Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: JoannaIzabella »

sucharyba pisze:Wyczytałam na stronie MT w jednym z artykułów że Thomas w Rosji zamawiał francuskiego szampana. Jeśli chodzi o rodzaj szampana to w zależności do jakiego dania i pory dnia ;) Ceny nie są małe bo w miarę dobry szampan jest od 200 zł wzwyż.
Myślę też nad kosztami i czy nie możemy razem się zrzucić? Jest nas dość sporo, choćby Ci którzy wybierają się na koncert. Myślę że nie było by dużo gdybyśmy razem połączyli siły. I dla nas samych było by fajnie wiedzieć że dorzuciliśmy się do tego :) Jaka by nie była ta niespodzianka najważniejsza jest pamięć i gest :)
Jestem za. Jest nas sporo, więc składka nie będzie niszcząca dla kieszeni ;) Pozostaje kwestia akceptacji ze strony Zarządu i Organizatora, no i samego zakupu oraz rozliczenia. Ale najpierw zaczekajmy na opinię Zarządu.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Zarządzik czyta i analizuje Wasze pomysły. Postawiliśmy na Łódź z wiadomych względów - SOBOTA!!!
Słyszałem opinie że oni -Niemcy nie lubią gdy życzenia składa się przed urodzinami!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Patryk,więc trzeba by kiedyś zorganizować koncert w dzień urodzin Thomasa ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Jestem za :lol: Na koncert pójść we własne urodziny (również jestem z 1 marca). W przyszłym roku będzie to sobota, więc czemu nie?
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Taaaak.... No fajnie pofantazjować ;) ale reasumując: jaka decyzja? Akcentujemy jakoś tylko Walentynki czy urodziny też? Czas biegnie.....
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

JoannaIzabella pisze:Taaaak.... No fajnie pofantazjować ;) ale reasumując: jaka decyzja? Akcentujemy jakoś tylko Walentynki czy urodziny też? Czas biegnie.....
Urodziny jak najbardziej też. Będzie to miły gest od fanów, a że przed czasem? Później nie będzie okazji.
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Monia82 pisze:Jestem za :lol: Na koncert pójść we własne urodziny (również jestem z 1 marca). W przyszłym roku będzie to sobota, więc czemu nie?
No to 2 torty będą wtedy potrzebne ;)
JoannaIzabella pisze:Taaaak.... No fajnie pofantazjować ;) ale reasumując: jaka decyzja? Akcentujemy jakoś tylko Walentynki czy urodziny też? Czas biegnie.....
Patryk pisze o Łodzi.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

E tam dwa torty :wink: To Thomas jest gwiazdą, a ja tylko mam tego samego dnia urodziny co on :wink: Życzenia są dla mnie ważne, a nie torty, prezenty, chociaż te ostatnie lubię dostawać jak chyba każdy :lol:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

DorkaWawa pisze:
Urodziny jak najbardziej też. Będzie to miły gest od fanów, a że przed czasem? Później nie będzie okazji.
A Gdańsk? Tylko, że wtedy będzie z kolei po czasie...
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hejjj.........jeszcze trochę i będziemy zmuszeni powołać komisje od prezentów Thomas owych,albo jakieś referendum ogólno -fanowe,podsumowując :!: tak jak Patryk napisał,Zarząd czyta i intensywnie myśli, i na pewno będzie wszystko jak zawsze dopięte,jest nas spora grupa to można się złożyć na coś,płatności drogą elektroniczną na konto Fanklubu expresem,więc nie ma bólu.Generalnie chodzi nam wszystkim żeby Thomas wiedział że jesteśmy fanami a nie tylko biernymi słuchaczami,liczy się gest i pamięć,prezenty to On ma olllaaa,laaaa.YMHYMS :wink: :wink:
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hejjj 2 sprawy ....1)poszukuje noclegu w Łodzi,niedroga z możliwością zaparkowania,i ludzkie warunki a nie jakaś spelunka :2)Jeżeli jest ktoś z Fanclubowiczów kto ma problem z dotarciem na te dwa koncerty Łódź i Bydgoszcz,z rejonu Grodziska MAZ.,ŻYRARDOWA,Warszawy to mam 2 miejsca.
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

atlantyda ;o) pisze:No oczywiste,że nie będzie kroił tortu na scenie.Otworzenie szampana i napicie się na scenie uważam za nie zbyt dobry pomysł,zaraz pojawią się komentarze,że Thomas Anders chlał alkochol podczas koncertu.Chyba nie chcemy czegoś takiego.

Hmmmmmm..... ;) Czy ja wiem...? ;)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

aragorn pisze:hejjj 2 sprawy ....1)poszukuje noclegu w Łodzi,niedroga z możliwością zaparkowania,i ludzkie warunki a nie jakaś spelunka :2)Jeżeli jest ktoś z Fanclubowiczów kto ma problem z dotarciem na te dwa koncerty Łódź i Bydgoszcz,z rejonu Grodziska MAZ.,ŻYRARDOWA,Warszawy to mam 2 miejsca.

Ja na przykład zarezerwowałam nocleg w Hotelu Relaks na Piotrkowskiej, "rzut beretem" od Klubu z afterparty. Tu jest link: http://www.hotelikrelax.pl/cennik.php Zaparkować można pewnie w jakiejś bocznej ulicy, blisko.
Albo Hotel Ibis - ok.125zł za noc, Al.Piłsudskiego i raczej bez problemu z parkowaniem.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

A ja mam tylko taką prośbę: jak będzie coś organizowane, to żeby to było w Łodzi. Wiem, że wiele z Was jedzie też na drugi koncert do Bydgoszczy,
a ja (i może jeszcze kilka osób też) będę tylko w Łodzi, a chciałabym uczestniczyć w walentynko-urodzinkach!
Pozdrawiam ciepło,
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

DorkaWawa pisze:a ja (i może jeszcze kilka osób też) będę tylko w Łodzi, a chciałabym uczestniczyć w walentynko-urodzinkach!
Fani,którzy będą tylko w Bydgoszczy też by chcieli być na tej imprezce :!: :!: :!: Szkoda,że wcześniej nie było informacji na ten temat,bo można by dokonać świadomego wyboru :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Ups...michal.czeslaw, o tym nie pomyślałam. No to cóż, będzie tak, jak postanowi Zarząd. <bezradny>
Don’t Give Up!
ODPOWIEDZ