A ja w sumie mam możliwość kupienia biletu i dojazdu na zielonogórski koncert, ale nie widzę takiej potrzeby. Byłem już na 2 koncertach, dobrze się bawiłem. Ale też widziałem niestety, jak przysłowiowa "sodowa" uderza ludziom po osiągnięciu sukcesu i spełnieniu marzeń. Ja już nie chcę więcej na to patrzeć, dlatego daruję sobie. Mam nadzieję, że chociaż Tobie kauruus po udanym koncercie nie odbije i zachowasz zdrowy rozsądek. Bo właśnie takich ludzi cenię wśród fanów tegoż artysty
Thomas Anders w Kielcach
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Re: Thomas Anders w Kielcach
Do RMF-u... hmmmm, no to może wspomną 
A ja w sumie mam możliwość kupienia biletu i dojazdu na zielonogórski koncert, ale nie widzę takiej potrzeby. Byłem już na 2 koncertach, dobrze się bawiłem. Ale też widziałem niestety, jak przysłowiowa "sodowa" uderza ludziom po osiągnięciu sukcesu i spełnieniu marzeń. Ja już nie chcę więcej na to patrzeć, dlatego daruję sobie. Mam nadzieję, że chociaż Tobie kauruus po udanym koncercie nie odbije i zachowasz zdrowy rozsądek. Bo właśnie takich ludzi cenię wśród fanów tegoż artysty
- karuus
Oba koncerty z Kielc wspominam, jako zdecydowanie udane... Było naprawdę świetnie.!
Niektórym udało się spełnić swoje marzenia, spotkać bezpośrednio Thomasa etc.
A co rozumiesz przez pojęcie "zdrowy rozsądek".?
You can win if you want.!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Mam wrażenie, że po Kieleckich koncertach co niektóre osoby "wymieniły" sobie znajomych. Ci "lepsi" (tj więcej udzielający się nt Thomasa) są teraz bliscy, a Ci co mniej się udzielają, zeszli na plan dalszy.karuus pisze:Oba koncerty z Kielc wspominam, jako zdecydowanie udane... Było naprawdę świetnie.!Niektórym udało się spełnić swoje marzenia, spotkać bezpośrednio Thomasa etc.
Ostatnio zmieniony śr lis 17, 2010 20:57 przez usunięte konto #1786, łącznie zmieniany 1 raz.
- karuus
Nie bardzo wiem o czym mówisz, być może dlatego, że posługujesz się cały czas ogólnikami. Osobiscie nie odczułam żeby ktokolwiek z grona fanów tak się zmienił..
Doceńmy udaną zabaw w Kielcach i na równie dobrą liczmy w Zielonej Górze
Doceńmy udaną zabaw w Kielcach i na równie dobrą liczmy w Zielonej Górze
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Nie wiesz o czym mówię... spoko, nie drążmy w takim razie tego. Wg mnie wydajesz się spoko fanką, piszesz z sensem i nie floodujesz a ja to na serio doceniam u forumowiczów (sam prowadzę jedno forum tematyczne, więc jakieś doświadczenie mam
).
Pewnie że doceniam zabawę w Kielcach, były w końcu momenty, które miło wspominam. Poznałem sporo fajnych ludzi, fanek, więc to już coś
Pewnie że doceniam zabawę w Kielcach, były w końcu momenty, które miło wspominam. Poznałem sporo fajnych ludzi, fanek, więc to już coś
- karuus
I to się liczy.. dobra zabawa w dobrym gronie 
Dzięki, za uznanie. Piszę po prostu to co myślę i już
A tak na marginesie, byłeś na obu koncertach w Kielcach.?;>
Dzięki, za uznanie. Piszę po prostu to co myślę i już
A tak na marginesie, byłeś na obu koncertach w Kielcach.?;>
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Nie, byłem tylko na sobotnim 
- karuus
Yhym, rozumiem. Teoretycznie też miałam być tylko na Sobotnim
jednak udało mi się i byłam również w Niedzielę.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Sobota mi wystarczyła, tym bardziej że w niedzielę (po raz ostatni w tym roku) wybrałem się z kumplem do niego na działkę pod Bydgoszczą 
Ale, jeśli Thomas wystąpi gdzieś bliżej Bydzi (nawet na tym wybrzeżu), to nie wykluczam pojawienia się na jego koncercie. Ale z pewnością nie będę się pchał pod scenę, tylko stanę gdzieś w tle ukryty, także mało kto mnie zobaczy
Ale, jeśli Thomas wystąpi gdzieś bliżej Bydzi (nawet na tym wybrzeżu), to nie wykluczam pojawienia się na jego koncercie. Ale z pewnością nie będę się pchał pod scenę, tylko stanę gdzieś w tle ukryty, także mało kto mnie zobaczy
- maria MT
Jestem pod ogromnym wrażeniem po obejrzeniu wszystkich relacji z koncertu w Kielcach. Ale muszę przyznać, że ostatni jest rewelacyjny. Nareszcie wszystkie "Maryśki" są zadowolone. Ja również
Jednak niedzielny taniec Marii Magdaleny to "mistrzostwo świata". Zatańczyć z Thomasem to marzenie chyba wszystkich Jego fanek. A Tobie Magdaleno się udało. Wielkie gratulacje.
Bardzo dziękuję za ten filmik. To pamiątka na całe życie. Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo dziękuję za ten filmik. To pamiątka na całe życie. Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam Maria
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Normalnie nie mogę
Dzięki wam za ten filmik! Jest świetny!
Kocham was wszystkich
Dzięki wam za ten filmik! Jest świetny!
Kocham was wszystkich
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Nie prawdaHusku pisze:Kocham was wszystkich
Ale filmik na serio świetny, na szczęście mnie na żadnym z nich nie ma i CAŁE szczęście
Zresztą, widziałem jak fotograf kombinował, żeby moja gęba nie pojawiła się na żadnej fotce ani filmie, choć w pewnym momencie niestety zaspał i znajduję się na jednym zdjęciu... cóż za niedopatrzenie
-
nado
Tak Kielce były fantastic. Do bydzia - nie mogę wysłać ci wiadomości , jesteś zablokowany.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Blokada tymczasowo zdjęta, możesz pisać na PWnado pisze:Tak Kielce były fantastic. Do bydzia - nie mogę wysłać ci wiadomości , jesteś zablokowany.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Dziękuję bardzo za miłe słowa!!!maria MT pisze:Jestem pod ogromnym wrażeniem po obejrzeniu wszystkich relacji z koncertu w Kielcach. Ale muszę przyznać, że ostatni jest rewelacyjny. Nareszcie wszystkie "Maryśki" są zadowolone. Ja równieżJednak niedzielny taniec Marii Magdaleny to "mistrzostwo świata". Zatańczyć z Thomasem to marzenie chyba wszystkich Jego fanek. A Tobie Magdaleno się udało. Wielkie gratulacje.
Relacja jest po prostu rewelacyjna. Robi wrażenie. Oglądam ją cały czas i nie mam dość.
Brak słów by opisać to szczęście
I zgadzam się w 100% to jest pamiątka na całe życie!!!
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie "Maryśki"
Pozdrawiam M.
- ewel...
bardzo fajna relacja, na pierwszej części uśmiałam się po pachy
i nie wiem czy ktoś jeszcze zauważył ale to, że dziewczyny z "paszportami" weszły na scenę to chyba zasługa Roba ( chyba że to było w planach)
. Niemniej jednak wszystkie części są świetne i wielkie dzięki za wspomnienia 
" So much, my tears remember,... "
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D