Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: JoannaIzabella »

[quote="atlantyda ;o)
Ja bym proponowała wręczyć mu tort urodzinowy po pierwszej piosence,nie ma szans aby uciekł,jak kilka osób zacznie śpiewać Happy Birthday czy też nasze 100 Lat,myślę,że jest szansa aby reszta uczestników koncertu się przyłączyła.[/quote][/quote]

Ale zaraz podniosą się głosy, że marnuje się czas koncertu, że na koncercie Thomas to ma śpiewać, a nie gadać itp. ;) No i z drugiej strony - czy to aby na pewno spodobałoby się Thomasowi...? Czy nie byłby mimo wszystko poirytowany zakłóceniem przebiegu koncertu....?

Wydaje mi się, że gdyby przed koncertem Thomas miał wspomniane, że przy wręczaniu kwiatów na koniec koncertu będzie mała, króciutka niespodzianka urodzinowa - to Thomas na pewno nie zlekceważy tego i zaplanuje pozostanie na scenie te 3 minuty dłużej.
Awatar użytkownika
torciktola
Członek TAFC Polska

Post autor: torciktola »

Monia82 pisze:W Gdańsku to już będzie po jego urodzinach, więc odpada.
A przed urodzinami sie zyczen nie składa,tak u nas jest.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

torciktola pisze:
No cóż, chętni zawsze mogą starać się złożyć Mu życzenia 1 marca, przecież tak łatwo i prosto dojechać do Thomasa danego dnia na któryś koncert w Rosji, na Ukrainie czy gdzieś. Drobnostka.
Ale my zdecydujemy się na popełnienie owego straszliwego faux pas i złożymy Mu życzenia przed urodzinami.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

torciktola pisze:
Skoro nie ma możliwości złożenia 1 marca, to lepiej to zrobić przed niż po urodzinach.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Każdy by chciał żeby urodziny Thomasa były wyprawiane tam gdzie jest na koncercie ale tak się nie da najlepiej być na wszystkich koncertach ale wiem ze nieraz jest to niemożliwe dlatego trzeba sie z tym pogodzić pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony śr sty 23, 2013 20:45 przez siara1971, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ja jestem na wszystkich 3 akurat, więc tak naprawdę nie ma to dla mnie większego znaczenia, ale nie lubię jak ktoś mi składa życzenia po urodzinach (2-3 dni max mi nie przeszkadza), a w tym przypadku byłoby to 15 dni po urodzinach Thomasa.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
hanoczka36
Członek TAFC Polska

Post autor: hanoczka36 »

Monia82 pisze:Ja jestem na wszystkich 3 akurat, więc tak naprawdę nie ma to dla mnie większego znaczenia, ale nie lubię jak ktoś mi składa życzenia po urodzinach (2-3 dni max mi nie przeszkadza), a w tym przypadku byłoby to 15 dni po urodzinach Thomasa.
Monia88 ma racje bez sensu jest składać życzenia 15 dni po urodzinach jak jest okazja zrobic to przed urodzinami taka jest moja skromna opinia :)
Ostatnio zmieniony śr sty 23, 2013 20:48 przez hanoczka36, łącznie zmieniany 1 raz.
You're my heart, you're my soul Thomas
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

hanoczka36 pisze: Monia88 ma racje bez sensu jest składać życzenia 15 dni po imieninach jak jest okazja zrobic to przed imieninami taka jest moja skromna opinia :)
siara1971 pisze:Każdy by chciał żeby imieniny Thomasa ...:)
1 marca Thomas obchodzi Urodziny nie Imieniny ;),takie małe sprostowanko :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

hanoczka36 pisze: Monia88 ma racje bez sensu jest składać życzenia 15 dni po imieninach jak jest okazja zrobic to przed imieninami taka jest moja skromna opinia
Zgadzam się ztym co piszesz odnośnie terminu składania życzeń.Ale podkreślam,że to są URODZINY Thomasa :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

michal.czeslaw pisze:
hanoczka36 pisze: Monia88 ma racje bez sensu jest składać życzenia 15 dni po imieninach jak jest okazja zrobic to przed imieninami taka jest moja skromna opinia
Zgadzam się ztym co piszesz odnośnie terminu składania życzeń.Ale podkreślam,że to są URODZINY Thomasa :!: :!: :!:
sorki to jest oczywiste ,ze URODZINKI przepraszam i pozdrawiam wszystkich czujnych :D
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

Hej...to te życzonka w Łodzi czy Bydgoszcz?..........a Ja jednak jestem za tym żeby po pierwszej piosence tort,Thomas nie jest jakimś francuskim pieskiem i na pewno nie będzie zmieszany a koncert nabierze niepowtarzalnego smaku,doda mu skrzydeł i wydźwięku............a co by było jakby wpadł do nas na After-party :D :D :D pomażyc zawsze można co nie..........ymhyms :D
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

aragorn pisze:...Ja jednak jestem za tym żeby po pierwszej piosence tort,Thomas nie jest jakimś francuskim pieskiem i na pewno nie będzie zmieszany a koncert nabierze niepowtarzalnego smaku,doda mu skrzydeł i wydźwięku............a
Ja jestem tego samego zdania co atlantyda ;o) i aragorn
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dzięki za poparcie jedyna. Po za tym uważam,że skoro Thomas odbiera prezenty czy upominki od fanów stojących najbliżej sceny i nie rujnuje mu to dalszej części występu,to dlaczego wejście z tortem i życzenia po wykonaniu 1-go utworu miały by zaburzyć cały rytm jego koncertu Joasiu?
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Myślę że decydujące zdanie będzie miał w tej kwesti Patryk.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

jedyna pisze:Myślę że decydujące zdanie będzie miał w tej kwesti Patryk.
Dokładnie :)

atlantyda - odebranie prezentu to sekunda, a takie wejście z tortem (i ta konsternacja - co ma z nim zrobić - ukroić na scenie? zjeść na scenie? zdmuchnąć świeczkę i...oddać tort za kulisy?) to już naprawdę jakieś zaburzenie rytmu koncertu... A dlaczego nie można tego zrobić po koncercie.....? Wiem, istnieje ryzyko, że Thomas szybciutko zniknie - co jest normalne i zrozumiałe. ALE temu można zaradzić informując go wcześniej i tym samym prosząc o zgodę na pozostanie na chwilę wręczania kwiatów, bo mamy małą, kilkuminutową niespodziankę.
I wówczas, gdy Thomas wchodzi - rozbrzmiewa Happy Birthday, wchodzi ktoś z szampanem i kieliszkiem, ktoś z kwiatami, ktoś z prezentem (o ile takowy będzie) ukrytym w pudełku o kształcie tortu (żeby symbolika urodzin była zachowana). Wszystko nie powinno zająć więcej, niż kilka minut.

Ale oczywiście głos decydujący ma Zarząd i jestem pewna, że wszystko wyjdzie super! :D
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Myślę ze to najlepszy pomysł pod warunkiem ze Thomas sie zgodzi a myslę ze się zgodzi zawsze powtarza ze jest tu dla fanów więc będzie ok.Ale i tak czekamy na głos decydujący z góry :)
ODPOWIEDZ