14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
- JoannaIzabella
Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
Hehehe, a że tak zapytam........ Jakieś After będzie.....?
Czy ktoś z tamtych okolic rzuciłby parę haseł odnośnie noclegów i ewentualnego miejsca, gdzie można się spotkać.......?
- aldona
- Członek TAFC Polska
Aśka jesteś niesamowita ,ale właściwie czemu nie -przecież towarzystwo będzie świetne 
- Evaalex
Znam osobe ktora w kwestji organizacj lokalu na after moze nam pomodz Juz w kontakt z nia weszlam. Jej znajomi mieszkaja w Nysie. Powiedzisla mi pare tygodni temu ze sie o to pomartwi jak bedzie tak daleko mam jej dac znac.
-
elzbietka
Kochani, mam pytanie,bo może nie jest jeszcze za późno,i przepraszam, że może już było o tym pisane ,ale ja pilnie potrzebuje wiedzieć czy mam możliwość zakupu biletu na sektor Fan, nie ukrywam, ze bardzo mi na tym zależy, jestem na forum albo baaaarodzo mało aktywna, co niepotwierdza faktu,że jestem fanką Thomasa, nigdy nie byłam na jego koncercie a że dzisiaj z koleżnka sie zgadałyśmy że jedziemy, to mój pierwszy raz musi być w strefie Fan/kolejne pewnie też/.Napiszcie mi proszę co mam zrobić.Pozdrawiam. Ewciu napisałam ci tez na FC.
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Bilety do Nysy można zamawiać podaje stronkeelzbietka pisze:Kochani, mam pytanie,bo może nie jest jeszcze za późno,i przepraszam, że może już było o tym pisane ,ale ja pilnie potrzebuje wiedzieć czy mam możliwość zakupu biletu na sektor Fan, nie ukrywam, ze bardzo mi na tym zależy, jestem na forum albo baaaarodzo mało aktywna, co niepotwierdza faktu,że jestem fanką Thomasa, nigdy nie byłam na jego koncercie a że dzisiaj z koleżnka sie zgadałyśmy że jedziemy, to mój pierwszy raz musi być w strefie Fan/kolejne pewnie też/.Napiszcie mi proszę co mam zrobić.Pozdrawiam. Ewciu napisałam ci tez na FC.
http://www.thomas-anders.pl/2013/nysa.php pozdrawiam
- Malediwy
Na tej stronie jest napisane:
"Na dole strony znajdują się schematy widowni, sektor FAN położony będzie bezpośrednio pod sceną."
Ale tych schematów jakoś trudno tam znaleźć. Czy ja ich nie widzę czy po prostu ich nie ma na tej stronie?
"Na dole strony znajdują się schematy widowni, sektor FAN położony będzie bezpośrednio pod sceną."
Ale tych schematów jakoś trudno tam znaleźć. Czy ja ich nie widzę czy po prostu ich nie ma na tej stronie?
Spokojem można kamień ugotować...
- pysia20
- Członek TAFC Polska
WITAM rzucam linka dwóch lokali w Nysie;)http://www.kazamaty.nysa.pl/,http://kar ... /zobaczcie ocencie;)Pozdrawiam.
You Are Not Alone..!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Faktycznie, brak tego schematu za co przepraszam. Czekam na jego dostarczenie w lepszej jakości, stąd brak w tej chwili.Malediwy pisze:Na tej stronie jest napisane:
Link do schematu w mniejszej rozdzielczości: http://thomas-anders.pl/2013/nysa_widownia.jpg
Gdy tylko pojawi się większy, będzie załadowany na stronę.
Jak piszesz tak cię widzą.
- JoannaIzabella
Słuchajcie, czy ktoś z Was jedzie do Nysy autkiem jakoś tak przez okolice centralnej Polski i miałby 2 miejsca....? PKP mnie zabiło wachlarzem swoich połączeń..... 
-
ak04
Hej przy okazji koncertu Thomasa zapraszam wszystkich do Otmuchowa mam również wolne miejsce noclegowe.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Faktycznie, dojazd do Nysy nie jest prosty. Te przesiadki i trafienie godzinowe na następne połączenieJoannaIzabella pisze:Słuchajcie, czy ktoś z Was jedzie do Nysy autkiem jakoś tak przez okolice centralnej Polski i miałby 2 miejsca....? PKP mnie zabiło wachlarzem swoich połączeń.....
Don’t Give Up!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Byłam blisko prawidłowej odpowiedzi w konkursie, pomyliłam się o 33 piosenki 
Nie liczyłam singli (bo to to samo co na płytach), remixów, Singletonów (to samo co normalna wersja) a i tak się machnęłam.
Ponad 400 piosenek? Na prawdę takie odpowiedzi były? To chyba ludzie policzyli piosenki Thomasa, jako piosenki MT, zapominając, że Thomas to jest Thomas i jego piosenki są jego piosenkami, a nie wytworem duetu. Po raz kolejny chyba kłania się czytanie ze zrozumieniem, kulejące w polskim narodzie.
Nie liczyłam singli (bo to to samo co na płytach), remixów, Singletonów (to samo co normalna wersja) a i tak się machnęłam.
Ponad 400 piosenek? Na prawdę takie odpowiedzi były? To chyba ludzie policzyli piosenki Thomasa, jako piosenki MT, zapominając, że Thomas to jest Thomas i jego piosenki są jego piosenkami, a nie wytworem duetu. Po raz kolejny chyba kłania się czytanie ze zrozumieniem, kulejące w polskim narodzie.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Monia singli się nie liczyło,ani remixów.Jedynie na maxi Juliet panowie nagrali nie publikowany na żadnym albumie utwór "Down On My Kness" no i ten cały Shooting Star,który ja nie uznaję jako oficjalny utwór MT,ponieważ to zlepek słów z innych utworów.Wystarczyło wejść na stronkę z albumami MT i podliczyć wszystkie utwory oprócz remixów,które są na albumie Back For Good ,Alone i Year Od Dragon
.Nie mogło być łatwiejszego pytania tym bardziej,ze można się było machnąć o 5 tytułów 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
No nie liczyłam właśnie, jak napisałam, singli i remixów, policzyłam piosenki dość skrupulatnie a i tak mi wyszła nadwyżka (174)
Nie wiem tylko skąd. Trudno się mówi, ja z matematyką zawsze na bakier byłam
Lepiej się pomylić o jedyne 33 piosenki, niż o...300 
- art_system
Dlaczego tylko Don't Play With My HeartWe, Take The Chance, Anything Is Possible są zaliczone do piosenek z Back For Good, pozostałe piosenki to, że powstały w nowych aranżacjach, nie znaczy,że nie są nowymi piosenkami. Według mnie powinny zostać zaliczone, policzone jako piosenki , które należą do całokształtu. Maja swoja dynamikę, zmieniono instrumenty, to są nowe utwory. Według mnie tak należało policzyć.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Pierwsza partia biletów z dwoma niespodziankamy wysłana.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl