Kasety Modern Talking

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
marian123

Re: Kasety Modern Talking

Post autor: marian123 »

A album The Final Album ??
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

To zależy bo jak CD to +/- 30 zł, a DVD około 50 zł.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja widziałam The Final Album za 59.99 zł
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Ja na początku jak byłem mały zgrywałem z radia piosenki wykonawców z lat 80 w tym również MT. Pierwszą piosenką jak przegrałem z radia złote przeboje było YMHYMS. Następnie znalazłem składankę z największymi przebojami MT i album BS "TWILIGHT".
Karolek78
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Ja z radia nagrywałem audycje Hop Bęc Marcina Jędrycha w 2000 roku, wtedy cały jeden tydzień listy był poświęcony albumowi Year Of The Dragon, były prezentowane piosenki z albumu, wówczas były to premierowe nagrania, pamiętam że Jędrych był zaskoczony tą płytą w szczególności jej nowoczesną aranżacją nie pasującą do MT. Kiedyś byłem stałym słuchaczem tej listy i tam usłyszałem nową wersję YMHYS z 1998 roku, pamiętam, że z tym nagraniem MT zdobyli szczyt listy pokonując niekwestiowanego lidera od wielu notowań mianowicie Celine Dion i soundtrack z Titanica, ponownie szczyt listy zdobyli rok później z piosenką You Are Not Alone, wysoko plasowało się także Sexy Sexy Lover, choć szczytu nie osiągnęło, a kolejne single były już na dalszych pozycjach.
ODPOWIEDZ