefę Fan rozchodziło, bo to co się dzieje poza nią, średnio mnie interesuje o ile oczywiście nie ma burd, gwizdów, rzucania różnymi rzeczami, prób zakłócania koncertu. Przykro się robi, gdy tacy niewychowani ludzie przychodzą, byle się nachlać, gwiżdżą, wyzywają. To mnie boli i przeraża, że jak kogoś takiego stać i ma taką ochotę, to ten bilet kupi i będzie się tak, a nie inaczej zachowywał :(
Jak się nie da inaczej, niech wchodzą Ci, których na to stać, ale bez alkoholu (KONTROLE!) i z odpowiednim zachowaniem.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

U nas co prawda bilety nie są jeszcze takie drogie ale inni mają gorzej: http://natemat.pl/56807,bezduszny-organ ... tak-drogie
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

DM to pikuś, na Paula McCartney'a (jedno z moich marzeń) Golden Circle to 1100 zł, na idiotę Biebera 800 zł (drugie tyle za koncert i kilka minut spotkania z Bieberem).
Obrazek
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hejjj,,szykuje się rewolucja biletowa na koncertach Thomasa?że taki wątek poruszyliście? :D
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

....a odnośnie żłopania piwska na koncertach ,,to nic innego jak folklor,,większość obywateli tego wspaniałego kraju jeszcze nie obyła się w klimatach typowo koncertowych i jest trend odpustowy ,,czasu,,czasu,,,,,,,dlatego imprezy zamknięte tylko dla ścisłej liczby osób fanów będą jeszcze na topie :D :D
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Pkmodern pisze:Moniu ja tylko odpowiedziałem Ci na zadane przez Ciebie pytanie [Czemu w ogóle dopuszczono możliwość kupienia przed koncertem w Kasie biletów do strefy Fan?]. Nic dodać i nic ująć. Proste przecież.
Przeczytałem Twój post kilka razy, ze zrozumieniem, i też niestety nie dostrzegłem odpowiedzi na zadane przez Mone82 pytanie...
Pkmodern pisze:Tu nie chodzi o sprzedaż biletów do strefy Fan ale ogólnie o sprzedaż biletów na koncert.
No właśnie. A my przecież o sprzedaży biletów do strefy Fan rozmawiamy a nie o sprzedaży biletów ogólnie... Czyli jednak nie na pytanie Moni to chyba jednak była odpowiedź...
Pkmodern pisze:Moja droga, bądźmy realistami - dla organizatora liczy się tak na prawdę tylko jedno: jak największa ilość sprzedanych biletów.
To zupełnie inny temat... Chyba, że uważasz, że otwarta sprzedaż biletów do sektora Fan, również w kasach biletowych, to jest właśnie strategia organizatora na uzyskanie możliwie najlepszej sprzedaży? Jeśli tak, to ja również jestem za wyodrębnieniem jeszcze jednego, znacznie mniejszego, sektora np. exlusive fan dla członków TAFC opłacających składki i będących w koszulkach które nie będą wzbudzały żadnych wątpliwości co do tego, co my w tym sektorze robimy i nie będziemy się zastanawiać co zrobić z różami czy balonami...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Pkmodern

Malediwy pisze: Przeczytałem Twój post kilka razy, ze zrozumieniem, i też niestety nie dostrzegłem odpowiedzi na zadane przez Mone82 pytanie...
Trudno, widocznie nie rozumiesz tego co napisałem. Więcej nie będę do tego wracał.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Pkmodern pisze:Trudno, widocznie nie rozumiesz tego co napisałem. Więcej nie będę do tego wracał.
Trudno, widocznie tak napisałeś, że tylko Ty rozumiesz...:-) Natomiast ja nie napisałem, że nie rozumiem co piszesz tylko, że nie dostrzegłem, podobnie jak Monia, odpowiedzi na zadane pytanie...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Malediwy pisze:
Pkmodern pisze:Trudno, widocznie nie rozumiesz tego co napisałem. Więcej nie będę do tego wracał.
Trudno, widocznie tak napisałeś, że tylko Ty rozumiesz...:-) Natomiast ja nie napisałem, że nie rozumiem co piszesz tylko, że nie dostrzegłem, podobnie jak Monia, odpowiedzi na zadane pytanie...
Japierdziele, ludzie, i będziecie się tak przepychać do jutra?
Sprawa jest prosta jak budowa cepa - bilety do sektora FAN są najdroższe, więc organizatorowi zależy, żeby się sprzedało ich dużo - dlatego do tego sektora wchodzą również osoby, które kupią bilet przy kasie, przez neta, czy gdziekolwiek indziej, a nie tylko przez naszą stronę.
Wydzielenie z wyżej wymienionego sektora FAN kolejnej mini-strefy VIP, przeznaczonej tylko dla wtajemniczonych i zakoszulkowanych, to kolejny koszt, którego nie zwróci organizatorowi nawet podniesienie ceny "naszych" biletów o przykładowe 10zł, o których ktoś wspomniał. Zresztą, już teraz wszyscy tu zrzędzą, ze bilety coraz droższe i ludzi jeździ jakby mniej, a pomyślcie ilu by nas było, gdyby ceny jeszcze wzrosły.
Nie wiem, czego tu jeszcze nie rozumieć.
Kasa, misie, kasa!!!!!!
Ostatnio zmieniony ndz kwie 07, 2013 16:52 przez Naddel, łącznie zmieniany 1 raz.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Dziękuję Naddel - jednak są osoby rozumiejący to co napisałem.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Ja ostatecznie, dziś rano po przeczytaniu jeszcze raz załapałam ostatecznie, więc siedzę cicho.
Naddel, aleś bojowa :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Monia82 pisze: Naddel, aleś bojowa :lol:

Heh, wiesz, Monia, bo nie lubię takiego produkowania postów i dywagacji na tematy, na które z oczywistych, finansowych względów nie mamy wpływu.
Możemy tu sobie jeszcze przez 3 strony wnioskować o zamknięty sektor itp. itd., ale i tak nic z tego nie wyniknie, dopóki organizatorowi nie będzie się to opłacało.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Malediwy pisze:Jeśli tak, to ja również jestem za wyodrębnieniem jeszcze jednego, znacznie mniejszego, sektora np. exlusive fan dla członków TAFC opłacających składki i będących w koszulkach które nie będą wzbudzały żadnych wątpliwości co do tego, co my w tym sektorze robimy i nie będziemy się zastanawiać co zrobić z różami czy balonami...
Niestety jedyną jak do tej pory atrakcją jaką tak naprawdę członkowie Thomas Anders Fanklub Polska wyłącznie mają to możliwość bezpośredniego spotkania się z Thomasem przed koncertem i zrobienie sobie z nim zdjęcia. Jakiekolwiek ekstra sektory Fan z sektora Fan raczej nie będą możliwe do zrealizowania, chyba że organizator na takowe się zdecyduje. Zapytamy o to i ile ewentualnie by to kosztowało jeśli była by taka możliwość.

Zostaje jeszcze coroczne spotkanie Thomasa z fanami z całego świata na Fanday w Koblencji - tam mamy wszystko w jednym - bezpośrednie spotkanie, zdjęcie, miła atmosfera i koncert wśród kulturalnych fanów. Z jednym ale - to też kosztuje... ale co się nie robi dla swojego Idola?
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pkmodern pisze:Zostaje jeszcze coroczne spotkanie Thomasa z fanami z całego świata na Fanday w Koblencji - tam mamy wszystko w jednym - bezpośrednie spotkanie, zdjęcie, miła atmosfera i koncert wśród kulturalnych fanów. Z jednym ale - to też kosztuje... ale co się nie robi dla swojego Idola?
Prawda,cała prawda,bo w Koblencji nie ma osób przypadkowych.Są tylko wierni fani Thomasa i takiej atmosfery jak na fan day nie ma na żadnym koncercie.No cóż ja wolę jechać do Koblenz niż zaliczyć trasę koncertową w Polsce,gdzie codziennie jest taki sam występ.Koszty są porównywalne,ale atrakcje na fan day wyjątkowe :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Pkmodern pisze:
Zostaje jeszcze coroczne spotkanie Thomasa z fanami z całego świata na Fanday w Koblencji - tam mamy wszystko w jednym - bezpośrednie spotkanie, zdjęcie, miła atmosfera i koncert wśród kulturalnych fanów. Z jednym ale - to też kosztuje... ale co się nie robi dla swojego Idola?
Piotrk, daje Tobie swieto rayje. Ja jezdze na spotkania juz on 1991 roku. Zawsze jest piekna atmoswera. Rzeby na spotkanie modz jechac musze odkladac pieniadze. Z norlalnej wyplaty nie zdolam tego zaplacic. Stale koszty utrzymania biora mi polowe wyplaty.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

michal.czeslaw pisze:
Pkmodern pisze:Zostaje jeszcze coroczne spotkanie Thomasa z fanami z całego świata na Fanday w Koblencji - tam mamy wszystko w jednym - bezpośrednie spotkanie, zdjęcie, miła atmosfera i koncert wśród kulturalnych fanów. Z jednym ale - to też kosztuje... ale co się nie robi dla swojego Idola?
Prawda,cała prawda,bo w Koblencji nie ma osób przypadkowych.Są tylko wierni fani Thomasa i takiej atmosfery jak na fan day nie ma na żadnym koncercie.No cóż ja wolę jechać do Koblenz niż zaliczyć trasę koncertową w Polsce,gdzie codziennie jest taki sam występ.Koszty są porównywalne,ale atrakcje na fan day wyjątkowe :D

Pani Małgosiu, na trasie koncertowej też się bardzo fajnie bawiliśmy, mimo słuchania 4 dni pod rząd tego samego - nikt z nas nie czuł się znudzony :) W zamian mieliśmy mozliwość podziwiania Thomasa przez kilka dni, to było niemal jak jakiś urlop z Nim czy coś :) I proszę mi wierzyć, po Warszawie, następnego dnia tak bardzo czegoś brakowało.........
Na FanDay nie wszyscy - mimo przeogromnych chęci - mogą się wybrać z różnych przyczyn, aczkolwiek na kolejny FD mam zamiar jechać.
Ale możliwość oglądania i słuchania Thomasa na koncertach w Polsce - choćby po kilka dni z rzędu - to też niesamowite przeżycie dla fanów! :)
ODPOWIEDZ