O, tak! Uwielbiam tą wersję.angel pisze:Ja chciałabym usłyszeć i mieć nagranie "Heaven Will Know " w nowej i szybszej wersji,co ubolewam nad tym,że Modern Talking nie nagrali tego wspaniałego nagrania na album "Back For Good" w nowej i dynamicznej wersji.
Co chcielibyście usłyszeć...
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Co chcielibyście usłyszeć...
- Agata
Właśnie oglądam sobie koncert Thomasa z Zamku w Mirze na Białorusi, gdzie zaśpiewał takie rarytasy, jak choćby "Love Is Forever", "This Time" czy "Live Your Dream", poza tym dwie piosenki z "Songs Forever". Fajnie byłoby usłyszeć coś takiego w Polsce.
- Fanka MT
Ale świetnie! W pełni popieram to, co napisała Agata
Usłyszeć takie kawałki na żywo - to dopiero rarytas
Mam nadzieję, że Thomas zrobi nam kiedyś taką niespodziankę i polska publiczność będzie miała okazję bawić się przy tego typu utworach 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Kiedy był ten koncert?Agata pisze:Właśnie oglądam sobie koncert Thomasa z Zamku w Mirze na Białorusi, gdzie zaśpiewał takie rarytasy, jak choćby "Love Is Forever", "This Time" czy "Live Your Dream", poza tym dwie piosenki z "Songs Forever". Fajnie byłoby usłyszeć coś takiego w Polsce.
- Agata
1 września 2006 r.
- Fanka MT
Rzeczywiście - widziałam przecież ten koncert
i to w całości
Świetny był wówczas repertuar 
Dziękuję...
Dziękuję...
- Ann
- Członek TAFC Polska
Tak,mógłby Thomas u nas zaśpiewać te piosenkiAgata pisze:Właśnie oglądam sobie koncert Thomasa z Zamku w Mirze na Białorusi, gdzie zaśpiewał takie rarytasy, jak choćby "Love Is Forever", "This Time" czy "Live Your Dream", poza tym dwie piosenki z "Songs Forever". Fajnie byłoby usłyszeć coś takiego w Polsce.
MY DREAMS COME TRUE 
- Agata
Jeszcze chciałabym usłyszeć nie tyle co, ale kogo - żeby u nas zaśpiewala Tammy.
- Fanka MT
Faktycznie, mogłaby kiedyś przyjechać do nas z Thomasem 
Dziękuję...
Dziękuję...
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Co do duetów, to usłyszenie Thomasa znów ze Scorpionsami byłoby nie lada wydarzeniem 
- JoannaIzabella
Oj, tak.... Wspaniale byłoby usłyszeć również te utwory na żywo..... Tytułowa z albumu "Songs forever" jest genialna... A jeśli chodzi o takie brzmienia to mam nadzieję, że może w Zielonej Górze, albo w Koblenz zaśpiewa "Stop" ze "Stronga"....Ann pisze:Właśnie oglądam sobie koncert Thomasa z Zamku w Mirze na Białorusi, gdzie zaśpiewał takie rarytasy, jak choćby "Love Is Forever", "This Time" czy "Live Your Dream", poza tym dwie piosenki z "Songs Forever". Fajnie byłoby usłyszeć coś takiego w Polsce.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się w 100%. "Stop" na żywo musi brzmieć świetnie. Co prawda z rosyjskiej trasy koncertowej są filmiki z tym kawałkiem, ale jednak to nie to samo. Osobiście dużo bardziej mi się podobają wersje koncertowe wszystkich piosenek niż wersje studyjne. Po prostu mają to "coś".JoannaIzabella pisze:Oj, tak.... Wspaniale byłoby usłyszeć również te utwory na żywo..... Tytułowa z albumu "Songs forever" jest genialna... A jeśli chodzi o takie brzmienia to mam nadzieję, że może w Zielonej Górze, albo w Koblenz zaśpiewa "Stop" ze "Stronga"....Ann pisze:Właśnie oglądam sobie koncert Thomasa z Zamku w Mirze na Białorusi, gdzie zaśpiewał takie rarytasy, jak choćby "Love Is Forever", "This Time" czy "Live Your Dream", poza tym dwie piosenki z "Songs Forever". Fajnie byłoby usłyszeć coś takiego w Polsce.Ta piosenka ma jakby "drugie dno" w sensie, że jak się jej słucha przez słuchawki - wtedy dopiero pokazuje się w pełnej krasie. Ale na żywo byłoby najcudniej ją usłyszeć....
Pozdrawiam M.
-
Kawa Księżycowa
Niedawno oglądałam koncert Thomasa na DVD, na którym śpiewał niektóre piosenki ze swych solowych albumów i doszłam do wniosku, że chętnie usłyszałabym na żywo wszystkie po kolei jego utwory. Myślę, że byłoby warto.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- Peter
A ja bym chciał, żeby Thomas zaśpiewał któryś ze swoich wspaniałych utworów pisanych na płyty Modern Talking.
Może "Love to love you" albo "I need you now". Nie potrafię się zdecydować, bo oba są tak znakomite. Miło by było by Pan Anders zamiast odcinania kuponów i odklepywania po raz setny wielkich hitów zaczął więcej sięgać do kompozycji własnego autorstwa. 
-
Kawa Księżycowa
Myślę, że i on tak by wolał (i parę jeszcze innych osób), lecz to aż tak bardzo nie zależy od niego. Czyż nie pisze się Thomas Anders z Modern Talking? I ciekawe, czy jakiś organizator by zaryzykować coś takiego?Peter pisze: Miło by było by Pan Anders zamiast odcinania kuponów i odklepywania po raz setny wielkich hitów zaczął więcej sięgać do kompozycji własnego autorstwa.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- Peter
Pytanie ile osób by przyszło na koncert Thomas, który by śpiewał wyłącznie piosenki z solowych albumów i wspaniałe przeboje własnego autorstwa na albumach MT w liczbie pięciu.
Dlatego skończmy też z mitem, że Thomas jest artystą, który gra dla sztuki i wielkie pieniądze go nie interesują, bo gdyby tak było, grałby na festynach swoje wspaniałe piosenki.