Koncerty - kwestie organizacyjne
- agata_00000
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
Niestety nie będzie mnie na żadnym z 3 koncertów Thomasa, ale sama jestem właśnie ciekawa, na jaki prezent urodzinowy zdecyduje się zarząd Fan Clubu. Tyle przecież padło propozycji.. 
` Witchqueen of Eldorado...
- tomi_ldz
Mam pytanko-będę po raz pierwszy na koncercie T.Andersa,czy już wiadomo ile sprzedano biletów?Będzie pełna hala?
Otwarcie kas jest o 16?
Z niecierpliwością oczekuję 16.II
Otwarcie kas jest o 16?
Z niecierpliwością oczekuję 16.II
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A ja mam pytanie odnośnie bycia wcześniej, czy organizujemy (dla chętnych i mających możliwość przyjechania sporo wcześniej) i wchodzimy razem? Pytam, bo muszę sobie różne rzeczy poorganizować, kumpeli (będzie u mnie nocować przez 3 dni z moimi kotami) powiedzieć co i jak i nie wiem o której do Łodzi przyjechać...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Info o wejściu roześlemy do wszystkich co zamówili bilety za dzień, dwa.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- tomi_ldz
Czy ktoś ma do sprzedania(taniej) bilety na sb koncert,a nie może być na koncercie?Chce załatwić dla znajomych. 
Prosze o wiad na priv!
Prosze o wiad na priv!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A ja dziś o mało nie pozbawiłam się przyjemności bawienia się z wami na koncertach
Byłam na łyżwach dzisiaj, coś nie wyszło i żebrami (zamiast ręką) wyhamowałam na bandzie
Szczęśliwie nic nie złamane/pęknięte jedynie obite i bolesne przy schylaniu się i opieraniu o coś tą stroną, przy oddychaniu nic nie boli.
Byłam na łyżwach dzisiaj, coś nie wyszło i żebrami (zamiast ręką) wyhamowałam na bandzie
- JoannaIzabella
Raaaany, uważaj na siebie!!!! Ogólnie, Kochani, może wstrzymajcie się od różnych sportów do czasu koncertu ;p Bo coś jakiś pech krąży wokół koncertu: a to psują się samochodyMonia82 pisze:A ja dziś o mało nie pozbawiłam się przyjemności bawienia się z wami na koncertach![]()
Byłam na łyżwach dzisiaj, coś nie wyszło i żebrami (zamiast ręką) wyhamowałam na bandzieSzczęśliwie nic nie złamane/pęknięte jedynie obite i bolesne przy schylaniu się i opieraniu o coś tą stroną, przy oddychaniu nic nie boli.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witam.
Mam pytanie,bo cały czas szukam regulaminu spotkanie z Thomasem,żeby zrobić sobie zdjęcie i autograf?Napisałam e-maila do http://thomas-anders.com.pl/akt/ , żeby się zapisać do fanklubu i cierpliwie czekam
Rzadko tu bywam i przepraszam,że robię gafy pisząc czasem nie na temat w rubrykach i dostaję ochrzany sorki jeszcze raz,ale ja naprawdę tu rzadko bywam i dlatego nie ogarniam forum,a uwielbiam Thomasa tak jak Wy od 98 roku i czytam Wasze posty
Mam pytanie,bo cały czas szukam regulaminu spotkanie z Thomasem,żeby zrobić sobie zdjęcie i autograf?Napisałam e-maila do http://thomas-anders.com.pl/akt/ , żeby się zapisać do fanklubu i cierpliwie czekam
Rzadko tu bywam i przepraszam,że robię gafy pisząc czasem nie na temat w rubrykach i dostaję ochrzany sorki jeszcze raz,ale ja naprawdę tu rzadko bywam i dlatego nie ogarniam forum,a uwielbiam Thomasa tak jak Wy od 98 roku i czytam Wasze posty
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Na odpowiedź pewnie trochę poczekasz, bo Patryk (szef TAFC) wyjechał na miesiąc na urlop we wtorek 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Dziękuje za odpowiedz no to trochę poczekam,ale mam nadzieję,że mi odpiszę,bo chcę się zapisać do fanklubu,pozdrawiam serdecznie 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- JoannaIzabella
Ola, mam nadzieję, że już w kwietniu, jak Patryk wróci, będziesz członkiem naszej FanClubowej Rodzinki! Są tu naprawdę wspaniali ludzie, których łączy ta sama pasjaaleksandra227 pisze:Witam.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Postaram się często bywać tu,domyślam się,że jesteście zgraną i miłą rodzinką Fan Clubową pozdrawiam.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Tak mi się odnośnie Gdańska przypomniało...
Pomijając już kwestie balonów, które jak zwykle latały nie tam gdzie trzeba... Rozdawaliśmy kartki z instrukcjami obsługi na akcję FAN.
Inteligenci po lewej stronie sceny wzięli stos kartek i rzucili do tyłu.
Podobna sytuacja miała się z różami.
Zastanawiam się czasem, czy faktycznie do strefy Fan trafiają tylko prawdziwi fani...
Pomijając już kwestie balonów, które jak zwykle latały nie tam gdzie trzeba... Rozdawaliśmy kartki z instrukcjami obsługi na akcję FAN.
Zastanawiam się czasem, czy faktycznie do strefy Fan trafiają tylko prawdziwi fani...
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Monia wiesz jak jest tylu fanów co jest w strefie na koncertach to raczej nie ma wpisanych to są zazwyczaj ich znajomi ,znajomi znajomych i tych znajomych znajomi i tak to póżniej jest alkoholu też niby nie wolno wnosić a na końcu widzisz ile butelek leży na parkiecie a myśle gdyby każdy zarejestrowany fan mogł zakupić tylko 1 czy 2 bilery było by inaczej ale nie my o tym decydujemy pozdrawiamMonia82 pisze:Tak mi się odnośnie Gdańska przypomniało...
- Naddel
- Członek TAFC Polska
siara1971 pisze: a myśle gdyby każdy zarejestrowany fan mogł zakupić tylko 1 czy 2 bilery było by inaczej ale nie my o tym decydujemy pozdrawiam
Ooooj tak, zdecydowanie też tak myślę!! Obiema rękami podpisałabym się pod ograniczeniem liczby zakupionych biletów do naszej strefy.
Tylko pewnie problemem jak zawsze są pieniądze - fan klub nie jest aż tak znowu liczny, nigdy na koncercie nie ma nas w komplecie, gdyby jeszcze można było zabrać tylko jedną czy dwie osoby ze sobą, to nagle okazałoby się, że nie ma po co odgradzać tej strefy i generować kosztów, bo jest nas w niej garstka :-/
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Naddel ja rozumiem że problemem są peniądze a raczej ich brak i dlatego jest tak jak jest i nic nie zrobimy musimy to akceptować pozdrawiam