Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
agata_00000

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: agata_00000 »

Niestety nie będzie mnie na żadnym z 3 koncertów Thomasa, ale sama jestem właśnie ciekawa, na jaki prezent urodzinowy zdecyduje się zarząd Fan Clubu. Tyle przecież padło propozycji.. ;)
` Witchqueen of Eldorado...
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Post autor: tomi_ldz »

Mam pytanko-będę po raz pierwszy na koncercie T.Andersa,czy już wiadomo ile sprzedano biletów?Będzie pełna hala?
Otwarcie kas jest o 16?
Z niecierpliwością oczekuję 16.II :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

A ja mam pytanie odnośnie bycia wcześniej, czy organizujemy (dla chętnych i mających możliwość przyjechania sporo wcześniej) i wchodzimy razem? Pytam, bo muszę sobie różne rzeczy poorganizować, kumpeli (będzie u mnie nocować przez 3 dni z moimi kotami) powiedzieć co i jak i nie wiem o której do Łodzi przyjechać...
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Info o wejściu roześlemy do wszystkich co zamówili bilety za dzień, dwa.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Post autor: tomi_ldz »

Czy ktoś ma do sprzedania(taniej) bilety na sb koncert,a nie może być na koncercie?Chce załatwić dla znajomych. :)
Prosze o wiad na priv!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

A ja dziś o mało nie pozbawiłam się przyjemności bawienia się z wami na koncertach <bezradny>
Byłam na łyżwach dzisiaj, coś nie wyszło i żebrami (zamiast ręką) wyhamowałam na bandzie <młotek> Szczęśliwie nic nie złamane/pęknięte jedynie obite i bolesne przy schylaniu się i opieraniu o coś tą stroną, przy oddychaniu nic nie boli.
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Monia82 pisze:A ja dziś o mało nie pozbawiłam się przyjemności bawienia się z wami na koncertach <bezradny>
Byłam na łyżwach dzisiaj, coś nie wyszło i żebrami (zamiast ręką) wyhamowałam na bandzie <młotek> Szczęśliwie nic nie złamane/pęknięte jedynie obite i bolesne przy schylaniu się i opieraniu o coś tą stroną, przy oddychaniu nic nie boli.
Raaaany, uważaj na siebie!!!! Ogólnie, Kochani, może wstrzymajcie się od różnych sportów do czasu koncertu ;p Bo coś jakiś pech krąży wokół koncertu: a to psują się samochody :cry: a to łamią się nogi :cry: Tak więc uważajcie na siebie, bo super by było spotkać się z Wami wszystkimi!!! :D
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Witam.
Mam pytanie,bo cały czas szukam regulaminu spotkanie z Thomasem,żeby zrobić sobie zdjęcie i autograf?Napisałam e-maila do http://thomas-anders.com.pl/akt/ , żeby się zapisać do fanklubu i cierpliwie czekam ;)
Rzadko tu bywam i przepraszam,że robię gafy pisząc czasem nie na temat w rubrykach i dostaję ochrzany sorki jeszcze raz,ale ja naprawdę tu rzadko bywam i dlatego nie ogarniam forum,a uwielbiam Thomasa tak jak Wy od 98 roku i czytam Wasze posty :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Na odpowiedź pewnie trochę poczekasz, bo Patryk (szef TAFC) wyjechał na miesiąc na urlop we wtorek :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Dziękuje za odpowiedz no to trochę poczekam,ale mam nadzieję,że mi odpiszę,bo chcę się zapisać do fanklubu,pozdrawiam serdecznie :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aleksandra227 pisze:Witam.
Mam pytanie,bo cały czas szukam regulaminu spotkanie z Thomasem,żeby zrobić sobie zdjęcie i autograf?Napisałam e-maila do http://thomas-anders.com.pl/akt/ , żeby się zapisać do fanklubu i cierpliwie czekam ;)
Rzadko tu bywam i przepraszam,że robię gafy pisząc czasem nie na temat w rubrykach i dostaję ochrzany sorki jeszcze raz,ale ja naprawdę tu rzadko bywam i dlatego nie ogarniam forum,a uwielbiam Thomasa tak jak Wy od 98 roku i czytam Wasze posty :)
Ola, mam nadzieję, że już w kwietniu, jak Patryk wróci, będziesz członkiem naszej FanClubowej Rodzinki! Są tu naprawdę wspaniali ludzie, których łączy ta sama pasja :) Zachęcam też do częstszych odwiedzin na Forum! Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Postaram się często bywać tu,domyślam się,że jesteście zgraną i miłą rodzinką Fan Clubową pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Tak mi się odnośnie Gdańska przypomniało...
Pomijając już kwestie balonów, które jak zwykle latały nie tam gdzie trzeba... Rozdawaliśmy kartki z instrukcjami obsługi na akcję FAN.
Inteligenci po lewej stronie sceny wzięli stos kartek i rzucili do tyłu.
Podobna sytuacja miała się z różami.

Zastanawiam się czasem, czy faktycznie do strefy Fan trafiają tylko prawdziwi fani...
Obrazek
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Monia82 pisze:Tak mi się odnośnie Gdańska przypomniało...
Pomijając już kwestie balonów, które jak zwykle latały nie tam gdzie trzeba... Rozdawaliśmy kartki z instrukcjami obsługi na akcję FAN.
Inteligenci po lewej stronie sceny wzięli stos kartek i rzucili do tyłu.
Podobna sytuacja miała się z różami.

Zastanawiam się czasem, czy faktycznie do strefy Fan trafiają tylko prawdziwi fani...
Monia wiesz jak jest tylu fanów co jest w strefie na koncertach to raczej nie ma wpisanych to są zazwyczaj ich znajomi ,znajomi znajomych i tych znajomych znajomi i tak to póżniej jest alkoholu też niby nie wolno wnosić a na końcu widzisz ile butelek leży na parkiecie a myśle gdyby każdy zarejestrowany fan mogł zakupić tylko 1 czy 2 bilery było by inaczej ale nie my o tym decydujemy pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

siara1971 pisze: a myśle gdyby każdy zarejestrowany fan mogł zakupić tylko 1 czy 2 bilery było by inaczej ale nie my o tym decydujemy pozdrawiam :D

Ooooj tak, zdecydowanie też tak myślę!! Obiema rękami podpisałabym się pod ograniczeniem liczby zakupionych biletów do naszej strefy.
Tylko pewnie problemem jak zawsze są pieniądze - fan klub nie jest aż tak znowu liczny, nigdy na koncercie nie ma nas w komplecie, gdyby jeszcze można było zabrać tylko jedną czy dwie osoby ze sobą, to nagle okazałoby się, że nie ma po co odgradzać tej strefy i generować kosztów, bo jest nas w niej garstka :-/
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Naddel ja rozumiem że problemem są peniądze a raczej ich brak i dlatego jest tak jak jest i nic nie zrobimy musimy to akceptować pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ