Pytania do Thomasa / Dietera

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Pytania do Thomasa / Dietera

Post autor: MODERN JEANNE »

ArCrack pisze:
Pioetrek pisze:Kto śpiewał chórki w Shooting Star?
A tutaj wyłapałem takie jedno pytanie, na które znam chyba ponikąd już odpowiedź ;)

Jakiś czas temu w wywiadzie Nino De Angelo powiedział, że to on robił chórki do "Gasoline" i "Shooting Star" ;)
Więc nie ma co z człowieka (DIETERA) robić za przeproszeniem "gówna'"dlatego że mamy jego próbki głosu LIVE a co więcej FALSET - ( tematy na MT .pl- DIETER W WERSJI KONCERTOWEJ,
-Wokal i rola Bohlena w piosenkach Modern Talking) i nadal myślę że miał do tego predyspozycje.

Tu jeden z tematów gdzie słyszy się jego głos- KLIKNĄĆ NA LINKI
( drugi temat sami sobie znajdźcie :lol: )
viewtopic.php?f=8&t=27&hilit=Dieter+w+w ... oncertowej
I LOVE DB AND TA!
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Pytanie do Thomasa: Czy jest szansa na wydanie na CD Prison of passion?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Na ostatnie pytanie Thomas kiedyś już odpowiadał: do wydania całej partii nagrań, które wówczas powstały wymagane jest porozumienie z ich producentem. Thomas nie może sam dysponować tymi utworami.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Moje pytanie do Thomasa: Czy rzeczywiście poznał osobiście Angeline Jolie i czy to prawda,że miała wystąpić w jego teledysku "Stay With Me".
Może i poznał ją osobiście,ale jakoś trudno mi uwierzyć w to,żeby wyraziła chęć w wystąpieniu w clipie Thomasa.
Oczywiście byłoby to bardzo miłe dla nas fanów,że aktorka takiej renomy występuje u boku nie znanego nikomu w USA Thomasa Andersa.
Ktoś nie dawno napisał na forum,ze rosyjscy dziennikarze maja wybujałą wyobraźnię (czy coś w tym stylu)-stąd moje zwątpienia.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Ja mam pytanie do Thomasa gdyby ktoś z SOLARIS mógłby przesłać jemu zapytanie a najlepiej ja to zrobię.
THOMAS
Czy zawitałbyś kiedyś w rejony SZCZECINA?? :D :wink: POZNAŃ też blisko albo chociaż by gdzieś przy zachodnio-północnej granicy? Nawet do Berlina mamy już tanie i szybkie połączenia. :wink: Kiedyś pamiętam Modern Talking miał być w Świnoujściu. Skakałem z radości :mrgreen: ale niestety coś nie wypaliło.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Dieter:
Mistrzu czy wydasz solowy album/powrócisz do koncertowania, przyjedziesz kiedyś do Polski?
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Adi pisze:Ja mam pytanie do Thomasa gdyby ktoś z SOLARIS mógłby przesłać jemu zapytanie a najlepiej ja to zrobię.
THOMAS
Czy zawitałbyś kiedyś w rejony SZCZECINA?? :D :wink: POZNAŃ też blisko albo chociaż by gdzieś przy zachodnio-północnej granicy?
W okolicach Poznania Thomas w tym roku już występował. Miało to miejsce 3 maja w miejscowości Września, która znajduje się ok. 50 km od Poznania.

Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

edmund1974 pisze:W okolicach Poznania Thomas w tym roku już występował. Miało to miejsce 3 maja w miejscowości Września, która znajduje się ok. 50 km od Poznania.
Ja o tym wiem, spoko. Niestety ale wtedy nie mogłem a Kielce to troszkę dla mnie za daleko było. :roll: Choć po tym jak czytałem relacje to występ był pierwszorzędny :!:, na bardzo wysokim poziomie, ponoć lepiej jak w Nędzy czy Wrześni. Spoko, Berlin niedaleko i nawet nie drogo mi to wyjdzie. Będę śledził terminarz. :wink: I co ważne wrócę tej samej nocy nie wydawając na noclegi, itp.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Ja bym zapytała Thomasa o dwie rzeczy ;) Po pierwsze: Co czujesz, kiedy widzisz szalejących na Twój widok fanów? A po drugie: Pamiętasz mnie? :D Heh, po ostatnich wariacjach w Kielcach zastanawiałam się nad tym :D
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Pytanie do Thomasa:
Czy nie marzy mu się zagranie w takim filmie akcji "Jamesa Bonda" jak w clipie "Stay With Me"?
(nawiasem mówiąc są dobre i złe strony takiego przedsięwzięcia....James Bond zawsze romansował z jakąś kobietą,więc nie wiem czy by to się spodobało małżonce naszego Idola :/ ,ale w sumie można by ominąć tego typu sceny :wink: ).
Jestem pod ciągłym wrażeniem tego trailera,wyobraźnia robi swoje stąd to pytanie.
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

atlantyda ;o) pisze:ale w sumie można by ominąć tego typu sceny
Bez tych scen James Bond nie był by Jamesem Bondem :wink: Ale Thomasa w tych scenach mógłby zastępować dubler, i pewnie Claudia nie miała by nic przeciwko temu :wink:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

ruiczyn pisze:
atlantyda ;o) pisze:ale w sumie można by ominąć tego typu sceny
Bez tych scen James Bond nie był by Jamesem Bondem :wink: Ale Thomasa w tych scenach mógłby zastępować dubler, i pewnie Claudia nie miała by nic przeciwko temu :wink:
Pewnie masz rację :wink: A co do dublera to jestem ZA :lol:
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

Fanka MT pisze:Pamiętasz mnie? Heh, po ostatnich wariacjach w Kielcach zastanawiałam się nad tym
Dokładnie ;) Pytanie trafione w dziesiąteczke moja droga Franiu :)
To co żeśmy zrobiły w Kielcach przeszło Nasze oczekiwania..Oczywiście Ciebie mógł lepiej zapamiętać ze względu na scenę - Mariję - Dariję :) Ale po pytaniu Are You Freeze? to konstrukcja moja posypała się na części :)

Oprócz tego moje pytanie do Thomasa: Gdzie można nabyć filmy, w których miałeś szansę występować ?!
Kurczę szukam chciałam ściągnąć ale nigdzie nie mogę znaleźć ... no i jeszcze jeden problem są to filmy niemieckie (jakże by inaczej) ale ja Niemieckiego ni w ząb :(
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Do Thomasa: jak wspomina współpracę z D. Brandesem i czy jest szansa na nią w przyszłości?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Pytanie do Thomasa:
Czy nie myślał o tym,aby też wydać książkę i opisać w niej jak jego kariera się rozpoczęła,jak z jego punktu widzenia wyglądała jego praca w(z Dieterem)Modern Talking,potem wyjazd do USA i comeback MT itd...Dieter opisał to tak jak On to widział i przeżywał.Chętnie by się "posłuchało" - poczytało na ten sam temat tej drugiej strony,no nie.
Jak to się mówi medal ma dwie strony-każda inna,każda ma swoją wersję.
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Pytanie o książke, jak najbardziej mi się podoba. Chętnie przeczytałabym takie refleksje Thomasa.
Zapytałabym Thomasa co sądzi o Michaelu Jacksonie.? Z jednej wypowiedzi Thomasa można wnioskować, że ceni muzykę MJ, uważa ją za ciągle aktualną, ponadczasową... aczkolwiek w jednym z wywiadów Thomas mówi, że dla Niego liczy się głos, uważa, że artysta nie musi robić na scenie `szoł`. A przecież MJ kojarzy nam się z "efektami specjalnymi" na scenie. W sumie może nie sprecyzowałam pytania. Nie tyle chodzi mi o muzykę Jacksona, co właśnie o ten image, moonwalk, zasada "współpracy" z fanami, po prostu prywatne odczucia Thomasa na temat Króla Popu ;)
poza tym; Co sądzisz o polskiej muzyce? Lubisz jakiegoś polskiego wykonawcę.? albo czy znasz jakichś polskich wykonawców.
Co uważasz za atuty Poski i Polaków, a co za negatyw?
You can win if you want.!
ODPOWIEDZ