Moi też. Jak dzis zaczęłam skakać z radosci, bo dostałam identyfikator, to patrzeli na mnie jak na obłąkaną xDDFanka MT pisze:Heh, moi rodzice twierdzą, że już się przerodziła
Przedstawcie się :)
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Przedstawcie się :)
- MODERN JEANNE
Nie ma się czy martwic.Gdybyś poznała fazy i rytuały innych grup(np Depeche Mode których nieraz sledze)to MT wydaje się mniej groźny :
W dodatku każdy cieszy się z przesyłki na która czeka
W dodatku każdy cieszy się z przesyłki na która czeka
I LOVE DB AND TA!
- MTalkingusia28
Otóż to, obym się z niej nigdy nie wyleczyła.MODERN JEANNE pisze: Teraz mam 32 lata i większych zmian u siebie nie widze.
Naprawdę choroba i to nieuleczalna:mrgreen:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Adi
MODERN JEANNE pisze:I na informacje o nim jakie plyney z gazet.Oczywiście trochę żartuje bo tak źle nie było,miałam swoje życie,szkole,przyjaciół z tym ze jakoś zawsze Dieter umilał mi to życie
Teraz mam 32 lata i większych zmian u siebie nie widze.
Naprawdę choroba i to nieuleczalna:mrgreen:
Bo obawiam się, że to jest nieuleczalna choroba do końca życia. Nieuleczalna ale chyba raczej niegroźna.MTalkingusia28 pisze:Otóż to, obym się z niej nigdy nie wyleczyła.Modern Talking uwielbiam najbardziej na świecie i jak dotąd u mnie nic się nie zmieniło
Aha bo nie zauważyłem z rozpędu, że to trochę z nawy inny temat jest
- Dami
Re: CZy jest ktos z Kielc :D
Ja byłem a jestem spod Lublina.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- kmlyna
ja jestem z Kielc,byłam na obu koncertach,11.09 i 12.09-było niesamowicie,Thomasowi chyba tez sie podobało
- selena
cześć. Ja jestem z Kielc i byłam na koncercie 11 września. Było super. Thomas jest niesamowity.....
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Witam, ale nie jako zagorzały fan Thomasa Andersa czy Modern Talking, a ogólnie DOBREJ muzyki (z głównym naciskiem na lata 80-te), do której między innymi zalicza się tak świetne zespoły jak: Modern Talking, Duran Duran, Thompson Twins, Human League, Ultravox, Classix Nouveaux, Soft Cell, Double czy nawet Depeche Mode
(...)
Oj mógłbym wymieniać i wymieniać... ale nie skończyłbym do jutra. Jednakże MT i tak uważam chyba za mój ulubiony więc dlatego myślę że raz na jakiś czas warto tutaj coś naskrobać
Prywatnie jestem z Bydgoszczy, mam 26 lat i jestem informatykiem. Wielu z forumowiczów zapewne mnie nie skojarzy i tego wolałbym się trzymać. Mam swoje zasady, rządzę się swoimi prawami, a w sieci wolę pozostać anonimowy. Tzn byłem na 2 koncertach Thomasa Andersa, ale chyba nie przypadłem towarzystwie fanów Thomasa (zwłaszcza fanek) do gustu... ale co zrobić, jak się urodą nie grzeszy
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Oj mógłbym wymieniać i wymieniać... ale nie skończyłbym do jutra. Jednakże MT i tak uważam chyba za mój ulubiony więc dlatego myślę że raz na jakiś czas warto tutaj coś naskrobać
Prywatnie jestem z Bydgoszczy, mam 26 lat i jestem informatykiem. Wielu z forumowiczów zapewne mnie nie skojarzy i tego wolałbym się trzymać. Mam swoje zasady, rządzę się swoimi prawami, a w sieci wolę pozostać anonimowy. Tzn byłem na 2 koncertach Thomasa Andersa, ale chyba nie przypadłem towarzystwie fanów Thomasa (zwłaszcza fanek) do gustu... ale co zrobić, jak się urodą nie grzeszy
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Witamy na forum 
-
dxs
Thomas Anders w Kielcach
Witam jestem tu nowym i jestem fanem Modern Talking,
Ostatnio zmieniony śr lis 17, 2010 20:17 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
- karuus
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Witam Serdecznie ,wszystkich nowych uczestników naszego forum. 
-
andrew35
- Członek TAFC Polska
witam i pozdrawiam wszystkich,mam na imie Andrzej i jesem fanem muzyki Dietera Bohlena od roku 85go
- MODERN JEANNE
Witaj Andrzej milo ze do nas dołączyłeś.O widzę masz podobnie długi staż słuchania Dietera jak ja. 
I LOVE DB AND TA!
- Eviva
Witam wszystkich. Kocham MT, a tu mnie skierował kolega Adi.
- MODERN JEANNE