14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Post autor: JoannaIzabella »

Hehehe, a że tak zapytam........ Jakieś After będzie.....? ;) Czy ktoś z tamtych okolic rzuciłby parę haseł odnośnie noclegów i ewentualnego miejsca, gdzie można się spotkać.......?
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Aśka jesteś niesamowita ,ale właściwie czemu nie -przecież towarzystwo będzie świetne :lol:
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Znam osobe ktora w kwestji organizacj lokalu na after moze nam pomodz Juz w kontakt z nia weszlam. Jej znajomi mieszkaja w Nysie. Powiedzisla mi pare tygodni temu ze sie o to pomartwi jak bedzie tak daleko mam jej dac znac.
elzbietka

Post autor: elzbietka »

Kochani, mam pytanie,bo może nie jest jeszcze za późno,i przepraszam, że może już było o tym pisane ,ale ja pilnie potrzebuje wiedzieć czy mam możliwość zakupu biletu na sektor Fan, nie ukrywam, ze bardzo mi na tym zależy, jestem na forum albo baaaarodzo mało aktywna, co niepotwierdza faktu,że jestem fanką Thomasa, nigdy nie byłam na jego koncercie a że dzisiaj z koleżnka sie zgadałyśmy że jedziemy, to mój pierwszy raz musi być w strefie Fan/kolejne pewnie też/.Napiszcie mi proszę co mam zrobić.Pozdrawiam. Ewciu napisałam ci tez na FC.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

elzbietka pisze:Kochani, mam pytanie,bo może nie jest jeszcze za późno,i przepraszam, że może już było o tym pisane ,ale ja pilnie potrzebuje wiedzieć czy mam możliwość zakupu biletu na sektor Fan, nie ukrywam, ze bardzo mi na tym zależy, jestem na forum albo baaaarodzo mało aktywna, co niepotwierdza faktu,że jestem fanką Thomasa, nigdy nie byłam na jego koncercie a że dzisiaj z koleżnka sie zgadałyśmy że jedziemy, to mój pierwszy raz musi być w strefie Fan/kolejne pewnie też/.Napiszcie mi proszę co mam zrobić.Pozdrawiam. Ewciu napisałam ci tez na FC.
Bilety do Nysy można zamawiać podaje stronke
http://www.thomas-anders.pl/2013/nysa.php pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Na tej stronie jest napisane:
"Na dole strony znajdują się schematy widowni, sektor FAN położony będzie bezpośrednio pod sceną."
Ale tych schematów jakoś trudno tam znaleźć. Czy ja ich nie widzę czy po prostu ich nie ma na tej stronie?
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

WITAM rzucam linka dwóch lokali w Nysie;)http://www.kazamaty.nysa.pl/,http://kar ... /zobaczcie ocencie;)Pozdrawiam.
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Malediwy pisze:Na tej stronie jest napisane:
"Na dole strony znajdują się schematy widowni, sektor FAN położony będzie bezpośrednio pod sceną."
Ale tych schematów jakoś trudno tam znaleźć. Czy ja ich nie widzę czy po prostu ich nie ma na tej stronie?
Faktycznie, brak tego schematu za co przepraszam. Czekam na jego dostarczenie w lepszej jakości, stąd brak w tej chwili.
Link do schematu w mniejszej rozdzielczości: http://thomas-anders.pl/2013/nysa_widownia.jpg
Gdy tylko pojawi się większy, będzie załadowany na stronę.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Słuchajcie, czy ktoś z Was jedzie do Nysy autkiem jakoś tak przez okolice centralnej Polski i miałby 2 miejsca....? PKP mnie zabiło wachlarzem swoich połączeń..... :/
ak04

Post autor: ak04 »

Hej przy okazji koncertu Thomasa zapraszam wszystkich do Otmuchowa mam również wolne miejsce noclegowe.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

JoannaIzabella pisze:Słuchajcie, czy ktoś z Was jedzie do Nysy autkiem jakoś tak przez okolice centralnej Polski i miałby 2 miejsca....? PKP mnie zabiło wachlarzem swoich połączeń..... :/
Faktycznie, dojazd do Nysy nie jest prosty. Te przesiadki i trafienie godzinowe na następne połączenie :? A najgorzej po koncercie dostać się do jakiejś cywilizacji... (ostatni PKS z Nysy do Wrocławia odjeżdża ok.18:30!). Masakra :(
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Byłam blisko prawidłowej odpowiedzi w konkursie, pomyliłam się o 33 piosenki :(
Nie liczyłam singli (bo to to samo co na płytach), remixów, Singletonów (to samo co normalna wersja) a i tak się machnęłam.
Ponad 400 piosenek? Na prawdę takie odpowiedzi były? To chyba ludzie policzyli piosenki Thomasa, jako piosenki MT, zapominając, że Thomas to jest Thomas i jego piosenki są jego piosenkami, a nie wytworem duetu. Po raz kolejny chyba kłania się czytanie ze zrozumieniem, kulejące w polskim narodzie.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Monia singli się nie liczyło,ani remixów.Jedynie na maxi Juliet panowie nagrali nie publikowany na żadnym albumie utwór "Down On My Kness" no i ten cały Shooting Star,który ja nie uznaję jako oficjalny utwór MT,ponieważ to zlepek słów z innych utworów.Wystarczyło wejść na stronkę z albumami MT i podliczyć wszystkie utwory oprócz remixów,które są na albumie Back For Good ,Alone i Year Od Dragon :) .Nie mogło być łatwiejszego pytania tym bardziej,ze można się było machnąć o 5 tytułów ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

No nie liczyłam właśnie, jak napisałam, singli i remixów, policzyłam piosenki dość skrupulatnie a i tak mi wyszła nadwyżka (174) :wink: Nie wiem tylko skąd. Trudno się mówi, ja z matematyką zawsze na bakier byłam :lol: Lepiej się pomylić o jedyne 33 piosenki, niż o...300 8)
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Dlaczego tylko Don't Play With My HeartWe, Take The Chance, Anything Is Possible są zaliczone do piosenek z Back For Good, pozostałe piosenki to, że powstały w nowych aranżacjach, nie znaczy,że nie są nowymi piosenkami. Według mnie powinny zostać zaliczone, policzone jako piosenki , które należą do całokształtu. Maja swoja dynamikę, zmieniono instrumenty, to są nowe utwory. Według mnie tak należało policzyć.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Pierwsza partia biletów z dwoma niespodziankamy wysłana.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
ODPOWIEDZ