Koncerty - kwestie organizacyjne
-
didi90
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
a czy podczas koncertu w Katowicach będzie możliwe spotkanie z Thomasem ??
- michal.czeslaw
Radzę poczytać regulamin fan-clubu i wszystko będzie wiadomo.To czy Thomas spotka się z fanami zależy tylko od niego.Miejmy nadzieję,że będzie chciał.A kto będzie tym szczęśliwcem?-okaże się przed koncertem.didi90 pisze:a czy podczas koncertu w Katowicach będzie możliwe spotkanie z Thomasem
- pysia20
- Członek TAFC Polska
wiec super pomysł i super zabawa
wiec szaliki zakładamy i na koncert Thomasa uderzamy
z tymi białymi szalikami to naprawde super pomysł 
You Are Not Alone..!!
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Witam
czytam wasze posty i chodz jestem od niedawna tu zalogowana bo wczesniej nie miałam takiej mozliwosci to zgadzam sie całkowicie z tym ze jezeli ktos za 20 zl chce kupic zdjecie z Thomasem albo co jeszcze autograf to mija sie z celem pobyt w FAN CLUBIE,dlatego ja zdaje sobie sprawe z tego ze to nie tylko przyjemnosc ale i praca co do spraw organizacyjnych,dlatego ja wysłałam swoja ankiete do Fan Clubu,bo chce sie udzielac i pomagac w sprawach organizacyjnych .Ja naprawde doceniam Thomasa osobe i jego talent a takze jak podchodzi do wszystkich swoich fanow
i ile wkłada poswiecenia by zaspiewac dla Fanow w Polsce..
Pozdrawiam Serdecznie
Pozdrawiam Serdecznie
You Are Not Alone..!!
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Popieram Cię MelediwyMalediwy pisze:Nie!!!Fanka MT pisze: Pomyślałam też, o takich lampkach na głowie ze świecącymi serduszkamiJa się na świecące serduszka na głowie na pewno nie dam namówić!
A szaliki fo fajny pomysł.
- Fanka MT
No cóż, te serduszka to miał być akcent walentynkowy, ale zrobimy jak będziecie chcieli
pomysł z szalikiem jak najbardziej popieram
już widzę minę Thomasa he he 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- KarinaMaria
- Kontakt:
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
OTO PROPONOWANE SZALIKI NA KONCERT 
Szaliki są BIAŁE za 8 zł! Będę zamawiała hurtowo w porozumieniu z Zarządem:) Mam nadzieję, że Wam się spodobają:) Można zrobić na jednym szaliku logo Fan Clubu i ten....dać Thomasowi!
Albo lepiej - zrobić z logo dla każdego członka zespołu 
Tutaj macie zdjęcia:)

Te wyglądające na szarawe paski są białe, tylko po prostu cieńsze. Jak szalik jest zamotany wygląda na całkowicie biały. Nie ma żadnych frędzelków
więc Panowie nie powinni marudzić ;p

Szaliki są BIAŁE za 8 zł! Będę zamawiała hurtowo w porozumieniu z Zarządem:) Mam nadzieję, że Wam się spodobają:) Można zrobić na jednym szaliku logo Fan Clubu i ten....dać Thomasowi!
Tutaj macie zdjęcia:)

Te wyglądające na szarawe paski są białe, tylko po prostu cieńsze. Jak szalik jest zamotany wygląda na całkowicie biały. Nie ma żadnych frędzelków

...because You are the KING OF LOVE..!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Chciałem tylko uścislić że koszty loga nie są wliczone w te 8zł. Materiał musi być mocny by maszyna haftująca go nie rozerwała.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- KarinaMaria
- Kontakt:
A te loga mają być na każdym czy tylko na tych dla zespołu Thomasa?33ccd pisze:Chciałem tylko uścislić że koszty loga nie są wliczone w te 8zł. Materiał musi być mocny by maszyna haftująca go nie rozerwała.
Bo na tych szalikach wątpie czy można zrobić logo, bo materiał jest delikatny.....A co do szalików dla członków zespołu to można by się złożyć na jakieś lepszej jakości:)
...because You are the KING OF LOVE..!
- JoannaIzabella
Poza tym logo na wszystkich szalikach...Może nie idźmy w dodatkowe koszty bo po pierwsze: materiał jednak na coś takiego za delikatny, po drugie: jak zamotamy sobie te szaliki "po thomasowemu" to i tak loga nie będzie widać. Dla Thomasa można kupić porządny szalik i na nim umieścić logo. No bo swojego typowego gadżetu jeszcze od nas nigdy nie dostał
Nie mogę się doczekać jego miny, jak wyjdzie na scenę i zobaczy cały nasz Fan Club w tych szalikach 
A co do tub, które strzelają czerwonymi serduszkami to już podjęliśmy decyzję..? Tylko czy w Spodku się zgodzą, zawsze to dodatkowe sprzątanie dla nich
Aaa, i jeszcze jedno. A może róże dla Thomasa - bukiet - mógłby być uformowany w kształcie serca..? W kwiaciarniach robią tak, to normalny bukiet, ale przy kwiatach ma obręcz w kształcie serca, kwiaty z brzegów mocuje się do tej obręczy i nadają kształt całemu bukietowi. Pozostałe kwiaty normalnie wypełniają środek bukietu.
Byłyby więc białe róże, ale i walentynkowy akcent
A co do tub, które strzelają czerwonymi serduszkami to już podjęliśmy decyzję..? Tylko czy w Spodku się zgodzą, zawsze to dodatkowe sprzątanie dla nich
Aaa, i jeszcze jedno. A może róże dla Thomasa - bukiet - mógłby być uformowany w kształcie serca..? W kwiaciarniach robią tak, to normalny bukiet, ale przy kwiatach ma obręcz w kształcie serca, kwiaty z brzegów mocuje się do tej obręczy i nadają kształt całemu bukietowi. Pozostałe kwiaty normalnie wypełniają środek bukietu.
Byłyby więc białe róże, ale i walentynkowy akcent
- michal.czeslaw
Witajcie!Pomysł z szalikami jest bardzo dobry.Nowy akcent z naszej strony będzie miłym zaskoczeniem dla Thomasa.podoba mi się propozycja Joanny Izabeli-jestem za.Tylko jak wpłynąć na pozostałych członków fan-clubu żeby zechcieli uczestniczyć w tym projekcie?Wiemy nie od dzisiaj,że różne są powody przynależności do Fan-clubu i jak to wygląda w praktyce.Ale bądzmy dobrej myśli,że tym razem obecni na koncercie fanclubowcy nie zawiodą.Oby tylko tuby z serduszkami nie zawiodły jak ta moja w Zabrzu-bo obciach totalny!

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Bukiet w kształcie serca jak najbardziej.Szaliki 4 poproszę (poprzednio pisałam o 3,ale zgłosiła się jeszcze jedna osoba).
Dla pozostałych 8 zł za szalik to chyba za dużo.
Co na to Daria,Sara,Magda i reszta "szalonych" fanek
i tych mniej szalonych.Panowie chyba sobie darują szaliki bo nic nie piszą,ale jeżeli idziecie z żoną czy swoja sympatią zapytajcie czy taki szaliczek dla niej zamówić.Akcja na prawdę fajna a szaliczki na pewno po koncercie nie pójdą w kąt,tylko będziemy je jeszcze używać po koncercie przez całą zimę
.
Dla pozostałych 8 zł za szalik to chyba za dużo.
Co na to Daria,Sara,Magda i reszta "szalonych" fanek
- iza2601
Ja poprosze 2 szaliki pomysł z bukietem w kształcie serca jak i z szalikiem dla Thomasa naprawde super jestem za pozdrawiam
- Fanka MT
Te szaliczki to super sprawa! Popieram w 100%!atlantyda ;o) pisze:Co na to Daria,Sara,Magda i reszta "szalonych" fanek
Dziękuję...
Dziękuję...
- Ann
- Członek TAFC Polska
Fajny pomysł z tym bukietem w kształcie serca
Również jestem za 
MY DREAMS COME TRUE 
- rut
Hafty wyglądają ładnie tylko na gładkim materiale.Uważam ,że ten szaliczek do tego się nie nadaje jest w paseczki i do tego za cienki. Pod haft jest podkładany przeważnie papier dla usztywnienia,żeby haft się nie pościągał podczas wyszywania .Potem trudno jest go usunąć ...Można zrobić (hafty) takie( szaliczki z grubszego materiału) dla Thomasa i jego zespołu albo z logo Fan - Clubu albo z imionami .Nasunęło mi się pytanie kiedy band Thomasa miałby przed sobą szalik z naszym logo czy ze swoim imieniem po który by sięgnął chętniej ...Powinni dostać szalik z logo przecież to na pamiątkę od nas ...sama nie wiem co jest lepsze...
Pozdrawiam rut