Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: usunięte konto #1786 »

Do RMF-u... hmmmm, no to może wspomną :)

A ja w sumie mam możliwość kupienia biletu i dojazdu na zielonogórski koncert, ale nie widzę takiej potrzeby. Byłem już na 2 koncertach, dobrze się bawiłem. Ale też widziałem niestety, jak przysłowiowa "sodowa" uderza ludziom po osiągnięciu sukcesu i spełnieniu marzeń. Ja już nie chcę więcej na to patrzeć, dlatego daruję sobie. Mam nadzieję, że chociaż Tobie kauruus po udanym koncercie nie odbije i zachowasz zdrowy rozsądek. Bo właśnie takich ludzi cenię wśród fanów tegoż artysty 8)
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Oba koncerty z Kielc wspominam, jako zdecydowanie udane... Było naprawdę świetnie.! :) Niektórym udało się spełnić swoje marzenia, spotkać bezpośrednio Thomasa etc.
A co rozumiesz przez pojęcie "zdrowy rozsądek".?
You can win if you want.!
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

karuus pisze:Oba koncerty z Kielc wspominam, jako zdecydowanie udane... Było naprawdę świetnie.! :) Niektórym udało się spełnić swoje marzenia, spotkać bezpośrednio Thomasa etc.
A co rozumiesz przez pojęcie "zdrowy rozsądek".?
Mam wrażenie, że po Kieleckich koncertach co niektóre osoby "wymieniły" sobie znajomych. Ci "lepsi" (tj więcej udzielający się nt Thomasa) są teraz bliscy, a Ci co mniej się udzielają, zeszli na plan dalszy. :? Ale koncert był i to najważniejsze, co prawda nic nowego nie wniósł on do mojego życia, lecz mimo wszystko fajnie było poznać Kielce :wink:
Ostatnio zmieniony śr lis 17, 2010 20:57 przez usunięte konto #1786, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
karuus

Nie bardzo wiem o czym mówisz, być może dlatego, że posługujesz się cały czas ogólnikami. Osobiscie nie odczułam żeby ktokolwiek z grona fanów tak się zmienił..
Doceńmy udaną zabaw w Kielcach i na równie dobrą liczmy w Zielonej Górze :)
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Nie wiesz o czym mówię... spoko, nie drążmy w takim razie tego. Wg mnie wydajesz się spoko fanką, piszesz z sensem i nie floodujesz a ja to na serio doceniam u forumowiczów (sam prowadzę jedno forum tematyczne, więc jakieś doświadczenie mam :wink:).

Pewnie że doceniam zabawę w Kielcach, były w końcu momenty, które miło wspominam. Poznałem sporo fajnych ludzi, fanek, więc to już coś :D
Awatar użytkownika
karuus

I to się liczy.. dobra zabawa w dobrym gronie ;)
Dzięki, za uznanie. Piszę po prostu to co myślę i już ;)
A tak na marginesie, byłeś na obu koncertach w Kielcach.?;>
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Nie, byłem tylko na sobotnim :wink:
Awatar użytkownika
karuus

Yhym, rozumiem. Teoretycznie też miałam być tylko na Sobotnim ;) jednak udało mi się i byłam również w Niedzielę.
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Sobota mi wystarczyła, tym bardziej że w niedzielę (po raz ostatni w tym roku) wybrałem się z kumplem do niego na działkę pod Bydgoszczą :wink:

Ale, jeśli Thomas wystąpi gdzieś bliżej Bydzi (nawet na tym wybrzeżu), to nie wykluczam pojawienia się na jego koncercie. Ale z pewnością nie będę się pchał pod scenę, tylko stanę gdzieś w tle ukryty, także mało kto mnie zobaczy :wink:
Awatar użytkownika
maria MT

Post autor: maria MT »

Jestem pod ogromnym wrażeniem po obejrzeniu wszystkich relacji z koncertu w Kielcach. Ale muszę przyznać, że ostatni jest rewelacyjny. Nareszcie wszystkie "Maryśki" są zadowolone. Ja również :wink: Jednak niedzielny taniec Marii Magdaleny to "mistrzostwo świata". Zatańczyć z Thomasem to marzenie chyba wszystkich Jego fanek. A Tobie Magdaleno się udało. Wielkie gratulacje.
Bardzo dziękuję za ten filmik. To pamiątka na całe życie. Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam Maria
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Normalnie nie mogę :lol:
Dzięki wam za ten filmik! Jest świetny!
Kocham was wszystkich :D
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Husku pisze:Kocham was wszystkich :D
Nie prawda :!: Mnie na pewno nie kochasz :wink:

Ale filmik na serio świetny, na szczęście mnie na żadnym z nich nie ma i CAŁE szczęście :!:

Zresztą, widziałem jak fotograf kombinował, żeby moja gęba nie pojawiła się na żadnej fotce ani filmie, choć w pewnym momencie niestety zaspał i znajduję się na jednym zdjęciu... cóż za niedopatrzenie :P :?
nado

Post autor: nado »

Tak Kielce były fantastic. Do bydzia - nie mogę wysłać ci wiadomości , jesteś zablokowany.
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

nado pisze:Tak Kielce były fantastic. Do bydzia - nie mogę wysłać ci wiadomości , jesteś zablokowany.
Blokada tymczasowo zdjęta, możesz pisać na PW :wink:
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

maria MT pisze:Jestem pod ogromnym wrażeniem po obejrzeniu wszystkich relacji z koncertu w Kielcach. Ale muszę przyznać, że ostatni jest rewelacyjny. Nareszcie wszystkie "Maryśki" są zadowolone. Ja również :wink: Jednak niedzielny taniec Marii Magdaleny to "mistrzostwo świata". Zatańczyć z Thomasem to marzenie chyba wszystkich Jego fanek. A Tobie Magdaleno się udało. Wielkie gratulacje.
Bardzo dziękuję za ten filmik. To pamiątka na całe życie. Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję bardzo za miłe słowa!!! :)
Relacja jest po prostu rewelacyjna. Robi wrażenie. Oglądam ją cały czas i nie mam dość. :)
Brak słów by opisać to szczęście :D
I zgadzam się w 100% to jest pamiątka na całe życie!!! :)

Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie "Maryśki" :) i autora relacji oczywiście ;)
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

bardzo fajna relacja, na pierwszej części uśmiałam się po pachy :) i nie wiem czy ktoś jeszcze zauważył ale to, że dziewczyny z "paszportami" weszły na scenę to chyba zasługa Roba ( chyba że to było w planach) ;). Niemniej jednak wszystkie części są świetne i wielkie dzięki za wspomnienia :)
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
ODPOWIEDZ