Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dancefloor

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dance

Post autor: michal.czeslaw »

Bardzo mi się spodobała udoskonalona wersja No More Tears On The Dancefloor.Brzmi równie dobrze jak na albumie.Nowe wstawki wcale nie pogarszają jakości piosenki-jest po prostu trochę inna.Czekam z niecierpliwością na teledysk.Jaki będzie?Czy związany z tematem piosenki?Jeszcze dwa tygodnie i będzie singiel to zobaczymy co stworzyli.Pewnie wcześniej nie da się teledysku zobaczyć.Tym razem jakoś tajemniczo się zrobiło koło tego singla! :D
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Nowa wersja jest nawet dość dobra. Nie powiem, bo nawet mi się podoba. Jednak troszkę lepsza jest pierwsza wersja tej piosenki. :wink: Zaś jeśli chodzi o ubiór Thomasa to on się ubiera jak człowiek a Fahrenkrog wygląda w tym video z poprzedniej strony jakby szedł do knajpy a nie na scenę. Nie lubię facetów ubranych w stylu - może wyskoczymy na piwo. <pokręcony> Ja lubię jak facet jest ubrany jak należy i głównie za to Thomasa uwielbiam. Fahrenkrog w ogóle jest jakiś dziwny i tyle. W dodatku zawsze widzę u niego tę śmieszną koszulkę z czaszką. Szkoda, że Thomas już z Dieterem nie nagrywa, bo Dieter wyglądał o niebo lepiej od tego Fahrenkroga.

PS. Czy Thomas ubiera się jak 70-latek? Nie sądzę. Ktoś z klasą ubiera się jak ktoś z klasą a nie jak jakieś dziwadło. Nie chciałabym widzieć Thomasa w wypłowiałych dżinsach i koszulce z czaszką czy z czymś innym, jak chłopaczyna z dopiero co założonego boysbandu. :?
Proszę mi wierzyć, ale taki ubiór jaki zwykle Thomas nosi naprawdę pasuje do niego, do jego stylu i do jego wieku. Cieszę się, że ma taki styl a nie inny. :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Atlantis pisze: Sporo z Was widzę drażni osoba Fahrenkroga, bo, rzekomo, Thomas solo jest lepszy. Ale ja pytam jak to solo? Ile autorskich nagrań ma w swoim dorobku po 2003 roku? Nawet Strong przecież to kompozycje kogoś innego, kto przy okazji promocji też występował z Tomem na scenie. Na prawdę dobrze jest oddzielać zauroczenie idolem od rzeczywistości, bo tak, wszystko jest wspaniale, tylko efektów nie widać i bądźmy szczerzy, w przypadku tego singla też sukcesów niestety nie będzie.
Zgadzam się z tym co napisał Atlantis. Nie mam nic do Thomasa, ale trzeba przyznać, że nie ma zbyt wiele własnych utworów. Thomas lepiej funkcjonuje w duecie, gdzie role są podzielone (tak jak to było za czasów Modern Talking).
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Miki2001

Post autor: Miki2001 »

Jak po raz pierwszy posłuchałem No More Tears the Dancefloor zbytnio nie podobała mi się piosenka ale jak wyszła nowa wersja to zaczołem ją lubić.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Nie bardzo podoba mi się ta singlowa wersja "No More Tears...".źle zrobili,że ucięli zwrotki :?Mam nadzieję,że uratuje ten singiel piosenka "Now Or Never" :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Thomasa, a myślę, że i Uwego, będzie można znów zobaczyć w TV, w piątek o 20.15 w programie SWR auf Tour. Przypuszczam, że też zaprezentują nowy singiel. Nagranie jutro, na zamku Edesheim.
http://www.swr.de/swrauftour/-/id=62529 ... index.html
Trailer: http://www.swr.de/swrauftour/-/id=62529 ... index.html
Awatar użytkownika
Agata

phantomas pisze: No i jaka promocja! Występ w nasiadówie emerytów i rencistów.
Może o taki target cały czas chodzi? :)
To nie była nasiadówa emerytów i rencistów, impreza z okazji dnia wolontariusza. Być może wśród gości była większość osób starszych, ale to może dlatego, że oni mają na taką działalność najwięcej czasu lub też są jej adresatami. Wystarczy popatrzeć na ludzi, którym wręczał nagrodę Thomas i których historię przybliżył w programie - to na pewno nie są emeryci i renciści. Dla mnie prezentacja nowego singla na tego typu evencie wyglądała trochę tak, jakby odbyła się przy okazji. Tak naprawdę chodziło tu o coś innego: promocję działalności wolontariackiej i uhonorowanie ludzi, którzy się nią zajmują.

Mogę się jednak zgodzić z jednym - wykonanie NMTOTD w tym show nie było zbyt dobrym pomysłem, zwłaszcza, że znów był playback i wypadło to średnio. O wiele większe wrażenie zrobiła, przynajmniej na mnie, piosenka "Amazing Grace".
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

phantomas pisze:No i jaka promocja! Występ w nasiadówie emerytów i rencistów.
Najśmieszniej się wygląda jak się nie ma pojęcia o czym się pisze!
Agata pisze: To nie była nasiadówa emerytów i rencistów, impreza z okazji dnia wolontariusza
Sama jestem już w pewnym wieku i co nie należy mi się? :?:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Nikt nie zabroni 50-latkom słuchać produkcji Vinylshakerz, ale z jakiegoś powodu nie widzi się ich często przy półkach z płytami dance, trance i techno. W wypadku tego występu wystąpiła po prostu zbyt duża rozbieżność między brzmieniem piosenki a składem publiczności. Odwracając sytuację, podobny sens miałby występ Andrzeja Rybińskiego w Hitach na czasie. Nastolatkom się nie należy?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Thoma tam nie tylko byl bo chcial swoja piosenke przedstawic.Thomas zostal zeproszony bo sam sie udziela charychatywie. Mowil o tym calkiem na poczatku programu. On dziala w organizacji opiekujacej sie dzieci ktore byly bite przez rodzicow . Dziala tez w funduszu dal dzieci cierpiacych na raka. Czesto jest w Koblenz w Szbitalu, w ktorym pacjetami sa dzieci, ktore moze juz nigdy nie wyzdrowiejai w krotkim czasie nastpi ich zgon
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

ArCrack pisze:Odwracając sytuację, podobny sens miałby występ Andrzeja Rybińskiego w Hitach na czasie. Nastolatkom się nie należy?
Rybińskiego fanką akurat nie jestem-jeżeli nastolatkom się podoba to czemu nie?Muzyka -najwspanialsza rzecz na świecie jest ponad przedziałami wiekowymi i podobno łagodzi obyczaje. :oops:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dyskutujemy o tym jednym występie, który wypadł przeciętnie, a wygląda niestety na to, że o kolejne będzie trudno. Kalendarz występów Thomasa w TV na kolejny miesiąc wygląda bardzo ubogo. O ile Gigolo mieli nie usłyszeć tylko ludzie martwi i w śpiączce, o tyle z trafieniem na No More Tears On The Dancefloor mogą mieć problem nawet najwięksi telemaniacy.

2011-08-28 18:45:00 SWR-RP Bekannt im Land
2011-09-20 08:28:00 ZDR ZDF-Morgenmagazin
2011-09-30 22:00:00 MDR Riverboat

Nie ma żadnego programu w bezpośrednim sąsiedztwie daty premiery singla :oops:
Jak piszesz tak cię widzą.
dawidsikorski2

Post autor: dawidsikorski2 »

Ten singiel czuje bedzie wielkim niewypalem:(
jkris

Post autor: jkris »

phantomas pisze:No i jaka promocja! Występ w nasiadówie emerytów i rencistów.
Może o taki target cały czas chodzi? :)
chyba pomyliles idoli. zdaje sie, ze to Bohlen produkuje "potupaje" dla A.Berg. a tam i owszem- targetem sa emeryci i rencisci...
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Jakoś nie przeszkadzało mu to w sprzedaniu ponad pół miliona "potupaji" Andrei. Wątpię, żeby tylko emeryci tak tłumnie ruszyli na zakupy.
A Tomaszek jak zwykle nie może się zdecydować dla kogo właściwie śpiewa. I są efekty, a raczej ich brak.
Stadiony już wynajęte na trasę koncertową, teraz trzeba je zapełnić 8)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Agata

ArCrack pisze:2011-08-28 18:45:00 SWR-RP Bekannt im Land
2011-09-20 08:28:00 ZDR ZDF-Morgenmagazin
2011-09-30 22:00:00 MDR Riverboat
2011-08-26 (jutro) SWR auf Tour 20.15 SWR
http://www.swr.de/swrauftour/-/id=62529 ... index.html
ODPOWIEDZ