17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: 17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Post autor: JoannaIzabella »

Fanka MT pisze: Patryku, naprawdę nie wiem jak Ci dziękować, że to właśnie mnie spotkał taki zaszczyt, aby podziękować Thomasowi za cały koncert... To było dla mnie niesamowite przeżycie... zważając dodatkowo na fakt, że Anders sam mnie przytulił i dał buziaka w policzek ;) Normalnie brak słów! Dzisiaj nie śpię, he he ;)

Szkoda tylko, że nie miałaś na sobie fanclubowej koszulki, zwłaszcza wchodząc na scenę. To bardzo ważne i bardzo się na to zwraca uwagę....
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

JoannaIzabella pisze:
Fanka MT pisze: Patryku, naprawdę nie wiem jak Ci dziękować, że to właśnie mnie spotkał taki zaszczyt, aby podziękować Thomasowi za cały koncert... To było dla mnie niesamowite przeżycie... zważając dodatkowo na fakt, że Anders sam mnie przytulił i dał buziaka w policzek ;) Normalnie brak słów! Dzisiaj nie śpię, he he ;)

Szkoda tylko, że nie miałaś na sobie fanclubowej koszulki, zwłaszcza wchodząc na scenę. To bardzo ważne i bardzo się na to zwraca uwagę....
Thomas dobrze wie, że należę do Fan-Clubu.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Fanka MT pisze:
JoannaIzabella pisze:

Thomas dobrze wie, że należę do Fan-Clubu.
Tak, ale jednak takie są zasady :) Dla wszystkich członków FanClubu :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

JoannaIzabella pisze: Tak, ale jednak takie są zasady :) Dla wszystkich członków FanClubu :)
W porządku, ale ja nie wiedziałam, że wejdę na scenę do Thomasa, to było dla mnie zaskoczenie. Inaczej bym się do tego przygotowała w odpowiedni sposób.

Dziękuję...

Awatar użytkownika
maria MT

Post autor: maria MT »

Fanka MT pisze:No i po koncercie w Bydgoszczy! Nie mogę uwierzyć, że przyjechał właśnie do nas! W ogóle to, co się dzisiaj działo było niesamowite.. Nie dość, że udało mi się spotkać z Thomasem przed koncertem, to jeszcze mój idol zrobił tak wspaniałe show - ten mix piosenek z rodem lat '80 był czymś niesamowitym! No i nie mogę zapomnieć o końcówce, która była dla mnie totalnym zaskoczeniem... Patryku, naprawdę nie wiem jak Ci dziękować, że to właśnie mnie spotkał taki zaszczyt, aby podziękować Thomasowi za cały koncert... To było dla mnie niesamowite przeżycie... zważając dodatkowo na fakt, że Anders sam mnie przytulił i dał buziaka w policzek ;) Normalnie brak słów! Dzisiaj nie śpię, he he ;)

PS Przy okazji bardzo serdecznie chcę podziękować wszystkim, z którymi się dzisiaj bawiłam - w szczególności Pani Małgosi, z którą spędziłam uroczą niedzielę! :*

(Aha, jeżeli ktoś upamiętnił tę chwilę, gdy byłam na scenie, byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby mi podesłał ewentualne fotki - z góry dziękuję) :)
Daria, wielkie gratulacje, że spotkał Cię taki zaszczyt. Ja byłam w Łodzi na koncercie i też było wspaniale. Tylko jednak miałam nadzieję na jakąś fotkę z Thomasem. Ale niestety nie udało się. Wiem, że niektórzy mieli to szczęście, Ale jestem optymistką i mam nadzieję, że następnym razem moje marzenie się spełni. Daria, bardzo się cieszę, że tobie się udało (zdjęcie, rozmowa, i jeszcze ten pocałunek.....hmmm). Tylko pozazdrościć.
Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
Fanka MT

maria MT pisze:
Fanka MT pisze:No i po koncercie w Bydgoszczy! Nie mogę uwierzyć, że przyjechał właśnie do nas! W ogóle to, co się dzisiaj działo było niesamowite.. Nie dość, że udało mi się spotkać z Thomasem przed koncertem, to jeszcze mój idol zrobił tak wspaniałe show - ten mix piosenek z rodem lat '80 był czymś niesamowitym! No i nie mogę zapomnieć o końcówce, która była dla mnie totalnym zaskoczeniem... Patryku, naprawdę nie wiem jak Ci dziękować, że to właśnie mnie spotkał taki zaszczyt, aby podziękować Thomasowi za cały koncert... To było dla mnie niesamowite przeżycie... zważając dodatkowo na fakt, że Anders sam mnie przytulił i dał buziaka w policzek ;) Normalnie brak słów! Dzisiaj nie śpię, he he ;)

PS Przy okazji bardzo serdecznie chcę podziękować wszystkim, z którymi się dzisiaj bawiłam - w szczególności Pani Małgosi, z którą spędziłam uroczą niedzielę! :*

(Aha, jeżeli ktoś upamiętnił tę chwilę, gdy byłam na scenie, byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby mi podesłał ewentualne fotki - z góry dziękuję) :)
Daria, wielkie gratulacje, że spotkał Cię taki zaszczyt. Ja byłam w Łodzi na koncercie i też było wspaniale. Tylko jednak miałam nadzieję na jakąś fotkę z Thomasem. Ale niestety nie udało się. Wiem, że niektórzy mieli to szczęście, Ale jestem optymistką i mam nadzieję, że następnym razem moje marzenie się spełni. Daria, bardzo się cieszę, że tobie się udało (zdjęcie, rozmowa, i jeszcze ten pocałunek.....hmmm). Tylko pozazdrościć.

Bardzo Pani dziękuję :) Rzeczywiście, miało to dla mnie ogromne znaczenie, zważając dodatkowo na fakt, że rzecz miała miejsce w moim rodzinnym mieście :) Trzymam za Panią kciuki, na pewno kiedyś się uda ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Fanka MT pisze:
JoannaIzabella pisze: Tak, ale jednak takie są zasady :) Dla wszystkich członków FanClubu :)
W porządku, ale ja nie wiedziałam, że wejdę na scenę do Thomasa, to było dla mnie zaskoczenie. Inaczej bym się do tego przygotowała w odpowiedni sposób.
:) Członkowie FanClubu powinni nosić koszulki na koncertach bez względu na to, czy wyjdą na scenę, czy nie. Wielokrotnie było to bardzo podkreślane przez Zarząd, jako ważne. No i to chyba normalne ;) To było tylko spostrzeżenie z mojej strony, nie krytyka :)
Awatar użytkownika
maria MT

Post autor: maria MT »

Daria, na następnym koncercie masz zapewnione moje towarzystwo. Wtedy napewno moje marzenie się spełni:)
Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
Fanka MT

JoannaIzabella pisze:
Fanka MT pisze:
:) Członkowie FanClubu powinni nosić koszulki na koncertach bez względu na to, czy wyjdą na scenę, czy nie. Wielokrotnie było to bardzo podkreślane przez Zarząd, jako ważne. No i to chyba normalne ;) To było tylko spostrzeżenie z mojej strony, nie krytyka :)

Rozumiem :) Ale wiedziałam, że pójdę do zdjęcia z Thomasem i chciałam wyglądać najzwyczajniej w świecie troszkę ładniej. Mam już fotkę z idolem w fan-clubowej koszulce i po prostu ubrałam się inaczej. Zresztą, rozmawiałam o tym z Patrykiem i nic się nie stało :)
maria MT pisze:Daria, na następnym koncercie masz zapewnione moje towarzystwo. Wtedy napewno moje marzenie się spełni:)
He he, nie ma sprawy! :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

JoannaIzabella pisze: No niestety, publika w Bydgoszczy pod względem frekwencji i...zabawy wypadła średnio.... :? Było mnóstwo wolnych miejsc na trybunach, a hala do gigantów nie należy... No i poza sektorem fan było raczej drętwo... Sam Thomas to widział. Akcja ze zdjęciem: "Teraz ja zrobię Wam zdjęcie, OK?" pyta Thomas. Zawsze jest gorący aplauz i szał. A w Bydgoszczy - cisza. Koncternacja Thomasa i pytanie raz jeszcze "OK??!" Noooo, jakiś słaby odzew. No to Thomas raz jeszcze: "OK??!!!!!!!" I wtedy coś ciut drgnęło i trybuny odpowiedziały.
Thomas musiał też raz czy dwa zagrzewać trybuny do jakiegoś ruchu, do wzięcia udziału w koncercie w sposób nieco bardziej aktywny. A przy "emocjach" publiki na trybunach przy YMHYMS wprost powiedział, że ta piosenka to ma przynosić radość.

No ale trudno,
A ja jestem dumna z naszej publiki. Na pewno wrażenie na Thomasie zrobiło całkowicie samodzielne i żywiołowe odśpiewanie przez widownie właśnie tego YMHYMS ;-) A akcja przed fotką i liczenie "raz, dwa, trzrzrzy", niezapomniana. Dziękuję całej ekipie bydgoskiej i naszej "supervisor" Darii. Musimy to powtórzyć :-)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Agata pisze:
JoannaIzabella pisze: No niestety, publika w Bydgoszczy pod względem frekwencji i...zabawy wypadła średnio.... :? Było mnóstwo wolnych miejsc na trybunach, a hala do gigantów nie należy... No i poza sektorem fan było raczej drętwo... Sam Thomas to widział. Akcja ze zdjęciem: "Teraz ja zrobię Wam zdjęcie, OK?" pyta Thomas. Zawsze jest gorący aplauz i szał. A w Bydgoszczy - cisza. Koncternacja Thomasa i pytanie raz jeszcze "OK??!" Noooo, jakiś słaby odzew. No to Thomas raz jeszcze: "OK??!!!!!!!" I wtedy coś ciut drgnęło i trybuny odpowiedziały.
Thomas musiał też raz czy dwa zagrzewać trybuny do jakiegoś ruchu, do wzięcia udziału w koncercie w sposób nieco bardziej aktywny. A przy "emocjach" publiki na trybunach przy YMHYMS wprost powiedział, że ta piosenka to ma przynosić radość.

No ale trudno,
A ja jestem dumna z naszej publiki. Na pewno wrażenie na Thomasie zrobiło całkowicie samodzielne i żywiołowe odśpiewanie przez widownie właśnie tego YMHYMS ;-) A akcja przed fotką i liczenie "raz, dwa, trzrzrzy", niezapomniana. Dziękuję całej ekipie bydgoskiej i naszej "supervisor" Darii. Musimy to powtórzyć :-)

Dokładnie tak :!: Nie wiem, o co chodzi JoannieIzabeli, moim zdaniem było nas całkiem sporo i publika dobrze się bawiła. Thomas miał świetny kontakt i niezły ubaw!

Ja również dziękuję wszystkim tym, którzy pomagali mi w promocji ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Kochani, no ale jak to "nie wiecie o co JoaanieIzabeli chodziło"...no przecież było widocznie mniej ludzi, niż mogło być. Taki Torwar nawet - wielka hala, kilka konkurencyjnych imprez w tym samym czasie...a jednak był komplet lub prawie komplet. O Bdg nie można niestety tego powiedzieć :cry: Ja wiem, że się cieszycie, że poszło fajnie, by w pewnym stopniu zależało to od was. Ale obiektywnie...z frekwencją bywało lepiej, a publiczność bywała bardziej żywiołowa...
Ale ja się bawiłam świetnie - jak zawsze na koncertach Thomasa :D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Rozumiem, ale moim zdaniem zważając na fakt, że np była to niedziela to trudno było się spodziewać, że chociażby przyjedzie tyle fanów - wiadomo, na następny dzień praca itd, nie każdy może załatwić sobie wolne. Jednakże my robiliśmy, co było w naszej mocy i ściągnęliśmy tylu ludzi ilu się tylko dało ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Fanka MT pisze:Rozumiem, ale moim zdaniem zważając na fakt, że np była to niedziela to trudno było się spodziewać, że chociażby przyjedzie tyle fanów - wiadomo, na następny dzień praca itd, nie każdy może załatwić sobie wolne. Jednakże my robiliśmy, co było w naszej mocy i ściągnęliśmy tylu ludzi ilu się tylko dało ;)
Daria...w Warszawie to tez była niedziela, także no ;-)
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Ok, to w takim razie nie mam pojęcia dlaczego wyszło jak wyszło...

Dziękuję...

Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Naddel pisze:Daria...w Warszawie to tez była niedziela, także no
Nie można porównywać Warszawy z Bydgoszczą :!: No ludzie :!: Frekwencja była jaka była,koncert się odbył i po sprawie.Nie macie chyba pojęcia ile czasu i pracy wkładają ludzie w promocję koncertów i nie do końca przekłada się to na ilość sprzedanych biletów.Mi się bardzo koncert podobał,jak zawsze.
JoannaIzabella pisze:Członkowie FanClubu powinni nosić koszulki na koncertach bez względu na to, czy wyjdą na scenę, czy nie.
Aśka nie przesadzasz?Ty też nie zawsze paradujesz w koszulce fan-clubu.A może chodzi Ci o to,że Darunie spotkał zasłużony zaszczyt,a nie Ciebie?Bo przecież nie o koszulkę tutaj chodzi prawda?
Daruniu,Saro,Aniu dziękuję z całego serca za opiekę i pomoc.Bardo jestem wdzięczna,miło było spędzić z Wami tę niezapomnianą niedzielę :D :D :D
ODPOWIEDZ