O zdjęciach gorszych i lepszych

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jennifer pisze:Jeżeli ArCrack dojdzie do wniosku, że jednak filmik jest obraźliwy i niecenzuralny to go najwyżej usunie. Ale po co się kłócić o taką błahostkę? Czy tematy związane z homoseksualnością (zresztą traktowane z przmrużeniem oka) muszą być od razu dnem moralnym? D:
Nic nie będzie usuwane, co najwyżej posty w sytuacji gdyby doszło do walki na noże. Mam nadzieję, że nie będziemy do tego zmuszeni :)

Co zaś tyczy się parodii, moim zdaniem jest świetna. ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Jennifer pisze:Dieter jest sparodiowany najlepiej :lol: Jego uśmiechy są przeurocze i jakże zbliżone do oryginału :D . Dla mnie wypas- do tego wierność strojów, tła i choreografii. To wygląda jak druga nieocenzurowana wersja YMHYMS.
Biedny Tom, zastanawiam się, jak by zareagował gdyby to zobaczył.

(Podczas konferencji w Moskwie w 1998 Tom dostał od fotoreporterów koszmarną lalkę , która w zamierzeniu miała przypominać go z czasów młodości. Dieter ze śmiechu się dusił, natomiast Thomas.. no coż... minę miał niewyraźną :lol: )
kto wie, może widział :wink: a z tą lalką chyba coś mi się kojarzy...
a wiem...jeszcze Stefan Raab go parodiował...dał mu taki ogromny łańcuch z napisem NORA pomalowany na złoto, biedny Thomas najwyraźniej miał dość... heh... te parodie będą go chyba prześladować do końca życia. Myśle, że teraz już sobie "pluje w brodę" za tę głupotę i błedy młodości...bo niestety jeśli jest się osobą publiczną w dodatku bardzo popularną to ludziska nie odpuszczą... To jest cena popularności. Zresztą wiele gwiazd uważa, że nie ważne czy o nim mówią źle czy dobrze, ważne żeby mówili... bo jak przestają to znaczy, że się idzie w odstawkę :D
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Dobrze, ale takie parodie mogą być rzeczywiście śmieszne. Lalka czy łańcuch, ale robienie z kogoś homoseksualiste to już chyba przechodzi wszelkie granice! Parodia Dietera mi się bardzo podobała. Szło pęknąć ze śmiechu przy tych jego minach i gestech, ale Thomas mi się akurat NIE spodobał i już!
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

ArCrack pisze:Louie, skąd cała ta agresja? Forum jest właśnie po to by dyskutować, a nie obrażać się gdy ktoś ma inne zdanie
Agresja? Ale Arek! To jemu coś się nie podoba. Ja napisałam swój komentarz, a on mi tu coś zaczyna gadać o estetyce wypowiedzi!
Awatar użytkownika
Elltoja

Louie, Louie, Louie pisze:Dobrze, ale takie parodie mogą być rzeczywiście śmieszne. Lalka czy łańcuch, ale robienie z kogoś homoseksualiste to już chyba przechodzi wszelkie granice! Parodia Dietera mi się bardzo podobała. Szło pęknąć ze śmiechu przy tych jego minach i gestech, ale Thomas mi się akurat NIE spodobał i już!
Mnie się tam Thomas też nie spodobał...taki za mało wyrazisty...prawdziwy jednak wyglądał o niebo lepiej...temu brakowało TYCH spojrzeń :D
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2007 20:58 przez Elltoja, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Louie, Louie, Louie pisze:Dobrze, ale takie parodie mogą być rzeczywiście śmieszne. Lalka czy łańcuch, ale robienie z kogoś homoseksualiste to już chyba przechodzi wszelkie granice! Parodia Dietera mi się bardzo podobała. Szło pęknąć ze śmiechu przy tych jego minach i gestech, ale Thomas mi się akurat NIE spodobał i już!
Louie, Thomas nie spodobał się TOBIE, spodobał się INNYM. Natomiast pisząc, że
dla prawdziwych fanów Modern Talking, to jest poprostu ścierwo nie do przełknięcia
narzucasz innym swoje zdanie, kwestionujesz przy tym ich podejście do MT i prawdę mówiąc nie dziwię się, że przeciwstawiają się temu co piszesz.
Co do estetyki wypowiedzi, to jednak ciężko się nie zgodzić z tym co Mateusz napisał - słowo "pedał" jest traktowane jako obraźliwe i dobrze, jeśli przynajmniej w miejscach publicznych używa się któregoś z jego bardziej oficjalnych odpowiedników. Pośrednio zresztą przyznałaś mu rację, używając w ostatnim poście bardziej estetycznego słowa :>
Być może sama tego nie dostrzegasz, ale piszesz w sposób dość zaczepny ;)
Na koniec jeszcze jedna prośba natury technicznej - jeśli jest coś do dodania, nie piszemy dwóch postów po sobie, ale dopisujemy treść do pierwszego.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

A widzieliście tą fotkę:
Obrazek

Ja powiem tylko,że nie podobają mi sie te wybryki Dietera i ta parodia Thomasa też mi się nie podoba.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

ArCrack pisze:piszesz w sposób dość zaczepny
Nie zauważyłeś, że ja to robię specjalnie :twisted:?! A na przykład niektórzy się ze mną zgadzają w sprawie parodii (dzięki Ann)
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Elltoja pisze: Mnie się tam Thomas też nie spodobał...taki za mało wyrazisty...prawdziwy jednak wyglądał o niebo lepiej...temu brakowało TYCH spojrzeń :D
Mtaa.. prawdziwy Thomas miał te swoje słynne zalotne spojrzenia, aż się chciało go schrupać :P .
Ja za Thomasem szaleję a mimo to parodia mi się spodobała i nie przeszkadza mi, że w tym klipie zrobili z niego maniaka seksualnego o odmiennych preferencjach seksualnych :D Ten typ tak już ma, że tego typu rzeczy go śmieszą *wskazuje na siebie*

A zdjęcie od Ann jest słodkie :lol:

Ell, o tę konferencję mi chodziło: http://www.youtube.com/watch?v=IfNgo3fmFj4

a parodia parodii nierówna, porównajcie sobie tę:

http://www.youtube.com/watch?v=63sTz0YaYoU
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
Awatar użytkownika
Elltoja

Szkoda, że nie rozumiem co mówi Thomas...pisany angielski jeszcze zrozumiem ale z rozumieniem mówionego u mnie kiepsko :?

Awatar użytkownika
Lissi
Kontakt:

Post autor: Lissi »

Patrzcie na tą fotke:
Obrazek
I lOvE tHe NiGhT lIfE, tHe CrAzY nIgHt LiFe ;)

Pzdrwm
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Czyż oni nie wyglądają razem uroczo :P ? Dwa słodkie misiaczki...
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże :P
Awatar użytkownika
Gosia91

Post autor: Gosia91 »

Tak wyglądają uroczo :> ...
Sorry Little Sarah ;)..
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Lissi, gdzie znalazłaś to zdjęcie z twojego avataru, bo też śliczniusie jest :D.
Awatar użytkownika
Lissi
Kontakt:

Post autor: Lissi »

Louie, Louie, Louie pisze:Lissi, gdzie znalazłaś to zdjęcie z twojego avataru, bo też śliczniusie jest :D.
Przypadkowo natrafiłam na nie w googlach :)
Awatar użytkownika
kawa_z_mlekiem

Post autor: kawa_z_mlekiem »

A cio powiecie o tej foteczce??? :lol:
http://www.onlinewahn.de/marvin.jpg

nie ona mnie rozwala :lol:
Princess of night
Princess of day
When the night will fade away
ODPOWIEDZ