28.11.2014 Thomas Anders w Łodzi (Atlas Arena)

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cris1974

Re: 28.11.2014 Thomas Anders w Łodzi (Atlas Arena)

Post autor: cris1974 »

A temat after kto teraz przejął? Lokalizacji i organizacja bez zmian?
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Niech Asia się wypowie, bo z tego co jakiś czas temu rozmawiałyśmy mówiła, że prawdopodobnie będzie tylko na after. Ja będę wcześniej w Łodzi z aleksandrą223, miałyśmy nawet wpaść pomóc przy szykowaniu.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

cris1974 pisze:A temat after kto teraz przejął? Lokalizacji i organizacja bez zmian?
After normalnie, jak było ustalone. To, że nie będziemy na koncercie nie oznacza, że after na Piotrkowskiej leży :) Kochani, po koncercie Sala Pąsowa na Ip. w Klubie Piotrkowska97 zaprasza!!! :))))
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

A czy ktoś może wybiera się do Łodzi z okolic Częstochowy? Aby obniżyć koszty dojazdu mogę kogoś zabrać ewentualnie chętnie się do kogoś jadącego w tamtym kierunku podłączę! Jeśli nie jadącego z Częstochowy to np. z Katowic...:-) A jeszcze lepiej gdyby to był ktoś chcący zostać na after party choć nie jest to priorytet...
Spokojem można kamień ugotować...
kasia76
Członek TAFC Polska

Post autor: kasia76 »

Już nie mogę się doczekać być może będę ,plus dwie osoby. Jednak to nic pewnego ale będę się starać. Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

To już jutro :) :D Do zobaczenia na koncercie :D
MY DREAMS COME TRUE :D
kasia76
Członek TAFC Polska

Koncert już jutro bardzo się cieszę.Thomas ma mieć wywiad w TVN około 10;20. więc będzie jechał z Warszawy.Chciałabym go zobaczyć i uścisnąć mu dłoń,zrobić sobie zdjęcie szkoda ,że to nie możliwe. Do jutra pozdrawiam wszystkich. Kasia :D
nado

Post autor: nado »

Czy koncert się odbył ? Na internecie żadnych info... Jak było ? Dlaczego taka cisza ? Kicha ?
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

nado pisze:Czy koncert się odbył ? Na internecie żadnych info... Jak było ? Dlaczego taka cisza ? Kicha ?
Jak byś dobrze poszukał to byś znalazł...

https://www.facebook.com/ThomasAndersFanClubPolska
MODERN TALKING FOREVER!!!
FAN90

Post autor: FAN90 »

Dlaczego w nas tyle złych emocji, nastawienia.....
Czekamy na opinie, wrażenia :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Dajcie ludziom ochłonąć :lol: Ja wróciłam po 5 rano dopiero, przekimałam się, teraz lecę dalej :)
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Czyżbym miał więc podzielić się wrażeniami jako pierwszy???:-)
Koncert oczywiście jak zawsze bardzo udany!:-) Co najważniejsze, dopisała publiczność! Ogromna hala i nie wydawała się być tak pusta jak np. to było w mojej Częstochowie. Moja najważniejsza refleksja? mija 30 lat od debiutu MT i generalnie widać, że wszyscy się postarzeli... :-) A szczególnie Ci najwięksi fani MT którzy stali sztywno w swoim sektorze (poza nielicznymi wyjątkami) przez niemalże cały koncert... Na samej płycie też zbyt dużych ruchów nie było... Z tego co ja zaobserwowałem to najlepiej się bawili Ci w sektorach siedzących. Albo tylko odniosłem takie wrażenie... Brawa natomiast dla koleżanki Kamili która tradycyjnie "z obowiązku" stała po prawej stronie:-) Przy okazji gorąco pozdrawiam!:-) Imienia koleżanki nie znam ale podobało mi się na jakim luzie tańcowała w rytm piosenek TA. Przyznaję, że brakuje mi co raz bardziej na koncertach Thomasa takie prawdziwej koncertowej atmosfery... Gdzie w ścisku, jeden przy drugim, czy chce czy nie, musi skakać do góry... Teraz jest komfort, dużo miejsca w sektorze ale... Mało kto z tego miejsca korzysta... Wszyscy tylko stoją biernie i patrzą... :-(
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

jakie utwory zagrał Thomas?
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Pełna tacklista będzie na stronie... Mnie urzekło jak zwykle unplugged: This time, Give me peace on Earth i YMHYMS :) No i było Everybody wants to rule the world :)
Ogólnie Thomas w super kondycji - jak zwykle pełen energii i tej jego specjalnej magii ;)
Wspaniały Koncert!!!!!!
kasia76
Członek TAFC Polska

Koncert jak zwykle niesamowite wrażenie,dużo super utworów składanka tych mniej słyszanych też fajna.Moja ulubiona - " Do you wanna "Ludzi było mniej niż na poprzednim koncercie Walentynkowym ,który też był w Łodzi. Solówki chłopaków super.Thomas zaśpiewał przy akompaniamencie gitarzysty to było super. I to jego niesamowite spojrzenie ,gesty ,zachowanie co do publiki rewelacja. Dał radę jak zwykle w 100%. Koncert trwał około 2 godz. Ludzie w sektorze Fan Gold bardzo mili sympatyczni ,pełna kultura ,same pozytywy pozdrawiam Was serdecznie. Pozdrawiam też Monie 82 oraz Sławka z żoną rzecz jasna pozdrawiam Patryka. Kasia z Łodzi.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Melediwy, a ja mysłam, że nie ma ani jednej osoby, co by się nie bawiła na koncercie Thomasa Andersa ? Ja bym nie umiała patrzeć się w jeden punkt lub stać w jednym miejscu, to mnie teraz zaskoczyłeś... :shock:
ODPOWIEDZ