Gorąco zachęcam wszystkich miłośników muzyki C.C.CATCH I SIB do posłuchania tej muzyki na koncercie. W czerwcu tego roku miałem okazję być na koncercie C.C.CATCH we Wrocławiu na Discotex i było naprawdę super. Myślę, że przy ok godzinnym programie będzie można usłyszeć wiecej wersji wokalnych, które szczególnie dobrze zabrzmiały we Wrocławiu, do tego może jakieś ballady? To chyba juz ostatnia szansa na zobaczenie Caro na żywo?
Dodatkową atrakcją będzie też SIB, myślę że przez wielu miłosników muzyki MT niedoceniani. Dopóki znałem ich muzykę z kiepskich jakościowo urywków z YOU TUBE itp miałem o nich raczej kiepskie zdanie, dopiero po "zainwestowaniu" 150zl na dwie pierwsze płyty i kilka singlii i posłuchaniu tej muzyki w dobrej jakości zdanie zmieniłem. Muzyka ta dużo bardziej jest w stylu Starego Dobrego Bohlena niż wiele jego produkcji z ostatnich 10 lat.
Jestem stałym czytelnikiem strony od ponad 6-7 lat, na punkcie muzyki Dietera mam niezłego fioła od 1987r, nieczęsto wypowiadam sie na forum. Niemogę jednak obojętnie przejść obok dziwnego moim zdaniem podejscia Arka do wydarzenia jakim jest występ C.C.CATCH I SIB w najbliższych dniach. Mogę zrozumieć Arku, że przed Disotex tematu występu C.C.Catch na Hitparadzie nie popularyzujemy, żeby nie robic konkurencji dla Discotex, ale po zakończeniu Discotexu myślę, że solidna informacja na temat koncertu C.C.CATCH i SIB powinna się na naszej stronie ukazać. Bez tego jesteśmy nierzetelni i nie w porządku wobec czytelników naszej strony. Bardzo cenię to, że Stworzyłeś Tą wspaniałą stronę i wkładasz wiele serca, pracy i zapewne kasy w jej prowadzenie. Tym bardziej jest mi przykro z powodu Twojego podejścia do występu Caro i SIB
Sam niestety nie pojawię się na koncercie (ponad 500km
pozdrawiam
http://www.moderntalking.pl forever (ale rzetelna!)