Jestem za. Jest nas sporo, więc składka nie będzie niszcząca dla kieszenisucharyba pisze:Wyczytałam na stronie MT w jednym z artykułów że Thomas w Rosji zamawiał francuskiego szampana. Jeśli chodzi o rodzaj szampana to w zależności do jakiego dania i pory dniaCeny nie są małe bo w miarę dobry szampan jest od 200 zł wzwyż.
Myślę też nad kosztami i czy nie możemy razem się zrzucić? Jest nas dość sporo, choćby Ci którzy wybierają się na koncert. Myślę że nie było by dużo gdybyśmy razem połączyli siły. I dla nas samych było by fajnie wiedzieć że dorzuciliśmy się do tegoJaka by nie była ta niespodzianka najważniejsza jest pamięć i gest
Koncerty - kwestie organizacyjne
- JoannaIzabella
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Zarządzik czyta i analizuje Wasze pomysły. Postawiliśmy na Łódź z wiadomych względów - SOBOTA!!!
Słyszałem opinie że oni -Niemcy nie lubią gdy życzenia składa się przed urodzinami!
Słyszałem opinie że oni -Niemcy nie lubią gdy życzenia składa się przed urodzinami!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Patryk,więc trzeba by kiedyś zorganizować koncert w dzień urodzin Thomasa 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Jestem za
Na koncert pójść we własne urodziny (również jestem z 1 marca). W przyszłym roku będzie to sobota, więc czemu nie?
- JoannaIzabella
Taaaak.... No fajnie pofantazjować
ale reasumując: jaka decyzja? Akcentujemy jakoś tylko Walentynki czy urodziny też? Czas biegnie.....
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Urodziny jak najbardziej też. Będzie to miły gest od fanów, a że przed czasem? Później nie będzie okazji.JoannaIzabella pisze:Taaaak.... No fajnie pofantazjowaćale reasumując: jaka decyzja? Akcentujemy jakoś tylko Walentynki czy urodziny też? Czas biegnie.....
Don’t Give Up!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No to 2 torty będą wtedy potrzebneMonia82 pisze:Jestem zaNa koncert pójść we własne urodziny (również jestem z 1 marca). W przyszłym roku będzie to sobota, więc czemu nie?
Patryk pisze o Łodzi.JoannaIzabella pisze:Taaaak.... No fajnie pofantazjowaćale reasumując: jaka decyzja? Akcentujemy jakoś tylko Walentynki czy urodziny też? Czas biegnie.....
- Monia82
- Członek TAFC Polska
E tam dwa torty
To Thomas jest gwiazdą, a ja tylko mam tego samego dnia urodziny co on
Życzenia są dla mnie ważne, a nie torty, prezenty, chociaż te ostatnie lubię dostawać jak chyba każdy 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
A Gdańsk? Tylko, że wtedy będzie z kolei po czasie...DorkaWawa pisze:Urodziny jak najbardziej też. Będzie to miły gest od fanów, a że przed czasem? Później nie będzie okazji.JoannaIzabella pisze:Taaaak.... No fajnie pofantazjowaćale reasumując: jaka decyzja? Akcentujemy jakoś tylko Walentynki czy urodziny też? Czas biegnie.....
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hejjj.........jeszcze trochę i będziemy zmuszeni powołać komisje od prezentów Thomas owych,albo jakieś referendum ogólno -fanowe,podsumowując
tak jak Patryk napisał,Zarząd czyta i intensywnie myśli, i na pewno będzie wszystko jak zawsze dopięte,jest nas spora grupa to można się złożyć na coś,płatności drogą elektroniczną na konto Fanklubu expresem,więc nie ma bólu.Generalnie chodzi nam wszystkim żeby Thomas wiedział że jesteśmy fanami a nie tylko biernymi słuchaczami,liczy się gest i pamięć,prezenty to On ma olllaaa,laaaa.YMHYMS

That's the only thing i really know.......
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hejjj 2 sprawy ....1)poszukuje noclegu w Łodzi,niedroga z możliwością zaparkowania,i ludzkie warunki a nie jakaś spelunka :2)Jeżeli jest ktoś z Fanclubowiczów kto ma problem z dotarciem na te dwa koncerty Łódź i Bydgoszcz,z rejonu Grodziska MAZ.,ŻYRARDOWA,Warszawy to mam 2 miejsca.
That's the only thing i really know.......
- JoannaIzabella
atlantyda ;o) pisze:No oczywiste,że nie będzie kroił tortu na scenie.Otworzenie szampana i napicie się na scenie uważam za nie zbyt dobry pomysł,zaraz pojawią się komentarze,że Thomas Anders chlał alkochol podczas koncertu.Chyba nie chcemy czegoś takiego.
Hmmmmmm.....
- JoannaIzabella
aragorn pisze:hejjj 2 sprawy ....1)poszukuje noclegu w Łodzi,niedroga z możliwością zaparkowania,i ludzkie warunki a nie jakaś spelunka :2)Jeżeli jest ktoś z Fanclubowiczów kto ma problem z dotarciem na te dwa koncerty Łódź i Bydgoszcz,z rejonu Grodziska MAZ.,ŻYRARDOWA,Warszawy to mam 2 miejsca.
Ja na przykład zarezerwowałam nocleg w Hotelu Relaks na Piotrkowskiej, "rzut beretem" od Klubu z afterparty. Tu jest link: http://www.hotelikrelax.pl/cennik.php Zaparkować można pewnie w jakiejś bocznej ulicy, blisko.
Albo Hotel Ibis - ok.125zł za noc, Al.Piłsudskiego i raczej bez problemu z parkowaniem.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
A ja mam tylko taką prośbę: jak będzie coś organizowane, to żeby to było w Łodzi. Wiem, że wiele z Was jedzie też na drugi koncert do Bydgoszczy,
a ja (i może jeszcze kilka osób też) będę tylko w Łodzi, a chciałabym uczestniczyć w walentynko-urodzinkach!
Pozdrawiam ciepło,
a ja (i może jeszcze kilka osób też) będę tylko w Łodzi, a chciałabym uczestniczyć w walentynko-urodzinkach!
Pozdrawiam ciepło,
Don’t Give Up!
- michal.czeslaw
Fani,którzy będą tylko w Bydgoszczy też by chcieli być na tej imprezceDorkaWawa pisze:a ja (i może jeszcze kilka osób też) będę tylko w Łodzi, a chciałabym uczestniczyć w walentynko-urodzinkach!
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Ups...michal.czeslaw, o tym nie pomyślałam. No to cóż, będzie tak, jak postanowi Zarząd. 
Don’t Give Up!