A o składance DVD wiadomo już tyle, że będzie zawierała występy telewizyjny, klipy Blue System, Thomasa Andersa, Sunday, Steve'a Bensona...

A to ciekawe, tytul by sie wtedy nawet zgadzal. Opis wlasnie znalazlem tutaj: http://www.blankandjones.com/Releases/B ... ormel-EinsSussudio pisze:Blank & Jones kombinowali już przy Yomaha w zeszłym roku przy okazji składanki So80s Presents Formel Eins - wydaję mi się że o te wersje może chodzić.
Nie spodziewałbym się czegoś nadzwyczajnego.Blank & Jones wzięli "pod swoje skrzydła" w 2012 utwory Sandry i ja bynajmniej nie słyszę różnicy w porównaniu z oryginałem:Jor pisze:Ja tez nie do konca jestem pewny co bedzie sie krylo za 'You're My Heart, You're My Soul - Extended Version - So 80's Remaster By Blank & Jones' w koncu Blank & Jones to ekipa producencka a nie inzynierowie masteringowi.
Jeśli macie konto na Chomikuj,to można posłuchać jak brzmi You're my heart... w wersji Blank & Jones,z płyty "Blank & Jones Present so80s (Soeighties) Formel Eins (2013)",tak jak można było przypuszczać żadnej różnicy,poza tym że wersja krótsza extended jest jakby urwana (bo są 2 wersje extended którtsza 3'55'' i dłuższa 5'35'') :Jor pisze:Fajnie byloby znalezc link do osluchu oryginalnej kompilacji Blank & Jones aby dowiedziec sie wiecej jak to brzmi dokladnie..
Raczej tak.Romantic Warrior pisze:Mam tylko nadzieję, że zremasterowane to nie będzie znaczyło, że takie same, tylko głośniej![]()
Śmiem przypuszczać że wersje"New Hit Version"to wersje z 1998 które z jakiegoś powodu nie znalazły się na albumie"Back For Good",co nie znaczy że mogą być ciekawe.Romantic Warrior pisze:Ciekawią mnie te nowe wersje Brother Louie i Mona Lisa, Just Like An Angel i You're The Lady Of My Heart.
Takowej po prostu raczej nie będzieshoker191 pisze:Jestem ciekaw jak odpicują i tak dość nowocześnie skomponowaną Juliet" oraz " TV makes.."
Ciekawe również jak w Polsce będzie wyglądać promocja tego dzieła
Autograf niszczy okładkę, oby część była bez autografu.33ccd pisze:Jest szansa pojawienia sie tych płyt na koncercie Ta w łodzi w andrzejki w sklepiku. Moze z autografem! / TA /