11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!

Post autor: Paradise »

Agata pisze:Tam gdzie stałam (dawna "strona Roba") nie było żadnych incydentów i można było się świetnie bawić. Przy okazji pozdrawiam Evaalex, która stała koło mnie - śmiesznie wyszło z tym Twoim transparentem trzymanym do góry nogami :D
A to już teraz wiem,komu Thomas pokazywał "Odkręcanie" transparentu,stała tuz obok Was,było fajnie i spokojnie:))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dzisiejszy Dziennik Zachodni

Obrazek
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Zapraszam do obejrzenia relacji na http://www.moderntalking.co

Obrazek
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

sebciu1974 pisze:Zapraszam do obejrzenia relacji na http://www.moderntalking.co

Obrazek
Super!!!!!!!!!!!!!
Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Dzięki sebciu1974 za relację :) :) :) .
Jest naprawdę świetna :wink:
Awatar użytkownika
restimek

Post autor: restimek »

sebciu1974 Bardzo fajny fotoreportarz. Hmm sądząc po fotce z hotelu widzę że też byłeś w Novotelu :) Szkoda że ja miałem pokój z oknem z drugiej strony bo też bym cyknął taką fotkę Spodkowi. Dzięki też za udostępnienie programu TVN (bo niestety nie miałem okazji obejrzenia w TV) Hmm bardzo mnie rozdrażniła końcowa wypowiedź prezenterki "...tu mi podpowiadają że to obciach był słuchać MT"..... po pierwsze - mówi to prezenterka w programie na żywo w programie w którym przed chwilą pokazywany był wywiad z gwiazdą na kilka godzin przed jej koncertem!! Dla mnie to jest obciachem.... a podobno TVN to profesjonalna stacja?? a po drugie skoro słuchanie MT to obciach to skąd niby TA ma tyle złotych i platynowych płyt? Z kosmosu???
Trust your emotions, Believe in your dreams
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

restimek pisze:sebciu1974 Bardzo fajny fotoreportarz. Hmm sądząc po fotce z hotelu widzę że też byłeś w Novotelu :) Szkoda że ja miałem pokój z oknem z drugiej strony bo też bym cyknął taką fotkę Spodkowi. Dzięki też za udostępnienie programu TVN (bo niestety nie miałem okazji obejrzenia w TV) Hmm bardzo mnie rozdrażniła końcowa wypowiedź prezenterki "...tu mi podpowiadają że to obciach był słuchać MT"..... po pierwsze - mówi to prezenterka w programie na żywo w programie w którym przed chwilą pokazywany był wywiad z gwiazdą na kilka godzin przed jej koncertem!! Dla mnie to jest obciachem.... a podobno TVN to profesjonalna stacja?? a po drugie skoro słuchanie MT to obciach to skąd niby TA ma tyle złotych i platynowych płyt? Z kosmosu???

Rusin palneła gafę nie do wybaczenia! Jeżeli ktoś ma taki pogląd i nie lubi MT lub uważa, że słuchanie ich to " obciach" będąc profesjonalistą w swoim zawodzie powinien zachować to dla siebie, a nie puszczać to w eter. My fani MT i TA czujemy się urażeni!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Tu jest link do TVN. Mozna to komentować, lub napisać do redakcji.

http://dziendobry.tvn.pl/video/thomas-a ... 35323.html

e-mail: ddtvn@tvn.pl

http://dziendobry.tvn.pl/kontakt.html
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Reportaż Sebastiana jak zwykle bardzo dobry :wink:
Point Of No Return
agua777
Członek TAFC Polska

Post autor: agua777 »

Paradise pisze:
Agata pisze:Tam gdzie stałam (dawna "strona Roba") nie było żadnych incydentów i można było się świetnie bawić. Przy okazji pozdrawiam Evaalex, która stała koło mnie - śmiesznie wyszło z tym Twoim transparentem trzymanym do góry nogami :D
A to już teraz wiem,komu Thomas pokazywał "Odkręcanie" transparentu,stała tuz obok Was,było fajnie i spokojnie:))
A ja stałam z Evcią:) W białym szaliku:):) i okularach.
pozdrawiam dziewczyny stojące obok !!!
Nie zrobiłyśmy obciachu:)
Awatar użytkownika
restimek

Post autor: restimek »

33ccd pisze:Tu jest link do TVN. Mozna to komentować, lub napisać do redakcji.

http://dziendobry.tvn.pl/video/thomas-a ... 35323.html

e-mail: ddtvn@tvn.pl

http://dziendobry.tvn.pl/kontakt.html
Napisałem komentarz jak i wysłałem maila do redakcji DDTVN. Ciekawe czy w ogóle dostanę jakąś odpowiedź...
Trust your emotions, Believe in your dreams
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Sebciu1974 bardzo bardzo dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!! obejrzałam z zapartym tchem,doszukując się też swojej osoby :)) dzięki :))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Paradise pisze:
Paradise nie kojarze Ciebie. Moze bys mi napisala prywatna wiadomosc i podala swoje pelne nazwisko. Jask jestes na nk albo Facebooku znajde Cie i bende miala mozliwosc do zobaczenia jak wygladasz moze wtedy zaskocze.
Awatar użytkownika
CheriLady

Post autor: CheriLady »

Cześć Wszystkim:) koncert był super!! Prawdę powiedziawszy trochę za dużo bylo ludzi w naszym sektorze Fan ale tam gdzie ja stałam przynajmniej byli spoko ludzie, nikt nie pił żadnego alkoholu. Bardzo podobał mi się pomysł z balonami i z tego co widzialam Thomas też był zaskoczony:) niestety od jakiegoś czasu nie posiadam internetu i za bardzo nie bylam poinformowana jak to wszystko bedzie wyglądało:( ale bylo super. Tylko powiedzcie dlaczego nie wypaliło śpiewanie 100 LAT i wręczenie kwiatów po koncercie?
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

CheriLady pisze:Tylko powiedzcie dlaczego nie wypaliło śpiewanie 100 LAT i wręczenie kwiatów po koncercie?
:lol: no właśnie,śmieszna a za razem zaskakująca sytuacja,też się tego nie spodziewaliśmy. Stanęliśmy z Patrykiem po prostu ze złej strony zejścia ze sceny. Thomas uciekł na do garderoby,ale kwiaty i tort zostały mu wręczone. Szkoda tylko,że nie wszyscy mogli to widzieć <bezradny> .
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Całą drogę powrotną do domu ręce mnie świerzbiły jak tylko wpadnę to pierwsze co robię to piszę swoje wrażenia ,jak się okazało to serwer padł :( i internet nie działał więc nie mogłam nic zrobić. Dopiero teraz mam możliwość. :D

Koncert walentynkowy :) za nami i muszę napisać,że to były najpiękniejsze walentynki w moim życiu.Przeżyłam wspaniałe chwile ,ale to że dostałam zaproszenie na zdjęcie grupowe z Thomasem przeszło moje najśmielsze oczekiwania i za ten gest dobrego serca ogromnie dziękuję Patrykowi :wink:
Łza poleciała i to nie jedna na piosence '' Soldier'' czemu tak się stało :?: nie wiem....

Ponieważ zauważyłam,że nie wszyscy byli zadowoleni mam podzielone zdanie na temat sektora FAN.
Pozdrawiam rut
ODPOWIEDZ