Znani fani Modern Talking
- Peter
Re: Znani fani Modern Talking
Pytałem o to na forum PSB, ale nie wiedza który z nich jest fanem, mówi się o drugim wokaliście PSB - Chrisie Lowe.
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A kojarzycie Marcina Janosa-Krawczyka on też jest fanem Modern Talking o ile nie zmienił swoich gustów muzycznych.
Kiedy oglądałam drugą edycję programu "Gwiazdy tańczą na lodzie" (wtedy tańczył w jednym z odcinków do piosenki "Brother Louie) to po występie Tatiana Okupnik zapytała go czy kiedyś miał długie włosy to on odpowiedział, że miał kiedyś długie włosy a jego znajomi mówili na niego Janosik.
Ale historia nieprawdaż
?
Kiedy oglądałam drugą edycję programu "Gwiazdy tańczą na lodzie" (wtedy tańczył w jednym z odcinków do piosenki "Brother Louie) to po występie Tatiana Okupnik zapytała go czy kiedyś miał długie włosy to on odpowiedział, że miał kiedyś długie włosy a jego znajomi mówili na niego Janosik.
Ale historia nieprawdaż
- Maro_D
Znaną fanką Modern Talking jest też polsko - amerykańska aktorka i modelka Joanna Krupa.
Na antenie Radia Złote Przeboje lecą identy, w których popularne postacie show-biznesu wymieniają swoje ulubione gwiazdy (tzw. "Muzyka mojego życia"). Joanna wspomina, że słuchała m.in. MT. W jinglu można usłyszeć utwór Cheri, Cheri Lady
Na antenie Radia Złote Przeboje lecą identy, w których popularne postacie show-biznesu wymieniają swoje ulubione gwiazdy (tzw. "Muzyka mojego życia"). Joanna wspomina, że słuchała m.in. MT. W jinglu można usłyszeć utwór Cheri, Cheri Lady
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- MODERN JEANNE
No oczywiście Agnieszka Chylińska choć trochę to dziwi patrząc jak różną gatunkowo muzykę ona śpiewa.Ale mówiła w jakimś wywiadzie że jest fanką.To jej rockowa wersja YMHYMS
I LOVE DB AND TA!
- Skyliner89MT
Radosław Liszewski (wokalista zespołu Weekend) jest fanem Modern Talking 
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Fajnie,że Radek Liszewski lubi "modernów" to mnie cieszy 
A lubi też Szymon Hołownia (prowadzi razem z Marcinem Prokopem "MAM TALENT").
A lubi też Szymon Hołownia (prowadzi razem z Marcinem Prokopem "MAM TALENT").
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Kto się (prawie) nie wstydzi bawić przy Modern Talking?
http://muzyka.onet.pl/pop/czego-sluchac ... zaja/kv06q
http://muzyka.onet.pl/pop/czego-sluchac ... zaja/kv06q
Jak piszesz tak cię widzą.
- Maro_D
Nie wiem czy Justynę Steczkowską można podciągnąć do fanek Modern Talking (choć prędzej do grona tych, którzy kiedyś słuchali...). W jednym z ostatnich wywiadów, dla gazety "Tele Tydzień", opowiada:
Ale, jak każda dziewczynka, lubiłam szkolne dyskoteki, a tam grali Modern Talking i była świetna zabawa (śmiech). Miałam okazję spotkać się z tym zespołem na jednej scenie właśnie podczas jednego z Sylwestrów w Dwójce!
Źródło: Tele Tydzień, nr 15 z 16 grudnia 2013 roku, str. 34
Ale, jak każda dziewczynka, lubiłam szkolne dyskoteki, a tam grali Modern Talking i była świetna zabawa (śmiech). Miałam okazję spotkać się z tym zespołem na jednej scenie właśnie podczas jednego z Sylwestrów w Dwójce!
Źródło: Tele Tydzień, nr 15 z 16 grudnia 2013 roku, str. 34
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- MisterMT
- Kontakt:
Znanym artystą i fanem Modern Talking jest również Paweł Stasiak, Ja piosenki MT od 6 lat wykonuję na swoich Koncertach i robi to duże wrażenie ostatnio w Poznaniu.
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
- Laila
Zenon Martyniuk z zespołu Akcent też jest fanem MT
Nie wiem czy ktoś już wspominał, jeżeli tak to przepraszam 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Sędzia Szymon Marciniak przygotowuje się do meczów przy muzyce Modern Talking - http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wyda ... xette.htmlDobór muzyki nie jest przypadkowy. Zespół Marciniaka ma specjalnie skomponowaną playlistę, utwory nie są zbyt energetyczne, aby przed meczem za bardzo się nie pobudzać. - Szymon nie jest impulsywny, ale charakter ma twardy. Więc aby go za bardzo nie nakręcić, muzykę mamy spokojniejszą. W szatni pojawiają się więc utwory z lat 80, Modern Talking, New Order czy Roxette - tłumaczy Listkiewicz.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
To mnie zatkało, że Arek czytasz PN, kiedyś zbierałem, ale zmienili się w gazetę drukowaną na fatalnym papierze. No ale jak tu nie być fanem, skoro ma się taki stadion i mistrza Polski, my w Tychach wcale nie mamy gorszego. Przynajmniej stadion.
Znani fani Modern Talking to np; Kuba Wojewódzki, nie wiem czy było że Timbaland, ktoś bowiem kiedyś napisał - nie pamiętam gdzie - że lubi MT. Nie wiem na ile to prawda, ale moja interpretacja jest taka, że te łańcuszki nie są wcale takie na styl Thomasa. Dużo raperów je nosi nie wiem po co? Być może jeszcze ta aktorka z Labiryntu, bo w jej pokoju był plakat MT na całą ścianę. Ona miała w filmie nazwisko Marta Bialek. Co do niej i Timbalanda głowy nie daję.
Ale jestem przekonany że gdzieś wyczytałem, że lubi MT. Proszę tylko tymi dwoma polskimi się sugerować, jak znajdę o Mosleyu to dopiszę.
Znani fani Modern Talking to np; Kuba Wojewódzki, nie wiem czy było że Timbaland, ktoś bowiem kiedyś napisał - nie pamiętam gdzie - że lubi MT. Nie wiem na ile to prawda, ale moja interpretacja jest taka, że te łańcuszki nie są wcale takie na styl Thomasa. Dużo raperów je nosi nie wiem po co? Być może jeszcze ta aktorka z Labiryntu, bo w jej pokoju był plakat MT na całą ścianę. Ona miała w filmie nazwisko Marta Bialek. Co do niej i Timbalanda głowy nie daję.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Chyba najbardziej tutaj będzie pasowało.
Byłam dziś (w sumie to już wczoraj) na koncercie Roxette i kilku innych polskich zespołów, Roxette grało na końcu, przedostatnia piosenka (It must have been love) i gość mówi przed nią:
"We'll back to 80'... Do you know 80'? You know, like (...) Modern Talking (...)"

Byłam dziś (w sumie to już wczoraj) na koncercie Roxette i kilku innych polskich zespołów, Roxette grało na końcu, przedostatnia piosenka (It must have been love) i gość mówi przed nią:
"We'll back to 80'... Do you know 80'? You know, like (...) Modern Talking (...)"
- MODERN JEANNE
Żartujesz że byłaś na koncercie Roxette?To jedna z moich ulubionych grup, kocham ich od lat 90.
Czy to może była zamknięta impreza dla VIPów która niedawno się odbywała?
Jeśli tak to co się tam działo , pozamykana na 4 spusty i w necie o niej nic a ciekawa aż.
Czy to może była zamknięta impreza dla VIPów która niedawno się odbywała?
Jeśli tak to co się tam działo , pozamykana na 4 spusty i w necie o niej nic a ciekawa aż.
I LOVE DB AND TA!