Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
- michal.czeslaw
Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby związane z Forum i TAFCPL[/quote]
I tak powinno być zawsze.Na wczorajszym koncercie wyrażnie było widać,że to jest konieczne.Cała grupa ludzi stała pod sceną zasłaniając innym widok.Ochrona nie reagowała wcale!!!SKANDAL!Organizatorzy koncertu nie popisali się!
I tak powinno być zawsze.Na wczorajszym koncercie wyrażnie było widać,że to jest konieczne.Cała grupa ludzi stała pod sceną zasłaniając innym widok.Ochrona nie reagowała wcale!!!SKANDAL!Organizatorzy koncertu nie popisali się!
- JoannaIzabella
Tak, tak. Już chyba naprawdę widać, że KONIECZNYM jest utworzenie takiego sektora VIP, mimo zapewne oburzenia osób, którym uda się kupić bilet FAN.
I to jest do zrobienia. Wąski pas przy scenie, do którego ochrona wpuszcza TYLKO określone osoby, czyli zrzeszonych, aktywnych działaczy FanClubu i to im są rozdawane zestawy fan, dalej barierki i sektor FAN. Czyli sektor fan będzie tez blisko sceny, więc ludzie z takimi biletami będą zadowoleni a istnienie pasa VIP-FAN pozwoli na dobra koordynację akcji fan itp.
Wydaje mi się, że po przemyśleniu przez Zarząd i Organizatora takie wyjście okaże się dobrym i zostanie zaakceptowane a wówczas....nie róbmy zbędnych dyskusji na forum, wystarczy podać informację o zmianie organizacji sektorów w formie KOMUNIKATU. I już
Parę osób się oburzy, a następnie sprawa ucichnie i stanie się czymś powszednim i normalnym.
I to jest do zrobienia. Wąski pas przy scenie, do którego ochrona wpuszcza TYLKO określone osoby, czyli zrzeszonych, aktywnych działaczy FanClubu i to im są rozdawane zestawy fan, dalej barierki i sektor FAN. Czyli sektor fan będzie tez blisko sceny, więc ludzie z takimi biletami będą zadowoleni a istnienie pasa VIP-FAN pozwoli na dobra koordynację akcji fan itp.
Wydaje mi się, że po przemyśleniu przez Zarząd i Organizatora takie wyjście okaże się dobrym i zostanie zaakceptowane a wówczas....nie róbmy zbędnych dyskusji na forum, wystarczy podać informację o zmianie organizacji sektorów w formie KOMUNIKATU. I już
- Evaalex
Prawde mowiac slyszac slowa sektor fan wyobrazalam sobie odgrodzone 2 albo 3 rzedy w ktorych benda stali czlonkowie fanclubu, forumowicze i moze jeszcze osoby z ich rodzin albo z grona przyjaciol.JoannaIzabella pisze:Tak, tak. Już chyba naprawdę widać, że KONIECZNYM jest utworzenie takiego sektora VIP, mimo zapewne oburzenia osób, którym uda się kupić bilet FAN.
Wy
Ostatnio zmieniony pn maja 28, 2012 5:36 przez Evaalex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Miałam szczęście być bliziutko sceny, no ALE. Przy mnie stały dziewczyny nie z FC, nawet nie z forum, wepchały się pod same barierki sypiąc dookoła głupimi tekstami, że "im się należy". Nosz kurna. Tak nie powinno byćmichal.czeslaw pisze:Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby związane z Forum i TAFCPL
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
No właśnie. Dlatego walczmy o pas VIP-Fan przy scenie, nie do zdobycia dla innych!Naddel pisze:Przy mnie stały dziewczyny nie z FC, nawet nie z forum, wepchały się pod same barierki sypiąc dookoła głupimi tekstami, że "im się należy". Nosz kurna. Tak nie powinno być
-
SWEETY(slodziak)
No proszę 1 grudzień i koncert walentynkowy marzenie a myślę ze na koncercie poznacie moja przyszła żonę Jole o której wam mówiłem na after party po koncercie w Szczecinie.
- JoannaIzabella
Mamy nadzieję, że dołączy do naszego grona!SWEETY(slodziak) pisze:No proszę 1 grudzień i koncert walentynkowy marzenie a myślę ze na koncercie poznacie moja przyszła żonę Jole o której wam mówiłem na after party po koncercie w Szczecinie.
- Evaalex
Czesc Wam
Moim zdaniem na bilety na sektor fan vip powinny byc dostepne tylko dla czlonkow fanclubu i czlonkow forum. Kazda osoba zamawiajaca bilety ma miec prawo do zamowienia biletu dla siebie swojego partnera albo przyjaciela. Fanom spelniajacym te ktryteria wybierajacym sie z potomstwem na koncert ma byc dane prawo nabycia biletow na sektor Fan Vip dla siebie i potomstwa.
Moim zdaniem na bilety na sektor fan vip powinny byc dostepne tylko dla czlonkow fanclubu i czlonkow forum. Kazda osoba zamawiajaca bilety ma miec prawo do zamowienia biletu dla siebie swojego partnera albo przyjaciela. Fanom spelniajacym te ktryteria wybierajacym sie z potomstwem na koncert ma byc dane prawo nabycia biletow na sektor Fan Vip dla siebie i potomstwa.
- Evaalex
To jest wspaniale rozwiazanie.jedyna pisze:I to jest dobre rozwiązanie!33ccd pisze:ale Fan Club będzie miał wydzielony SPECIALNY VIP sektor przy scenie do którego wejdą osoby związane z Forum i TAFCPL.
- Maringo18
- Członek TAFC Polska
Ja Już potwierdzam swoja obecność na wszystkich 4 koncertach
oby sił starczyło jeździc naszą koleja
a może inne rozwiązanie się znajdzie 
-
SWEETY(slodziak)
Jestem za sektorem Fan i potwierdzam swoja i mojej przyszlej zony Joli obecnosc. 
- Malediwy
Bardzo zazdroszczę tym wszystkim którzy byli w Szczecinie...
Odpuściłem sobie ten koncert i teraz trochę żałuje. Ale odbiję sobie to na tych czterech koncertach andrzejkowych!:-)
I tak przy okazji... jestem z Częstochowy. będę jechał swoim samochodem osobowym. Jadę sam, więc mogę zabrać maksymalnie jeszcze 4 osoby które zechcą partycypować w kosztach przejazdu. Mogę zabrać już od Częstochowy i okolicy jak i również np. dopiero od Krakowa.
Odpuściłem sobie ten koncert i teraz trochę żałuje. Ale odbiję sobie to na tych czterech koncertach andrzejkowych!:-)
I tak przy okazji... jestem z Częstochowy. będę jechał swoim samochodem osobowym. Jadę sam, więc mogę zabrać maksymalnie jeszcze 4 osoby które zechcą partycypować w kosztach przejazdu. Mogę zabrać już od Częstochowy i okolicy jak i również np. dopiero od Krakowa.
Spokojem można kamień ugotować...
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
No ja też niestety żałuję, ale cóż jak obowiązki to obowiązki bo inaczej nie da rady
.
Co prawda dwa egzaminy mam już za sobą, ale w tą sobotę będę miała jeszcze ostatni egzamin.
A co do koncertu andrzejkowego w tej chwili nie obiecuję.
Co prawda dwa egzaminy mam już za sobą, ale w tą sobotę będę miała jeszcze ostatni egzamin.
A co do koncertu andrzejkowego w tej chwili nie obiecuję.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Hej,fanowicze,,,,coraz bardziej rozważam pakiecik andrzejkowy po Szczecinie jestem naładowany i niech tak zostanie nic nie mam przeciwko,,,,,wiadomo życie jest jakie jest.....
p.s odnośnie tournee andrzejkowego to mam możliwość noclegu dla max 3,4 osób za frii w ramach fan-clubu oczywiście, z dojazdem po koncercie do miejsca noclegu,i później na dworzec.(chodzi o WARSZAWE-TORWAR)

p.s odnośnie tournee andrzejkowego to mam możliwość noclegu dla max 3,4 osób za frii w ramach fan-clubu oczywiście, z dojazdem po koncercie do miejsca noclegu,i później na dworzec.(chodzi o WARSZAWE-TORWAR)
That's the only thing i really know.......
-
Cordy
Prawdopodobnie na wszystkie koncerty nie dam rady pojechać, ale Poznań i Warszawa jest realna.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
W sumie planowałam tylko Poznań, ale jednak rozpatruję wszystkie 4 koncerty. Ale nie sama, czy jest ktoś z Pomorza lub północnej Wielkopolski, kto się wybiera???
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.