Co się stało z łańcuszkiem z napisem NORA?

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re:

Post autor: Gasolina91 »

ArCrack pisze:Ktoś kiedyś wpadnie na pomysł założenia muzeum Modern Talking i łańcuszek będzie tam jednym z cenniejszych eksponatów :D
A ja jestem ciekawa czy Dieter ma jeszcze tą bluzę z teledysku YMHYMS '84? Ona pewnie też mogłaby być dość ciekawym eksponatem :lol: :D
Sama bym taką identiko chciała mieć :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adi

Re: Co się stało z łańcuszkiem z napisem NORA?

Post autor: Adi »

No być może takie internetowe muzeum było by całkiem prawdopodobne ale żeby takie rzeczywiste no to nie wiem? Co by miało jeszcze ewentualnie zawierać? Gdyby np. Dieter i Thomas sprezentowali tam swoje platynowe, złote i diamentowe, itp... płyty z autografami :D Nie wiem czy nie było by to pewną przesadą, choć na pewną fajną. Z resztą już tyle szalonych rzeczy na tym świecie się wydarzyło a zwłaszcza w tych czasach, że nic mnie już nie zdziwi. :wink: Nie wiem, może jeszcze stroje koncertowe Dietera i Thomasa a obok fajne fotki z miejsc, w których występowali. Wiele takich fotek mogliby przysłać fani. :) Można trochę pomyśleć w razie czego, co by jeszcze. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Nie wiadomo gdzie takie muzeum miałoby powstać. Może w Koblencji?
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

A może w Bremie :?: :wink:
Gasolina91 pisze:A ja jestem ciekawa czy Dieter ma jeszcze tą bluzę z teledysku YMHYMS '84? Ona pewnie też mogłaby być dość ciekawym eksponatem :lol: :D
Sama bym taką identiko chciała mieć :wink:
Wogóle kiedyś to były ładne ubrania :wink: były oryginalne 8)
Obrazek
Obrazek
A niestety później w większości zastąpiły je garnitury :(
Obrazek
A szkoda bo o niebo ładniejsze były jeansy i jeansowe kurtki 8) To tak na poboczu :wink:

Pozdawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

A teraz jak byś wyszedł na ulice w opcisłych dżinsach i w różowej koszulce i do tego tenisówki to ludzie wezwali by policie.
Ostatnio zmieniony ndz gru 07, 2008 22:24 przez marian123, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

MichałT a jak ty wrzucasz fotki? Napisz mi na priv bo nijak mi nie wychodzi plisss... :?
jkris

Post autor: jkris »

MichałT pisze:A w ogóle kiedyś to były ładne ubrania A niestety później w większości zastąpiły je garnitury :(
A szkoda bo o niebo ładniejsze były jeansy i jeansowe kurtki 8) To tak na poboczu :wink:
ale kiedys panowie z MT mieli 20 i 30 lat, pozniej juz 40 i 50 wiec dziwnie byloby gdyby ubierali sie jak 20 lat wczesniej. poza tym wg mnie po ich comebacku raczej trudno zarzucic im kiepski styl w ubieraniu. mowilo sie raczej, ze wlasnie zaczeli sie fajnie ubierac choc faktycznie Thomasa ulubiuonym mundurkiem podczas koncertow sa garniutry.
Awatar użytkownika
MichałT

Ubiory kiedyś a dziś.

Post autor: MichałT »

jkris pisze:ale kiedys panowie z MT mieli 20 i 30 lat, pozniej juz 40 i 50 wiec dziwnie byloby gdyby ubierali sie jak 20 lat wczesniej.
Polemizowałbym :wink: Nie chodzi mi o to, żeby ubierali się w przedarte spodnie i koszule (jak n.p. Thomas na teledysku do One Thing :wink: ) ale bardziej na sportowo :) Owszem, garnitury są eleganckie i estetyczne, ale nie pasują do takiego zespołu jak Modern Talking. W garnitury powinny ubierać się osoby, wykonujące muyzkę poważną, a nie np. popowi wokaliści :wink: Według mnie garnitury są po prostu "nudne".

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
piciasty

Post autor: piciasty »

Ach te laski na forum to są taaakie romantyczne.Ciekawe czy mają też wisiorki z inicjałami swoich facetów?
Awatar użytkownika
Peter

Ja jednak biorę stronę Jkrisa. Do MT może średnio pasują garnitury, ale już do płyty i teledysków z Songs forever pasuje idealnie. Podobnie do Dietera, facet ma już swoje lata i nie pasują do niego za bardzo sportowe ubrania. Poza tym Thomas świetnie wygląda w garniturze i w eleganckich ubraniach. A co do łańcuszka, to całe szczęście, że Claudia mu nie każe nosić takiego.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Odbiegnę trochę od tematu. Raz w TV usłyszałam że Thomas w teledysku Cheri Cheri Lady wygląda jakby szedł do pierwszej komunii. Trochę mnie to zirytowało. Ale natomiast bardzo podoba mi się styl Dietera z lat 80. On po prostu bosko wyglądał. No i za czasów Blue System pasował mu ten długi czarny płaszcz (np. ten z teledysku 6 years - 6 nights) :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Soldier

piciasty pisze:Ach te laski na forum to są taaakie romantyczne.Ciekawe czy mają też wisiorki z inicjałami swoich facetów?
No zgadnij :oops:
Awatar użytkownika
Peter

Jeszcze przydałby Ci się taki z napisem Soldier. :wink:
Awatar użytkownika
Soldier

Peter pisze:Jeszcze przydałby Ci się taki z napisem Soldier. :wink:
:lol: :lol: :lol: dobre,i tak dobrze ze nie nosze calego imienia,bo moj kochany naprawde by sie wsciekl,juz mnie pytal dlaczego nosze(czasem oczywiscie) literki TA a nie jego inicjaly :wink: No i musze sie jeszcze przyznac,ze 20 lat temu nosilam broszke podobna do tej ,jaka Thomas ma w teledysku do Cheri Cheri- taki zloty krzyz z brylancikiem w srodku.Przy bialej koszulowej bluzce prezentowala sie naprawde super i wszyscy mi jej zazdroscili :] Mam ja do dzis,ale niestety w domu w Polsce wiec nie moge Wam teraz pokazac.
ODPOWIEDZ