06.02.2016 - Kraków Arena - Walentynki - Thomas, Sandra

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Gosc

Re: 06.02.2016 - Kraków Arena - Walentynki - Thomas, Sandra

Post autor: Gosc »

Ale organizator powinien liczyc sie z nami FANAMI bo jakby nie bylo z nas zyja :|
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Celem wyjaśnienia.

Akcja FAN się odbędzie. Wszystko przygotowane. Kwiaty, balony też zanówione, nic się nie zmienia.
Różnica jest taka że za waszymi plecami nie będzie barierek.
Wchodzicie wcześniej przed wszystkimi, więc zajmiecie te same miejsca jakie by były w sektorze.
Wejdziecie około 16:30 po zakończonej próbie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Gosc pisze:Jak mam byc szczera to nie podoba mi sie takie rozwiazanie,poniewaz bilety sa duzo drozsze na sektor Fan,pozatym ten sektor jest wydzielony wiec nie ma tlumu i przepychania sie.A wpuszczenie wczesniej to zadna łaska bo do rozpoczecia koncertu beda AZ 2 h :evil:
Jeśli przyjdziesz do sektora na ostatnia chwilę, to tez nie będziesz miec miejsca przed barierką, a byćie wsześniej jakieś 1,5 h to nie problem.

W opisie na stronie jest zawarta informacja o takiej ewentualności. Nastepnym razem przed zamówieniem biletów proszę przeczytać zawarte tam info, a nie pomijać je, a nie od razu przechodzic do zamawiania.

Możemy też całkiem zrezygnować z takich opcji w przyszłosci, ale wtedy też nie będzie zadnych akcji FAN, których nam inne FC zazdroszczą.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Geronimo pisze:Mam podobne odczucia, bo dla mnie główną zaletą było to, że wchodząc na halę/stadion/miejsce koncertu relatywnie późno, będę miał zapewnione przyzwoite miejsce. Teraz w nagrodę za dwa razy droższy bilet będę mógł przyjść dwa razy wcześniej :D - ale to tak pół żartem, pół serio. Zapewne nikt nie chce nam zrobić na złość, decyzje organizatora trzeba uszanować, w końcu on wszystkim rządzi i za wszystko jest odpowiedzialny.
Niestety tak się czasami zdarza. We Wrocławiu się udało i sektor był.
W Poznaniu brakło miejsca bo mała hala i potrzebny był każdy metr.W Toruniu zamówiono 20 biletów...
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Gosc

33ccd pisze:Celem wyjaśnienia.

Akcja FAN się odbędzie. Wszystko przygotowane. Kwiaty, balony też zanówione, nic się nie zmienia.
Wchodzicie wcześniej przed wszystkimi, więc zajmiecie te same miejsca jakie by były w sektorze.
No wlasnie nie bedzie barierek czyli bedziemy stac z tymi ktorzy kupili bilety w cenie 100 zl
Zeby nie tak krotki termin,kupione bilety i zarezerwowany hotel PODZIEKOWALALBYM ZA TAKI KONCERT
Awatar użytkownika
Anita Anders
Członek TAFC Polska

Post autor: Anita Anders »

Gosc pisze:
33ccd pisze:Celem wyjaśnienia.

No wlasnie nie bedzie barierek czyli bedziemy stac z tymi ktorzy kupili bilety w cenie 100 zl
Zeby nie tak krotki termin,kupione bilety i zarezerwowany hotel PODZIEKOWALALBYM ZA TAKI KONCERT

W Toruniu też nie było żadnych barierek, a staliśmy pod samą sceną, więc nie wiem, czemu martwicie się na zapas? :D A z tego co mi wiadomo, osoby z biletami za 100 zł nie mogą stać pod sceną, bo ich sektor zawsze jest trochę dalej. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Witajcie ;)

Może niestosowne pytanie zadam,ale chciałam się zapytać kto z Was będzie na koncercie w sobotę?Zauważyłam,że niewiele z nas będzie ... :(
Pozdrawiam i do zobaczenia...
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
HOLIDAYS
Członek TAFC Polska

Post autor: HOLIDAYS »

Już się szykuje :) :) Będę na pewno!!!
mada

Post autor: mada »

Jeśli przyjdziesz do sektora na ostatnia chwilę, to tez nie będziesz miec miejsca przed barierką, a byćie wsześniej jakieś 1,5 h to nie problem.

W opisie na stronie jest zawarta informacja o takiej ewentualności. Nastepnym razem przed zamówieniem biletów proszę przeczytać zawarte tam info, a nie pomijać je, a nie od razu przechodzic do zamawiania.

Możemy też całkiem zrezygnować z takich opcji w przyszłosci, ale wtedy też nie będzie zadnych akcji FAN, których nam inne FC zazdroszczą.
Czytając ten tekst nasuwa się kilka refleksji
1. Niektórzy nie znają słowa Przepraszam oraz nie mają pojęcia kiedy należałoby go użyć
2.Winę za całą sytuację ponosicie Wy drodzy fani - bo daliście się nabrać i zamówiliście bilety
3. A jak się wam nie podoba to na drugi raz nie będziecie mieć nic

Człowieku - więcej pokory !!!
To jak obecnie wygląda to forum to m.i.n. efekt takiego postępowania
Gosc

SWIETE SLOWA :P
Awatar użytkownika
Dulcysia
Członek TAFC Polska

Post autor: Dulcysia »

HOLIDAYS pisze:Już się szykuje :) :) Będę na pewno!!!
Jestem już od piątku. Cieszę się bardzo! Może się poznamy?

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Awatar użytkownika
Dulcysia
Członek TAFC Polska

Post autor: Dulcysia »

aleksandra227 pisze:Witajcie ;)

Może niestosowne pytanie zadam,ale chciałam się zapytać kto z Was będzie na koncercie w sobotę?Zauważyłam,że niewiele z nas będzie ... :(
Pozdrawiam i do zobaczenia...
Jestem już od piątku. Cieszę się bardzo! Może się poznamy? W końcu prawie jestem nowa.

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Awatar użytkownika
Geronimo

Post autor: Geronimo »

33ccd pisze:Jeśli przyjdziesz do sektora na ostatnia chwilę, to tez nie będziesz miec miejsca przed barierką, a byćie wsześniej jakieś 1,5 h to nie problem.
Zdania nie zmieniam i dalej twierdzę, że decyzję należy uszanować, ale z takimi stwierdzeniami bym się wstrzymał, bo bycie wcześniej 1,5 h to może być duży problem i to dla większości. Ja na szczęście dam radę, ale doskonale zdaję sobie sprawę, że bywa różnie z czasem.
33ccd pisze:W opisie na stronie jest zawarta informacja o takiej ewentualności. Nastepnym razem przed zamówieniem biletów proszę przeczytać zawarte tam info, a nie pomijać je, a nie od razu przechodzic do zamawiania.
Taka sugestia - w pierwszym poście w temacie też można to wyraźnie podkreślić, bo tam akurat widnieje informacja, że sektor będzie na 100% i żeby go czasem nie pomylić z innymi, ogólnie dostępnymi. Ktoś, kto przeczytał te słowa, zaufał im i je zapamiętał, może rzeczywiście czuć się potraktowany nie fair.
Anita Anders pisze:A z tego co mi wiadomo, osoby z biletami za 100 zł nie mogą stać pod sceną, bo ich sektor zawsze jest trochę dalej. Pozdrawiam :)
Osoby z biletami za 100 zł będą stały dokładnie obok nas, tuż pod sceną.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd napisał(a):

Zdania nie zmieniam i dalej twierdzę, że decyzję należy uszanować, ale z takimi stwierdzeniami bym się wstrzymał, bo bycie wcześniej 1,5 h to może być duży problem i to dla większości. Ja na szczęście dam radę, ale doskonale zdaję sobie sprawę, że bywa różnie z czasem.

33ccd napisał(a):

Taka sugestia - w pierwszym poście w temacie też można to wyraźnie podkreślić, bo tam akurat widnieje informacja, że sektor będzie na 100% i żeby go czasem nie pomylić z innymi, ogólnie dostępnymi. Ktoś, kto przeczytał te słowa, zaufał im i je zapamiętał, może rzeczywiście czuć się potraktowany nie fair.

Anita Anders napisał(a):
A z tego co mi wiadomo, osoby z biletami za 100 zł nie mogą stać pod sceną, bo ich sektor zawsze jest trochę dalej. Pozdrawiam :)

Osoby z biletami za 100 zł będą stały dokładnie obok nas, tuż pod sceną.

I jak tu się nie zgodzić,kiedy trafne opinie.Ja odnoszę wrażenie,że drogie bilety to kara za bycie fanem,członkiem fan-clubu zwłaszcza.Nie dziwię się,że małe zainteresowanie,bo ceny biletów kosmiczne.Jeszcze chwila i akcji fan nie będzie z kim robić,ale fan-club nie zginie,tylko fanów zabraknie.Z pewnością wielu osobom się narażę tym postem,ale cóż nie mam nic do stracenia i nie muszę ochać i achać. :D
mada

Post autor: mada »

I cóż można powiedzieć - szeregowi członkowie Fan-Klubu zostali po raz kolejny wydym.......
Wszyscy staliśmy przed wejściem nr 1 - mieliśmy być wpuszczeni ok 16.15 w ramach rekompensaty za likwidację sektora fan.
I co ? Wielkie G....
Drzwi wejściowe otwarto o godz. 17. Co prawda ktoś krzyknął, że osoby z pieczątką fan-klubu zostaną wpuszczone w pierwszej kolejności - ale tylko nielicznym udało się przepchnąć przez tłum zgromadzonych przed wejściem widzów.
Efekt ostateczny - osoby z biletami fanklubowymi stały za osobami ze zwykłymi biletami.
Co więcej - z chwilą rozpoczęcia koncertu przed barierkami tuż przy scenie pojawiła się grupa fanlubowiczów z górnej półki (czyli taki sektor fan dla wybranych). Ktoś powie "na pewno mieli swoje zadania" - może moderowali zabawę, może zachęcali do zabawy - nic bardziej mylnego - jak jeden wyjęli co tam kto miał: komórki, smartfony, aparaty fotograficzne. Cudowna zachęta do zabawy. I nich mi ktoś nie mówi, że były tam tylko osoby pracujące przy koncercie - były tam całe rodziny z małymi dziećmi.
Prawdziwa zabawa zaczynała się za barierkami. No cóż- idea sektora fanklubowego właśnie upadła !!!!!! :(

A koncert - jak zwykle rewelacyjny. :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Odniose sie do Twojego postu, a wlasciwie do waznej pierwszej kwestii, poniewaz byla ona tematem dyskusji wsrod nas FC-ow pod hala.

Bardzo slabe oznakowanie wejscia dla FC naszego i Sandry. Nad wejsciem kartki na z napisami "TicketPro", a gdzies na wysokosci ramion, osoby o przecietnym wzroscie, z boku, niemal caly czas zaslonieta przez kogos wisiala kartka z napisem ze wejscie dla obu FC-ow. Nigdy nie bylo sytuacji, zeby nasz FC nie stal pod samymi drzwiami, wczoraj stalismy za tlumem ludzi, ktorzy potem zostali odeslani do drugich drzwi, przez co bylo potezne zamieszanie, zleciala sie z bokow reszta uprawnionych i sie wepachli bokami do drzwi. Moim zdaniem, powinno byc to tak zorganizowane, ze powinno sie poprosic kogos z ochrony, kto przed otworzeniem drzwi powie, ze wchodza tylko Ci ktorzy maja pieczatki FC, reszte odeslac do drugiego wyjscia.

Co do tlumow miedzy barierkami a scena. Krakow to rodzinne miasto organizatora jak i zarzadu FC, byc moze ktos od nich to byl, ich prawo zaprosic kogos. Goscil u nas tez zarzad ruskiego FC wraz z ruskim menedzerem, do pomocy przy koncercie byly 3-4 osoby. Takie tlumy to rzadkosc, bo na wiekszosci koncertow, zazwyczaj kreci sie tam 5-7 osob. Po czym poznalas, ze to FC-ze tam stoja? Ja z FC od nas widzialam 4 czy 5 osob, z jedna z osob rozmawialam na spotkaniu w knajpie, miala ta osoba koszulke na sobie, ale w FC nie jest, za to pod scena biegala z profesjonalnym aparatem.

Patryk, rozmawiam z wieloma osobami, z roznych czesci Polski i bardzo krzywdzace jest wg mnie twierdzenie, ze "zaden probkem pojawic sie 1,5 godziny przed koncertem" i wejsc z reszta FC. Nie wszyscy sa zmotoryzowani, nie wszystkich stac na duzy wydatek na dojechanie np z Bydgoszczy, czy spod Gorzowa wlkp, wybieraja najtansze opcje dojazdu i moga byc o roznych godzinach. Ciulaja kazdy grosz, odkladaja, by moz raz-dwa razy w roku pojechac na koncert idola.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
ODPOWIEDZ