O ile przypominam sobie najbardziej na fb album psioczysz Ty i Twój kolega Artur.
Bardzo jestem ciekaw Twojej opinii że Bohlen ma teraz gorszy głos niż w Blue System.
Na taki utwór w wykonaniu Bohlena nie ma co liczyć jest to niezgodne z jego filozofią życiowa, niezadowolonym pozostaje śledzenie trzech ścieżek jakimi podążają obecni Systemsi. Z trzech najgorszą jest oczywiście MS Project.cryptom pisze: ↑wt lip 09, 2019 19:38 Witam,
jak dla mnie to wielki bubel, odgrzewane kotlety i ten straszny kabaret w wykonaniu DB. TA przynajmniej śpiewa live.
Osobiście wolę, np Systems In Blue - There's No Heart (Special 80's version), niż ten odgrzewany kotlet serwowany przez DB.
DB psuje moje wspomnienia z lat 80-tych.
Przykro mi i szkoda.
Pozdrawiam
cryptom
Zgadzam się w stu procentach z wypowiedzią "atlantyda" Nic dodać nic ująć, taka prawda.atlantyda ;o) pisze: ↑pt lip 19, 2019 21:38 Bohlen ma fatalny głos i zdania nie zmienię. Skopał hity MT, ale fani i tak album do kolekcji kupują i to jest dla niego najważniejsze. I napiszę to samo co na Fb. Gdyby to on był wokalistą MT to duet na pewno nie odniósłby takiego sukcesu jaki odniósł. Najbardziej Skopał CCL, do niczego to nie podobne, brzmi jak demówka. I o ile lubię sobie puścić Blue System na full to przy tym albumie nigdy tego nie zrobię. Słucham jedynie Midnight Lady i wersje instrumentalne. Fakt jest taki, że Bohlen nie ma głosu do śpiewania! Pospieszył się z tym albumem i jest po prostu nie dopracowany.
punky linsky pisze: ↑wt wrz 10, 2019 23:14 Na zachętę My Bed is Too Big i Dieter skaczący na ogromnym łóżku:
Joyello Sabatelli